Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2016-11-04, 01:24 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:48 | Сообщение # 8026 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Getman1659 (  ) Наверное она занята или проблемы в реале. Эхх, хотела бы я поскорее с ней увидеться, я так соскучилась =((
Цитата Getman1659 (  ) Я думаю, что из нас, я больше знаю правды за них) А ти хоч кохаєш цю дівчину?
Цитата Getman1659 (  ) Оу...це погано..мені важко для себе профіт від тебе знайти Від мене є профіт, я пости великі пишу..
Цитата Getman1659 (  ) Вони мене не помічають Нехороші дівчата, я з ними розберуся
Цитата Getman1659 (  ) солоденьких, Кролячі Вушка) Та я не спати пішла, я трудюся тут
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:59 | Сообщение # 8027 |
| Ayehappy, что ты не можешь заснуть без моего пожелания на сон?) Маленькая, ты няша) Спи сладко в объятиях Ночи и дурманющего поцелуя Морфея  Добавлено (24.03.2017, 01:57) ---------------------------------------------
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А любитимеш третю Насправді це було б дуже смішно, якби не було дійсно так правдою)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так, та ще й тема така дурна... "горілка", а як тема назветься, те і будем куштувати... я проти буду... Та я сам ледве згадав що і як там))) Може тебе це врятує від ночі гри збірної) Інколи мені хочеться в такі ночі саме так віднайти для себе забуття)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Мене з ним порівняли Це за честь) Один з 3 Великих НБ  Добавлено (24.03.2017, 01:59) ---------------------------------------------
Цитата Luna_Lovegood (  ) Эхх, хотела бы я поскорее с ней увидеться, я так соскучилась =(( Может я тогда решусь и ей завтра тоже напишу)
Цитата Luna_Lovegood (  ) А ти хоч кохаєш цю дівчину? Эм..безумовно люблю) Але про кохання ніхто не говорив і я такого не обіцяв
Цитата Luna_Lovegood (  ) Від мене є профіт, я пости великі пишу.. Купила) З мене...а що ти хочеш за це, щоб все в такому ж дусі тривало?
Цитата Luna_Lovegood (  ) Нехороші дівчата, я з ними розберуся Як же без тебе мені було гірко і важко
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та я не спати пішла, я трудюся тут Бджілка ти наша медова)
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 02:05 | Сообщение # 8028 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Getman1659 (  ) Вирішив дівчинку взяти ізмором, Я щось не зрозуміла, чи то я вже сонна надто)Хто тут вирішив взяти мене на ізмор?)Добавлено (24.03.2017, 02:05) ---------------------------------------------
Цитата Getman1659 (  ) Может я тогда решусь и ей завтра тоже напишу)
Мне уже столько ребят пообещало ей написать, так что можешь ты этого не делать, если тебе неловко или что там у вас)
Цитата Getman1659 (  ) м..безумовно люблю) Але про кохання ніхто не говорив і я такого не обіцяв І що це буде у вас за життя, без кохання? То ви розписані чи ще не було весілля?)
Цитата Getman1659 (  ) Купила) З мене...а що ти хочеш за це, щоб все в такому ж дусі тривало? Я подумаю, і там ще Саньок щось хотів, ми ще порадимося що з тебе взяти))
Цитата Getman1659 (  ) Як же без тебе мені було гірко і важко Бідненький мій Ромашка, буду тепер тебе жаліти
Цитата Getman1659 (  ) Бджілка ти наша медова) Ех, а ти кажеш - спати пішла)
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 02:10 | Сообщение # 8029 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Який стан? Вічно молодий - вічно п'яний? Заграла мелодія "Брат 2"... Ото не дарма така фразочка існує)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не існує нікого, пацієнте, вам все ввижається, давайте краще укольчик, бо ви шось розійшлися Так-так, який я пацієнт...ми наче в клубі анонімних алкоголіків... що то за зелена рідина в шприці? Заберіть його від мене! Omen Satan прийди та врятуй!!!(...сподіваюсь ти не з сильновіруючих, якщо ж так, то я перестану до нього звертатись, ти лише скажи)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не знаю, яка вона там, чудна чи ні, я ніколи не куштувала і щось не хочеться) Я тільки вино начебто пила, і то трошки) Вино ото тема  Взагалі вино моя спеціальність))) Так що можу радити, пропонувати))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я втришкну її комусь в око, краще забери виделку і поверни мені ножа Не моу, ти ще себе пораниш... а вот штиркати ти можеш, маленькі дірочки будуть, зато ледве помітні...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та досить переховуватися, я вже всім розповіла, хто заправляє музикою тут Який же то тіньовий босс, якщо його на сонце тягнуть...
Цитата Luna_Lovegood (  ) А хіба я слідкую за їньою кількістю? НУ вибач, Сашка, я повинна була запам'ятати) Та взагалі =_____= Насправді, небуло чому збільшуватись))) я ж лише в кланах сижу, тут рахівник не працює))
Цитата Luna_Lovegood (  ) О ні, що тепер зі мною буде, треба пакувати речі негайно Ага, вже не втечеш. Тепер тебе триматитмемо на короткому поводку. Занадто цінний свідок, щоб далеко відпускать
Цитата Luna_Lovegood (  ) А я тоді нічого не розуміла і намагалася вмовити його пробачити мене Не ти одна
Цитата Luna_Lovegood (  ) Лікарю, що це за препарат ви мені колите? Від нього стає дуже добре..якісь єдинороги літають, квіточки Нема ніякого лікаря, тобі все сниться, дозволь єдинорогу забрати тебе у Неверленд, до чарівних поні і райдуги
Цитата Luna_Lovegood (  ) Щее ніхто не жалівся, нашу мощь не оцінили поки, тільки Ромка задоволений Вони просто не розуміють, що таке відбувається Звикнуть))) Рома то старання цінить))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Саньок, так ти мне повжаеєш? Не може бути, там була ціла бутилка чистого самогону А чому вас восьмеро? Йок, звісно поважаююбрлхр, небуло там нічого...ти сама видудлила пляшку, он, в очах множиться...
Цитата Luna_Lovegood (  ) І ще я буду про них пліткувати, так що нехай сидять тихенько, бо я їм встрою Ото ти зачепила тему пліток... про що люди кажуть за твоє повернення? А то я лише від тебе коротко можу сказать, що хтось не радий, а хтось дуже о_0
Цитата Luna_Lovegood (  ) НЕПРАВИЛЬНО Старіші ?!
Цитата Luna_Lovegood (  ) І мені подобається злива літом..відчуваєш себе якось краще відразу, не можу пояснити чому. Начебто оживаеєш після довгої засухи) А я хіба не так написала? Та бо воно зазвичай так і є, дощить після особливих спек)))) Сильна спека завжди перед дощем))) Та трошки не так, раз я подумав за інше))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я і на обличчя намотала шарф, тільки не допомогло, він швидко промок, а додому було далеченько. Ну Сащкааа, то просто я так затупила, не треба було без підготовки таке витворяти) Усе, не повторюй більше такого)) Або я постійно буду наголошувати, як в сценах з фільмів "Не повторювати вдома, постанова була виконана професіоналами"
Цитата Luna_Lovegood (  ) Охх, Саньку Батьковичу, а в мене так ноги крутить..мабуть на дощ Ото ви праві, Тетяно Батьківна, дощитиме завтра, у мене вже тиск піднявся
Цитата Luna_Lovegood (  ) Які бунтарі? Ти та й я, та ми з тобою)) Нас багатенько))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Тільки ніхто мабуть такий паті хард не розуміє Зате ми пригадали ті самі часи))) Навіть не так, повернулись до них))) Своєрідна машина часу))
Цитата Luna_Lovegood (  ) А в тебе які звязки є? У мене сам Олень на поводку
Цитата Luna_Lovegood (  ) Хіба це був секретик?) Тіньовий володар усього... ні, не секретик
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ми заполонимо собою всю общалку А потім всі клани. А ПОТІМ ВЕСЬ ФОРУМ ...всю країну, усе півкулля, увесь СВІТ!!! МВАХАХАХАХАХ
Цитата Luna_Lovegood (  ) Це навіть на краще, не потрібно багато горілки купляти, і нам ще залишиться Ти ж наче не п"єш її А виявляється ти не проти неї)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) То ми зупинимось на третьому? І кого попросимо зробити, Ромку?) Гадаю, що можемо його попросить, якщо він не зайнятй буде своїм сайтом
Цитата Luna_Lovegood (  ) Людей відлякує моя жорстокість, треба придурятися доброю дівчинкою Придурення - вот що лякає людей))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) І не кажи, як ми швидко втягнулися назад, аж не віриться Я аж помолодшав
Цитата Luna_Lovegood (  ) Огоооо,нічого собі Еге ж як нас потягнуло на писанину))))
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 02:11 | Сообщение # 8030 |
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Я щось не зрозуміла, чи то я вже сонна надто)Хто тут вирішив взяти мене на ізмор?) А чого ти думаєш, щоб ми собі так нахабно при тобі дозволили говорити про тебе?)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мне уже столько ребят пообещало ей написать, так что можешь ты этого не делать, если тебе неловко или что там у вас) Ну я ей тогда сразу буду писать сонату
Цитата Luna_Lovegood (  ) І що це буде у вас за життя, без кохання? То ви розписані чи ще не було весілля?) Я уже забув про яку саме ми легенду мою говоримо
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я подумаю, і там ще Саньок щось хотів, ми ще порадимося що з тебе взяти)) Щось очкувати почав
Цитата Luna_Lovegood (  ) Бідненький мій Ромашка, буду тепер тебе жаліти Яка ж Золота просто дитина
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ех, а ти кажеш - спати пішла) Просто я хочу спати страшенно)
Я спатки дітвора) Солоденьких снів) Luna_Lovegood, до...до сьогодні уже) Гарної ніченьки тобі)
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 02:47 | Сообщение # 8031 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Getman1659 (  ) Насправді це було б дуже смішно, якби не було дійсно так правдою)
Та воно все так)
Цитата Getman1659 (  ) Може тебе це врятує від ночі гри збірної) Інколи мені хочеться в такі ночі саме так віднайти для себе забуття) Та ну, там дивитись не треба, щоб зрозуміти який рахунок буде у Хорватів
Цитата Getman1659 (  ) Це за честь) Один з 3 Великих НБ Три стовпи величі НБ... забираю свої слова назад  Добавлено (24.03.2017, 02:16) --------------------------------------------- Getman1659, Добраніч давай)) Дітвора  Добавлено (24.03.2017, 02:47) --------------------------------------------- Гразд, Танюш)) Я вже завтра відповім, якщо ти напишеш за пів години)))) Добраніч і солоденьких снів)))
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 11:55 | Сообщение # 8032 |
| Я врываюсь) Я отрываю пятницу
Добавлено (24.03.2017, 11:55) ---------------------------------------------
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та ну, там дивитись не треба, щоб зрозуміти який рахунок буде у Хорватів Нічого я розраховую на нічеючку якусь
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Три стовпи величі НБ... забираю свої слова назад
|
|
|
|
Lemon | Дата: Пятница, 2017-03-24, 12:09 | Сообщение # 8033 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| /відмітилась, наче тут була/
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 12:33 | Сообщение # 8034 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Getman1659 (  ) Я врываюсь) Я отрываю пятницу В день останньої серії ти вирішв запостити оп з першої серії))))
Цитата Getman1659 (  ) Нічого я розраховую на нічеючку якусь ну, якщо нічейка вил"ється в 2:2 то я згоден)))Добавлено (24.03.2017, 12:33) ---------------------------------------------
Цитата Lemon (  ) /відмітилась, наче тут була/
Мира - [✓] "присутствует"
|
|
|
|
Lemon | Дата: Пятница, 2017-03-24, 12:53 | Сообщение # 8035 |
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Мира - [✓] "присутствует" Рисунок, кстати, я повесила на стенку) С носом он переборщил, конечно, но это так мило  Добавлено (24.03.2017, 12:53) --------------------------------------------- Flame_Of_Hell, ну и, конечно, ты вышел...)
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 13:04 | Сообщение # 8036 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Lemon (  ) Рисунок, кстати, я повесила на стенку) С носом он переборщил, конечно, но это так мило Прикольна)) Ну, мама моя не смогла там на рисунке меня узнать о_0
Цитата Lemon (  ) ну и, конечно, ты вышел...) Не вышел, а завтракать ходил...да и ты ушла, вроде отметилась что была и усьо...)
|
|
|
|
Lemon | Дата: Пятница, 2017-03-24, 13:12 | Сообщение # 8037 |
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Прикольна)) Ну, мама моя не смогла там на рисунке меня узнать о_0 Я не знаю, похожа ли я на себя на рисунке, конечно. Но мои девочки прям растрогались, это же круто и не всем так везёт получить такой шарж) Цитата Flame_Of_Hell (  ) Не вышел, а завтракать ходил...да и ты ушла, вроде отметилась что была и усьо...) А потом я решила проверить, вдруг тут кто-то есть. А ты взял и ушёл
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 13:25 | Сообщение # 8038 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Lemon (  ) Я не знаю, похожа ли я на себя на рисунке, конечно. Но мои девочки прям растрогались, это же круто и не всем так везёт получить такой шарж) Ну дыа)) Учитывая, что этот художник там постоянно сидит и рисует)) скажем так, местная достопримечательность))))
Цитата Lemon (  ) А потом я решила проверить, вдруг тут кто-то есть. А ты взял и ушёл У меня автообнова постоянная, и ты пишешься постоянно в офлайне...или в скрытом режиме здесь тусишь
|
|
|
|
Lemon | Дата: Пятница, 2017-03-24, 14:21 | Сообщение # 8039 |
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну дыа)) Учитывая, что этот художник там постоянно сидит и рисует)) скажем так, местная достопримечательность)))) Правда? Тогда я поведу туда своих девочек
Цитата Flame_Of_Hell (  ) У меня автообнова постоянная, и ты пишешься постоянно в офлайне...или в скрытом режиме здесь тусишь Я просто решила тоже уйти, как и ты Я вечером зайду ещё, надеюсь, вы тут будете к тому времени.
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 14:24 | Сообщение # 8040 |
 Ниндзя-беженец
| Flame_Of_Hell, я знайшла ще арти)
Добавлено (24.03.2017, 14:24) --------------------------------------------- Lemon, привіт, Мирочка 
|
|
|
|