Боруто 1 сезон 242 серия
27 марта 2022 года
Манга Боруто 69
20 апреля 2022 года
Блич 367
2021 год
Манга Блич 686
Финальная глава
Хвост Феи 328
Финальная серия
Манга Хвост Феи: 100 летний квест
23 апреля 2022 года.
Ван Пис 1014
27 марта 2022 года
Манга Ван Пис 1044
25 марта 2022 года
Последние ответы Мини-Чат Информация
Шики, Ван Джи vs. Бор...
Кисаме четко информир...
Обсуждение манги и сп...
Пираты Рокса!
Обсуждение манги One ...
Спойлеры One Piece
Саске ГС vs Мадара ДД...
Ята отражает всё? Аль...
Гаара vs. Обито
Тобирама против Акацу...
Тобирама, Ягура проти...
Хирузен vs БИ (13 лет...
ACT Clan Общалка №42
Итачи и Кисаме проход...
Адмиралы дно!
Учихи без МШ против А...
Вопросы.
Зараки против Ямамото
Саске vs Обито
Тонери Отсутсуки
Нагато: пирамида.
Почему даже, если Ята...
Итоговые выводы по те...
Рето vs Какузу
Первый Казекаге невер...
Привет: Ученик

Гость, мы рады вас видеть.
Пожалуйста зарегистрируйтесь
или авторизируйтесь!
Вход · Последние посты · Пользователи · Правила · Искать · Подписаться на RSS
Модератор форума: Ichimarik, Dm1triy, Krimbel-Ko  
Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
Getman1659Дата: Пятница, 2016-11-04, 01:24 | Сообщение # 1
Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра

Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22

Подпись скрыта

ФортунаДата: Вторник, 2017-03-28, 00:16 | Сообщение # 9031
Лисичка

Награды: 249
Дата регистрации: 2015-12-08

Flame_Of_Hell, привет)

Подпись скрыта

Flame_Of_HellДата: Вторник, 2017-03-28, 00:18 | Сообщение # 9032
Зам Главы клана Наруто

Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24

Luna_Lovegood, настрочила ти не маленько, вот шо такое)))) Треба буде ділити на двааа репостики =_____=
Тоді, до завтра, добраніч))
Фортуна, здравствуй)) Как сегодня день прошел?)

Подпись скрыта

ФортунаДата: Вторник, 2017-03-28, 00:19 | Сообщение # 9033
Лисичка

Цитата Flame_Of_Hell ()
Фортуна, здравствуй)) Как сегодня день прошел?)

Норм, по старинке, работа-универ)

Подпись скрыта

aleks6699Дата: Вторник, 2017-03-28, 00:20 | Сообщение # 9034
Член Акацуки

Награды: 761
Дата регистрации: 2010-09-26

Luna_Lovegood, Не любишь ты меня (

Подпись скрыта

Luna_LovegoodДата: Вторник, 2017-03-28, 00:21 | Сообщение # 9035
Ниндзя-беженец

Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13

Flame_Of_Hell, а я казала, що незабаром до цього дійде)
aleks6699, я тебя едва знаю)

Подпись скрыта

Flame_Of_HellДата: Вторник, 2017-03-28, 00:22 | Сообщение # 9036
Зам Главы клана Наруто

Фортуна, а, ну да, сегодня ж понедельник(был) ... Я уже сбился со счета дней =___= Не могу поверить, что говорю такое, но мне надоело отдыхать >(

Добавлено (28.03.2017, 00:22)
---------------------------------------------
Luna_Lovegood, все йшло до цього))) Тим паче нашими сотанніми кроками ^_^

Подпись скрыта

aleks6699Дата: Вторник, 2017-03-28, 00:23 | Сообщение # 9037
Член Акацуки

Награды: 761
Дата регистрации: 2010-09-26

Luna_Lovegood, Так я все же жду сообщение ^_^

Подпись скрыта

ФортунаДата: Вторник, 2017-03-28, 00:25 | Сообщение # 9038
Лисичка

Цитата Flame_Of_Hell ()
Фортуна, а, ну да, сегодня ж понедельник(был) ... Я уже сбился со счета дней =___= Не могу поверить, что говорю такое, но мне надоело отдыхать

Поменяйся со мной, устала :(

Подпись скрыта

Flame_Of_HellДата: Вторник, 2017-03-28, 00:26 | Сообщение # 9039
Зам Главы клана Наруто

Фортуна, Я бы с радостью, если такое было бы возможным =_______________=

Подпись скрыта

ФортунаДата: Вторник, 2017-03-28, 00:37 | Сообщение # 9040
Лисичка

Цитата Flame_Of_Hell ()
Фортуна, Я бы с радостью, если такое было бы возможным =_______________=

Эх, че делаешь вообще?

Добавлено (28.03.2017, 00:37)
Ладно я спать :D

Подпись скрыта

Flame_Of_HellДата: Вторник, 2017-03-28, 00:55 | Сообщение # 9041
Зам Главы клана Наруто

Цитата Фортуна ()
Эх, че делаешь вообще?

Материал лекций перечитываю, играю в игры, готовлю кушать, аниме смотрю... кароче все, как обычный хикки ^_^

Подпись скрыта

Luna_LovegoodДата: Вторник, 2017-03-28, 01:08 | Сообщение # 9042
Ниндзя-беженец

Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13

Flame_Of_Hell, и еще наверное пишешь мне ответ? :Q

Подпись скрыта

Flame_Of_HellДата: Вторник, 2017-03-28, 01:11 | Сообщение # 9043
Зам Главы клана Наруто

Цитата Luna_Lovegood ()
Ахаха, это день настал))
*Текст сообщения превышает допустимый лимит*

Дааааа, нарешті ^_^ Нарешті рекорд побитий ^_^ ^_^ ^_^
Тепер пишемо в адміністрацію, нехай збільшують кількість домустимих символів в пості, інакше з того діла не буде ...
Цитата Luna_Lovegood ()
Який ще міжнародний розшук, я змінила пол і фамілію, і тепер переховуюсь у Ростові Добрий день, мене звати Вітя

Вітя, ваз рошукує Інтерпол і жінка з немовля, каже, що то ваша дитина і ви втікаєте від відповідальності ;)
Цитата Luna_Lovegood ()
Ахаха, ти мені нагадав один випадок смішний) Ще в році десь 2013 я зашла на базу, а в мене 50 ЛС висить Відкриваю, а там якийсь хлопчик мені стільки наградок вислав, коментуючи словами *Зайчик*, *Полуничка*, *Віддай мені своє серце*, ну якийсь маньяк, чесне слово
Але ж ти сам мене назвав мамусей своєю, молочка просив і на ручки, а тепер вже від мене відмовляєшься, я за тебе скільки ночей не спала, коли ти хворів А як ти першу дівчинку привів додому, я теж хвилювалась А ти такий невдячний виріс!

Лол, і таке тут бувало о_0 Ну, сталкерів у свій час вистачало))) Особливо спамерів рейтингу і подарунків)))))))
Я обізнався, ви занадто стара для моєї мами. Ви не спали ночами, бо біля холодильника сиділи увесь час, пробивало вас на ночний жор. Звістно хворів, дитину вночі взимку на балкон зпросоння тягати, лунатики бісові. Вам від лунатизму треба було лікуватись...
Цитата Luna_Lovegood ()
Я колись прочитала Гру Престолів неправильно, пропустила половину першої книги, і ще *Границы Пустоты*, а потім сиджу і думаю, що мабуть для такого читання я занадто дурна, а виявляється там взагалі все переплутано Обовязково почитай про суд, там такі страсті були

Ото ж бо, мені точна хронологія необхідна)))) Та я взагалі хочу читати ВарКрафт, тому обов"язково прочитаю увесь)))
Цитата Luna_Lovegood ()
Менше треба вино дегустувати Та вони з Гаррошем були б ідеальною парою, обидва трохи здвинуті на всю голову) От ми про Малфуріона згадали..Наару(тобто Світло, що дає силу паладінам) всім розповіло правду про Іллідана, пояснило його вчинки, що з самого початку це все було направлено на врятування Азероту. Його брат навіть впав на коліна, адже весь час звинувачував його як злодія і гнав). От Малфуріон мені ніколи не подобався, ліг спати собі, а всі інші хай розгрібають
От-от, не думаю що вона буде гарним Вождем, вона не зможе виправитись як зміг Варіан, наприклад. До речі, ти бачив їхній махач(якщо це так можна назвати) з Сідогривом?) Мені подобається він

Та не пив я тоді, коли помилився)))
Ну, Гаррош то такий своєрідний орк, більше на Грома схожий... тому гадаю його історія буде мені цікавою)) Та мені взагалі сам факт дикий))) ні орк, ні тролль, ні огр, ні таурени... ніхто не підійшов, а ельфійка - пойдьот...
Цитата Luna_Lovegood ()
Пастка була, просто ти про це не знаєш і ми вже давно вийшли на твій слід, так що суши сухарі!
Ага, ти ще й розповсюжденням дурману займаєшся, треба тобі значить додати ще статтю

Яка пастка, ти про шо... пих-пих, затяжка... вам здалося, що ви бігали...пих-пих, затяжка... нате, посидіть, розслабтеся)))
Цитата Luna_Lovegood ()
А яка твоя сама сильна сторона? Не треба на повідок, він мені шию натирає, пусти мене

Впертість і прискіпливість B)
Цитата Luna_Lovegood ()
Я тобі як подамся, тільки ступи крок туди В церкві вай-фаю нема, хто мені буде писати тоді?

Мене уже охрестили, зараз як Мішу кореша призову, жахнешся))) А я в протистантську подався, вони з ноу-хау на "ти" )))
Цитата Luna_Lovegood ()
ТО ТИ ЩЕ Й НАСМІХАЄШСЯ З МЕНЕ, НЕГІДНИКУ?
А яке тобі, свіже треба? Я корову тільки зарізала, бо мяска захотілось, вона так дивилась мені в очі Так що пий прокисше

Я РЕГОЧУ З ТЕБЕ ^_^ ^_^ ^_^
Свіже свіженьке, щойно збиране)))) Іди он у сусідів попроси, теж мені..
Цитата Luna_Lovegood ()
А я тобі розказую про твоє народження, ти такий крикливий і залишився
Просто вони мені гроші в борг дали, а повернути не могла, от і затопила, а то вони мені колекторами погрожували

Ти мене не бачила, коли я народився =_____= я прийшов у світ з самої бездни всесвіту, я породження небуття, і в небутті мій кінець. Тому, жіночко, ви не могли мене молодого бачить...
Та ти найди інших колекторів, нехай вони один одного там по судам носять ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
А що тут робити, просто підігруй мені і усе, я просто хотіла дізнатися твої таємниці

Та навіть підіграти я не мав змоги... мені голова сказала на тому моменті "стоп", далі тупик о_0
Цитата Luna_Lovegood ()
Тоді скажи своєму союзнику, нехай мене не лякає А то вчора я ходила, а вона зі всіх сторін наступала на мене Раніше я так боялась лягати спати без світла, руки не те що не опускала, а ховалась під ковдру з головою)Кого це - їх?)
А тепер я навіть ходжу по вечорам, коли вже темно, сама) Але трошки ще страшно

Вони приходить з настанням ночі, вона повинна охопити усю темну сторону планети, від неї не втекти...
Ти зараз правду казала з сон з лампою і опусканням рук-ніг ?))
Їх - породження темляви!
Цитата Luna_Lovegood ()
А мені тоді нічого не дали цікавого, як завжди) Тільки один раз була мафією з Оленьом От мені було трошки скучно і захотілось під когось косити, все одно вже майже всі попризнавалися один одному про свої ролі

Та там всі так грали, чесно кажучи, що один одного позаплутували)))) Та і у мене не так багато ігор в мафію... аж 7 о_0, з них лише три перемоги...
Цитата Luna_Lovegood ()
То значить ти можеш спілкуватися зі мною тільки коли надегустуєшся? Як ти міг, Сашенька, як ти міг...

Нуууу, я людина творча, а для творчості мені треба підсилювач фантазії :o
Цитата Luna_Lovegood ()
Так, ану домовтеся уже, бо мені вчора Лимончик казала, що вона тут босс) Просто ви не знаєте, що босс - це я Ееее, щоооо?

Так-так, боссом завжди був, є і буду лише я, всі інші це так, імітатори. Ну, розумієш, часи скрутні, користуємось усім)
Цитата Luna_Lovegood ()
Шо ти махаєш тут мені, ану успокоївся

[ще більше махає руками]*вдає тривожного німого*
Цитата Luna_Lovegood ()
І шо нам тепер робити, треба піти скачати вінду з торента

Та там биті піратки... треба куплять новий =__= з тебе $85.00...ти ж натисказа кнопки
Цитата Luna_Lovegood ()
Яка я тобі малеча, навіть вчора Дімон визнав мене дорослою А ти сам наче не набагато старший)
До речі, бачила вчора твоє фото у костюмі, такий серйозний став)

Ззовні подорослішала, не означає, що і в середині так))))
Де ти його бачила ? о_0
Цитата Luna_Lovegood ()
Давай значіт бухнєм іще, можит палігчаєт? Ето всью прадавщіца падсунала мінє, нада разнєсті ійо шаражку, пайдьом пагаварім за такуию фігню

Щаз рамси будєм путать, прадавщіца-мля, вихаді, гарілку нєсі, нам намальнимі стать надо-йомана..
Цитата Luna_Lovegood ()
Якщо ти втомишься чи наскучить, я зрозумію) Не переживай за це і не силуй себе, якщо не можеш

Ну-ну, я можу забути написати в один день, але не відповісти я не зможу)))) А так мене все влаштовує)))
Цитата Luna_Lovegood ()
Мабуть так все і було))) Якщо покажуться, то будемо бити їх дуже боляче, і ти маєш мені в цьому допомогти, бо сама не впораюсь

"Будем резать, будем бить..." ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
Згадала, ми писали що ми чемпіони/непереможні, бо так все і було А ти забув нашу фішку

UNSTOPABLE ^_^
ти сама учора не пам"ятала :'(
Цитата Luna_Lovegood ()
Але мені просто стало так шкода її, вона ледве могла йти. Можливо в неї були такі випадки, що її таким чином обкрадали, я не знаю. Але я не виглядаю як якийсь бомж чи наркоман, чи якось підозріло) Ну це така справа) Колись у мого батька в молодості був такий випадок. Він зі своєю сестрою стояли на зупинці і батько помітив, що на землі лежить гаманець. Підняв його, а там лежало багато грошей на той час. Попитав людей, чи ніхто не губив, всі відповіли що ні. Ну і вирішив залишити собі з сестрою. А тут через деякийсь час біжить бабушка, вся в розпачі і починає щось шукати. І каже, що загубила гаманець. Сестра мого батька штовхає під бік, щоб мовчав. Але татко в мене дуже совісний, підійшов і сказав, що знайшов її гаманець і віддав його їй, вона почала сильно дуже плакати, тому що мала їхати до іншого міста до дочки в лікарню, і ці гроші були останні, і мали піти на лікування для цієї дочки) Отак от буває навіть)

Я так телефон разок знайшов, наче старенький, ну, відносно, ще з кнопками, так він не переставав дзвонити, поки не підійшов, не підняв його з землі і не відповів.. так там жіночка ревучи питала, чи прийняв я ліки вчасно, думала що щось сталось вже... а я відповів, що телефон знайшов на землі, і в чей момент в мою чтороні швидким кроком дідусь йшов, запиханий весь. Ну та й я пояснив жіночці ситуацію, бо дідик не міг і слова вимовити. Дуже сильно дякував, що знайшов телефон, я його на таксі посадив і додому відправив, бо йому треба було ліки приймати. От, така історія і у мене була...
Цитата Luna_Lovegood ()
Та наче вже подорослішала трошки))Але мені іноді здається, що я ще досі така, як і була три роки тому)

Трошки не рахується ^_^ Фотки-пруф давай, за 13й і 17й рік, тоді повірю ^_^

Добавлено (28.03.2017, 01:09)

Цитата Luna_Lovegood ()
Ти не зрозумів, це ж так алкаші просять на випивку, підходять до когось і кажуть, що не вистачає грошей на проїзд додому) До мене вже стільки раз підходили, коли я жила в великому місті)

Та шарю я, раз так повівся, потім біля шинка його бачив, пяницю цього ...
Цитата Luna_Lovegood ()
Колись обовязково зустрінетесь, ех, і я мрію зустрітися з багатьма людими звідси) А чого він боїться, ніхто не буде його там вбивати ж

Ну, я би на його місці точно боявся)) Його би як мінімум відмутозили тут, при зустрічі)))) :Q
Цитата Luna_Lovegood ()
Він не збоченець, а просто негідник, бо не хотів собі тягарю і покинув мене саму, але я змогла тебе виростити Оце діти пішли, копів вже визивають, я зараз тобі як дам по шиї

Негідник, якщо домагався тебе в такому юному віці ?! Та самий що не є збочинець!
Жіночко, мені набридло, я викликаю копів вже :'(
Цитата Luna_Lovegood ()
Я вже тут, не підходь , бо в мене сокира

Ат-та-та, ану віддай сокиру, ще поранишся... Ти куди тікаєш ? Ей, то мій кабінет! Відкрий двері і все буде добре. Відкривай я тобі кажу!

Цитата Luna_Lovegood ()
Просто я повернулася і ти повернувся) Мені просто казали, що ти раніше не заходив так часто) От і добре, бо я сумувала за вами і тепер не можу нарадуватися

Та я заходив рідко, але заходив)) А тут ось такі події)) Та чому б і не заходить)))
Цитата Luna_Lovegood ()
Ну будь лааааска, ну розкажи

А вот і не розповім XЪ
Цитата Luna_Lovegood ()
Хотіла спитати що трапилося, але сама згадала вже А хто тепер йому потрібен?

Йому більше вже татарки ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
Як протестувала, так і перестане А то я тут стараюся, пишу, а вона ще незадоволена А, просто бачу що багато хто так робить..

Та вже перестала))) Видимо "хтось" вже перетер з нею)) :Q
Цитата Luna_Lovegood ()
До правнуків ще дожити треба, бо ще довго) Хех, Galaxy Football, як згадаю як обожнювала цей мульт)

Тю, вам, Тетяно Юріївно, може і дожити, а я вот вже няньчув з третім правнуком... ото у моїх внуків сили ще є дітей робить))
Цитата Luna_Lovegood ()
Ну що таке, то на повідку сиди, то з дітей не знущайся

Така уж твоя доля ^_^ ^_^ ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
Значить ми повинні його вичислити і прибрати тихенько

Лише тссс, він нічого не повинен дізнатись))
Цитата Luna_Lovegood ()
Ти мені Смертокрила нагадав, чи це був Смауг....хтось з них Бо треба тепліше вдягатися

Смауг таке казав)) Це його цитата))) *толкіність мод офф*
Цитата Luna_Lovegood ()
Тоді домовляйся з Ромкою, будь ласка, чи когось іншого попросимо? Він наче зайнятий чимось, просто)

Так, він зайнята людина... може Марію ?))Машу-сан... кажуть, вона теж чудовий фотошоп-мастер
Цитата Luna_Lovegood ()
Чому ти так багато смайликів поставив?))Про що ти подумав?)))) Саме так, навіть Ромка вже не хвалить, нікому ми біднесенькі не потрібні

Кнопка затиснулась, не звертай уваги ^_^
Тож що ще збільшилось ?)) Ти ба, лише починай жалітись, що нас не хвалять, як Рома вже нас почестними медалями відзначив)))
Цитата Luna_Lovegood ()
І як виставка, сподобалась?) Я не розбираюсь у таких речах, але мені так подобається вигляд старих автомобілів Я теж, нарешті, минулим літом побувала в кінотеатрі, на Варкрафт ходила, там сиділи маленькі хлопчики біля мене і постійно щось бубнили B)

Ну, не скажу, що аж так)) Але там були настільки круті екземпляри, що просто ВАУ... пам"ятаєш фільм "Бригада" ? Так там була їхня Ласточка))) точніше дві такі))) купа машин 39-90х років))
Я так ходив на ВарКраф, Дедпул і на Кредо асасинів)) Купа всякої вікової категорії)) і всі бубніли)) а я такий в капюшоні сидів ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
Просто в мене зараз такий період у житті, коли не хочеться спати зовсім) Я б краще ганяла на велосипеді ночами, але на жаль, так швидше вбитися можна, бо наше місто без освітленням майже тепер)

Хороший період, чесно кажучи))) У мене він пройшов два роки тому)))) Тепер в основному рбота =___= гуляти толком не хочу... радий, що зараз відпочиваю, але і відпочинок набридає B)

Добавлено (28.03.2017, 01:11)

кількість символів в тексті: "13 532"

Подпись скрыта

Getman1659Дата: Вторник, 2017-03-28, 10:15 | Сообщение # 9044
Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра

Награды: 3131
Дата регистрации: 2009-01-22

Всем привет)

Все братья Революционеры нам сюда
http://naruto-base.su/forum/12-61105-1

Дон_Вишенка, братан, ты как отец революционного движения на нб, должен быть среди делегатов!

Подпись скрыта

ФортунаДата: Вторник, 2017-03-28, 12:02 | Сообщение # 9045
Лисичка

Цитата Flame_Of_Hell ()
Материал лекций перечитываю, играю в игры, готовлю кушать, аниме смотрю... кароче все, как обычный хикки

класс) нормальный анимешник :Q

Подпись скрыта

Поиск: