Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2017-03-28, 14:25 | Сообщение # 9058 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Страна: Украина
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Дааааа, нарешті Нарешті рекорд побитий Тепер пишемо в адміністрацію, нехай збільшують кількість домустимих символів в пості, інакше з того діла не буде ... Ромчик здивувався, каже що виявляється тут все таки є ліміт Там уже адміністрацію скидають, щось якась революція відбувається, давай поки вони там сваряться, тихенько прошмигнемо, взламаємо аккаунт Алана і накрутимо собі репутацію до 50000
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Вітя, ваз рошукує Інтерпол і жінка з немовля, каже, що то ваша дитина і ви втікаєте від відповідальності Какой ище Интерпол, я ничего не воровал, а они люстрировали даже моего маленького внука и стреляли по мне. А то наверное просто под суетиться хочет, паршивка, но у меня ничего нету, я просто приехал к старому другу погостевать.
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Лол, і таке тут бувало о_0 Ну, сталкерів у свій час вистачало))) Особливо спамерів рейтингу і подарунків))))))) Я обізнався, ви занадто стара для моєї мами. Ви не спали ночами, бо біля холодильника сиділи увесь час, пробивало вас на ночний жор. Звістно хворів, дитину вночі взимку на балкон зпросоння тягати, лунатики бісові. Вам від лунатизму треба було лікуватись... Ага, то був мій прихильник просто, він навіть до клану проривався, бісов кавалер Я не стара, мені ще тільки сорок тисяч років І я не їм по ночам, тільки пью каву А взагалі, колись я і справді блукала по ночам, засну в одному місці, проснуся в іншому) То просто хтось побачить, що я біля дверей стою з пустими очима, ну його таке
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ото ж бо, мені точна хронологія необхідна)))) Та я взагалі хочу читати ВарКрафт, тому обов"язково прочитаю увесь))) Тобі доведеться читати дуже багато, от я знайшла хронологію якусь, але там так багато зайвого, що можна викинути) А граєш взагалі у нього, чи ні?)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та не пив я тоді, коли помилився))) Ну, Гаррош то такий своєрідний орк, більше на Грома схожий... тому гадаю його історія буде мені цікавою)) Та мені взагалі сам факт дикий))) ні орк, ні тролль, ні огр, ні таурени... ніхто не підійшов, а ельфійка - пойдьот... Пив, не бреши, бо додому п'яний прийшов, тебе ледве спати вложили Але ж падлюка він ще та, з манією Наполеона) Хоча...якщо не помиляюсь, то Калімдор був континентом орків спочатку, то він і хотів забрати те, що їм положено. Але мені так подобається ролик Дренору, такий епічний Особливо коли Громмаш кричить 'Ми не будемо рабами'. Ну йому так духи сказали, подивимося, може з неї ще буде толк, а може і ні) Вона до речі, ненавиділа Гарроша дуже сильно.
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Яка пастка, ти про шо... пих-пих, затяжка... вам здалося, що ви бігали...пих-пих, затяжка... нате, посидіть, розслабтеся))) То ви пропонуєте мені закурити вашу дорогу кубинську сигару? Ви вже так накурилися, що втратили зв'язок з реальністю, отямтеся, бо доведеться тоді бити вас по щоках, або обливати холодною водою Ви в камері строгого режиму і зараз прийде ваш авокадо...адьютант...ні, адвокат!
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Впертість і прискіпливість Я також вперта, але мені всі кажуть, що це моя погана сторона
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Мене уже охрестили, зараз як Мішу кореша призову, жахнешся))) А я в протистантську подався, вони з ноу-хау на "ти" ))) Я зараз тебе як охрестю по голові ціпком Ану кинь отой молитвенник, я тобі серйозно кажу Головне, до мусульманів не подавайся
Цитата Flame_Of_Hell (  ) РЕГОЧУ З ТЕБЕ Свіже свіженьке, щойно збиране)))) Іди он у сусідів попроси, теж мені.. ЯК ТИ СМІЄШ З МЕНЕ РЕГОТАТИ?! ТИ...ТИ...РЕГОТУН, О! Вони сказали, що як для тебе - то не дадуть, і взагалі, ранкова дойка вже закінчилась
Цитата Flame_Of_Hell (  ) и мене не бачила, коли я народився =_____= я прийшов у світ з самої бездни всесвіту, я породження небуття, і в небутті мій кінець. Тому, жіночко, ви не могли мене молодого бачить... Та ти найди інших колекторів, нехай вони один одного там по судам носять Все я бачила, коли ти народився А от коли вже я народилася, то казали люди таке було, таке було, моря ставали горами, появилися вулкани і давай...одна лава, та лава навколо. Бачиш, синку, це тому що народилася дуже видатна людина) Ну, коли мені не віддають мої бабосики, то я можу і дещо погане з ними зробити Тауфун наслати чи торнадо, хай їм грець)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та навіть підіграти я не мав змоги... мені голова сказала на тому моменті "стоп", далі тупик о_0 Просто мене іноді трошки сильно заносити починає, але я думала, ти завжди зможеш розуміти мою больну фантазію
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Вони приходить з настанням ночі, вона повинна охопити усю темну сторону планети, від неї не втекти... Ти зараз правду казала з сон з лампою і опусканням рук-ніг ?)) Їх - породження темляви!
Ну Саньок, як я тепер спати буду, я і так боюся вийти кудись зі своєї кроватки, а якщо вийду, то біжу так швидко, наче за мною хтось женеться слідом Яка там лампа, її не було) А боялась...так, дуже страшно було, навіть голову під подушку засувала)) Не знаю що за темлява така
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та там всі так грали, чесно кажучи, що один одного позаплутували)))) Та і у мене не так багато ігор в мафію... аж 7 о_0, з них лише три перемоги... А ти бачив жіночу мафію? Проти мене там сразу всі ополчилися, бо то була вже моя восьма гра і ні разу не давали карту мафії) Але коммісар мене перевірив вночі і тоді ніхто не казав проти мене слова навіть
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Нуууу, я людина творча, а для творчості мені треба підсилювач фантазії А ти якесь дороге вино дегустуєш, чи вистачає дешевого? До речі про творчість, ти наче раніше щось ліпив з пластиліну...чи я помиляюсь?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так-так, боссом завжди був, є і буду лише я, всі інші це так, імітатори. Ну, розумієш, часи скрутні, користуємось усім) Міг би просто казати, що вони підставні лічності, бо боссам зараз живеться нелегко, кожен хоче всадити їм пулю в голову А ти собі живеш тихенько, поки Ромка і Лимонка віддуваються за тебе)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) [ще більше махає руками]*вдає тривожного німого* Ти не німий, бо вчора я чула аж з свого міста, як ти репетував 'Треба випити, де ж мії стакан'
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та там биті піратки... треба куплять новий =__= з тебе $85.00...ти ж натисказа кнопки Щооо? В мене немає таких грошей, ойойой, що ж робити тепер....а взагалі, це ти винен, ти мене змусив їх натискати
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ззовні подорослішала, не означає, що і в середині так)))) Де ти його бачила ? о_0
А ти наче змінився зовні, з того часу, як я останній час бачила твої фото) Мені таємний агент прислав А якщо чесно, просто бачила вконтакті)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Щаз рамси будєм путать, прадавщіца-мля, вихаді, гарілку нєсі, нам намальнимі стать надо-йомана.. І не гаварі, толька ета каза не хочит віхадить, відать іспугалась нас, нармальніх пацанов..давай пакурім пака что, у тя есть че пакурить?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну-ну, я можу забути написати в один день, але не відповісти я не зможу)))) А так мене все влаштовує))) І мене теж, тільки щось пальці протестують, поки дописую відповідь) Нічого, ще звикнуть
Цитата Flame_Of_Hell (  ) "Будем резать, будем бить..." Ахах, на цих словах мені згадався Нігган)До речі, ти дивишся Ходячих? А Нігган - це там зараз головний злодій, він таку считалочку казав)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) UNSTOPABLE ти сама учора не пам"ятала Але ж я вийшла із запою і згадала, де взагалі вдячність мені?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я так телефон разок знайшов, наче старенький, ну, відносно, ще з кнопками, так він не переставав дзвонити, поки не підійшов, не підняв його з землі і не відповів.. так там жіночка ревучи питала, чи прийняв я ліки вчасно, думала що щось сталось вже... а я відповів, що телефон знайшов на землі, і в чей момент в мою чтороні швидким кроком дідусь йшов, запиханий весь. Ну та й я пояснив жіночці ситуацію, бо дідик не міг і слова вимовити. Дуже сильно дякував, що знайшов телефон, я його на таксі посадив і додому відправив, бо йому треба було ліки приймати. От, така історія і у мене була... Колись я йшла в магазин, і бабуся попросила мене допомогти їй включити звук на телефоні, я зупинилась і допомогла їй. Прийшла додому, розповіла своєму хлопцю, він ще й накричав на мене о_О А людям я завжди допомагаю, якщо вони просять мене і бачу, що їм потребується допомога, не ради вдячності, а просто так..
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Трошки не рахується Фотки-пруф давай, за 13й і 17й рік, тоді повірю Та вже вся база мабуть бачила мої фотки
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та шарю я, раз так повівся, потім біля шинка його бачив, пяницю цього ... І я колись гроші давала попрошайкам, а потім прийшла додому і якраз мені попався на очі пост про них. А взагалі, колись була така смішна ситуація. Я йшла гуляти на набережну, і проходила якраз повз діда на колясці, біля якого стояла корзинка для грошей. Поверталась назад тією ж дорогою. І бачу таку картину, біля дідка зупиняється здоровенна машина, чорна, начебто джип був. Звідти виходить жінка в шубі до полу, дід встає з коляски, жінка забирає гроші і коляску, вся ця компанія залазить в джип і їде Отак давай їм гроші потім)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, я би на його місці точно боявся)) Його би як мінімум відмутозили тут, при зустрічі)))) Ахах, мабуть їм з Ромкою краще не зустрічатися, бо хто ж тоді їх розніме) Ну він же не геть дурний, не буде кричати що він росіянин на кожному кутку))Добавлено (28.03.2017, 14:25) ---------------------------------------------
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Негідник, якщо домагався тебе в такому юному віці ?! Та самий що не є збочинець! Жіночко, мені набридло, я викликаю копів вже Я була молода і довірилась йому, а він такий козел, навіть аліменти платити не хоче Краще б своїй матусі допомогав, а не добивав її ще більше
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ат-та-та, ану віддай сокиру, ще поранишся... Ти куди тікаєш ? Ей, то мій кабінет! Відкрий двері і все буде добре. Відкривай я тобі кажу! О ні, мені тепер нема чим захищатися Відчепися від мене, божевільний, що тобі треба, відійди...аааааа Я тебе задушу, відійди від мене
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та я заходив рідко, але заходив)) А тут ось такі події)) Та чому б і не заходить))) Ну я бачу, багато хто дійсно скучив за мною і заходить сюди навіть, Лимонка наприклад))Я дуже, дуже рада, що ми знову можемо так спілкуватися)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А вот і не розповім XЪ Мені треба знати всі твої секретики..а не захочеш ти, значить мені твой кіт розповість!
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Йому більше вже татарки Конкретніше, будь ласка
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та вже перестала))) Видимо "хтось" вже перетер з нею)) Я знаю як з нею треба розмовляти, не хвилюйся, більше вона так не буде
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Тю, вам, Тетяно Юріївно, може і дожити, а я вот вже няньчув з третім правнуком... ото у моїх внуків сили ще є дітей робить)) Нічого собі які ви древні, виявляється, а мої внуки ще не народилися навіть
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Така уж твоя доля Я хочу собі якусь кращу долю
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Лише тссс, він нічого не повинен дізнатись)) Звичайно ні, працюємо тихенько) А в тебе є кандидати?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Смауг таке казав)) Це його цитата))) *толкіність мод офф* Я так і думала Просто вони з Смертокрилом схожі
Цитата Flame_Of_Hell (  ) ак, він зайнята людина... може Марію ?))Машу-сан... кажуть, вона теж чудовий фотошоп-мастер Не знаю, ну домовся тоді з нею, якщо вона може)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Кнопка затиснулась, не звертай уваги Тож що ще збільшилось ?)) Ти ба, лише починай жалітись, що нас не хвалять, як Рома вже нас почестними медалями відзначив))) Нічого вона не затиснулась, то просто ти не договорюєш чогось Не скажу, бо ти і так думаєш про щось не те Ага, але це було тільки після того, як я йому сказала, що сьогодні пост перевисив ліміт
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, не скажу, що аж так)) Але там були настільки круті екземпляри, що просто ВАУ... пам"ятаєш фільм "Бригада" ? Так там була їхня Ласточка))) точніше дві такі))) купа машин 39-90х років)) Я так ходив на ВарКраф, Дедпул і на Кредо асасинів)) Купа всякої вікової категорії)) і всі бубніли)) а я такий в капюшоні сидів А я б дуже хотіла подивитися на імпалу...ну та що належить Вінчестерам Така нічого машинка Бригаду пам'ятаю, скільки разів в дитинстві дивилась цей серіал) Мабуть дуже класно ходити на такі виставки?) А я ходила ще на Звірополіс, там діти також бубніли постійно, і бігали туди сюди Сердили аж) Ахах, в капюшоні?) А я з попкорном, великою порцією дуже
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Хороший період, чесно кажучи))) У мене він пройшов два роки тому)))) Тепер в основному рбота =___= гуляти толком не хочу... радий, що зараз відпочиваю, але і відпочинок набридає То не від великого щастя А я наче тепер почала ходити на прогулянки вечером, розминаюся, так сказати) А відпочинок..мені теж набридає дуже, хочеться постійно щось поробити)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) кількість символів в тексті: "13 532" В мене вже таке почалося, почало здаватися, що вони зменшуються
|
|
|
|