Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2016-11-04, 01:24 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 16:50 | Сообщение # 8056 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Яка ще мелодія? Саньок, у нас закінчилась горілка, тащи сюди своє вино)
Шато Петрюс підійде ? о_0
Цитата Luna_Lovegood (  ) Настав час вам розповісти, ніякого клубу не існує, це було лише прикриття щоб виявити серйозного алкаша, себто вас, і зараз ми вас веземо до психушки Не хочу я нікуди йти... Я мамі розкажу, що ви мене били
Цитата Luna_Lovegood (  ) То все Гулдан зі своєю скверною Зараз ми її вколемо і ти станеш Халком Ти ба, ти в тренді з ВарКрафтом Що ще тебе цікавить такого ?)) За Молот Рока, за Северних Волков! кхм, я мав на увазі, не треба мені нічого колоть, у мене алергія на уколи
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не пручайтесь, бо інакше мені доведеться застосувати фізичну силу Ммм, яку таку фізичну силу вам прийдеться застосувать ?
Цитата Luna_Lovegood (  ) Хто ж знав, що все настільки серйозно Ave Maria Deus Vult!

Цитата Luna_Lovegood (  ) Не переживай щодо цього, хоч Сатану визивай, хоч кого, я дозволяю тобі А, ну раз дозвіл отриманий
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ахах, схоронила цю картинку, вона така смішна Пане, порадьте мені вино до французького мясця PikabuPower багато мемасів робить))) Яке то таке французьке м"ясо ???
Цитата Luna_Lovegood (  ) А якщо я вштрикну нею в око, то поранення буде серйозне, тож віддай мені краще ножа, ним можна швидше вбити Ну-ну, тебе ще вчить і вчить Якщо вколоти одне око, то буде болісно...тому є ще одне око
Цитата Luna_Lovegood (  ) Бо вже досить ховатися , треба показатися і народу, а то забудуть взагалі)Люди ж такі люди)
 Хочу лишатись в тіні Мені тут добре
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну вибаааач, будь ласка) А я сиділа в мафії та мизичному розділі, от і набрались пости. А ти де сидів?) Та все йоу)) Да, там лічильник накапав в свій час))) Я в мафії, на форумі аля "хто-кого", і в кланах)) в мафії топові дні, коли з ноунейм-аккаунтів сидиш)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Чому бідній Танюші немає покою, то Лимон у рабство продає, то Дімон таблетками пічкає, то тепер на повідок Ех, бідненька я , нещасна А ти лише рада таблетки отримувать та з Лимоном граться Треба тримати свідка коло себе 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ахах, так ти теж?) Та я в свій час прикалувався з ного і бани отримував на 10 хв від нього ж
Цитата Luna_Lovegood (  ) А можна мені полетіти до них на пегасі? Ні, пегаси лише для мене, можете покататись на горобцях, на поні, полазити на райдузі, але пегаси МОЇ
Цитата Luna_Lovegood (  ) Звикнуть, бо нема куди їм діватися Вибор, зазвичай є, але не зараз
Цитата Luna_Lovegood (  ) Агаааа, чому вас вже десятеро, гик, щось мені зле, гик...мабуть горілку палену продали, гади, гик Так хто ж сам, гик, цілю пляшку видудлити, йок, зміг би і не отримати токси..йок..коз ?!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну, з ким я спілкувалась вчора і сьогодні, то Ромашка радий, Діма(інсектик) радий, Мирося наче також, і ще декілька людей) Всі ж раді поверненню)))) А хто не радий, то хай йому грець!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Вчора мене занепокоїли ці слова, і не дають спокою досі. Ніхто не казав мені нічого такого..а хто не радий, скажи будь ласка.
Я сам не знаю, хто не радий... я лише від тебе читав, що десь ти вичитала, що тобі не раді... тому і втебе питаю, де саме таке прочитала
Цитата Luna_Lovegood (  ) НЕПРАВИЛЬНО Раритетні ?!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ухх, найжахливіше тим, хто ще на городі влітку постійно, я колись так собі спину спалила Тю, отримати дозу опромінення сонячною радіацією завжди добре Збагачення вітаміном D, ммм
Цитата Luna_Lovegood (  ) Добре, тільки можна я стрибну з велосипедом з криші? Дивлячись, якої глибини басейн, бо ти не стрибнеш, сподіваюсь, у півметровий з криші... та й криша на якій висоті ?!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Саньку Батьковичу, а який у вас тиск? Мій мене щось непокоїть, піду завтра до лікаря 107*65 ... Мені участкова сказала, що все добре...не подобається, що вона таке сказала, посміхаючи... Спитайте у свого лікаря, чи то добре...кхе-кхе
Цитата Luna_Lovegood (  ) Одні ми тут можемо перевернути все знизу догори Йо-ха-ха, і пляшка рому!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ще й як повернулися, тоді ми потихеньку набирали пости, а тепер за день більше ніж тоді за декілька тижнів Ростемо Та да, не замітили, як стіна виросла, наче молдавани побудували!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та я бачу, у тебе всі на поводку Ну, такі от звички у тіньового боса
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не секретик, бо я вже всім розповіла про нього Розказуй потім про свої махінації всім, кому довіряєш.. ага...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Тому що НБ нам замало, будемо підніматися все вище і вище Систему ?? ГАЛАКТИКУ ?! СУЗІР"Я ?!?!?!?!?!? ОООО ДАААА!!!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Хто тут не п'є? Я взагалі той ще алкаш, тільки тссс, нікому не говори Воу-воу, день якийсь розкутості сьогодні ?)) Всі секрети видають свої
Цитата Luna_Lovegood (  ) Добре, тоді якось домовимося з ним) Гадаю, тиску він піддасться дуже швидко)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Так ніхто не буде знати, що я придурююся) Хочеш обмануть ворога, обмани себе
Цитата Luna_Lovegood (  ) В мене аж тиск піднявся Де
Цитата Luna_Lovegood (  ) І не кажи, оце ми дали так дали Далі іще буде
А давай може Миру в барчик замутим ?))  Добавлено (24.03.2017, 16:50) ---------------------------------------------
Цитата Luna_Lovegood (  ) Типо я тебя обижаю?)) Нее, просто прикольна))) (я не расскажу почему)
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 16:53 | Сообщение # 8057 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Нее, просто прикольна))) (я не расскажу почему)
Нуу, Санькок, ну розкажи, мені ж цікаво дуже  Цитата Flame_Of_Hell (  ) А давай може Миру в барчик замутим ?)) Якщо вона погодиться, то я тільки за
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 17:13 | Сообщение # 8058 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Типо я тебя обижаю?)) Нее, просто прикольна))) (я не расскажу почему)
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 17:24 | Сообщение # 8059 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Шато Петрюс підійде ? А якого воно року? Нам потрібно щось таке ж раритетне, як і ми самі
Цитата Flame_Of_Hell (  ) е хочу я нікуди йти... Я мамі розкажу, що ви мене били Не хочеш - змусимо, такий мій путь ніндзя Твоя мама вже давно сама звернулась до нас
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ти ба, ти в тренді з ВарКрафтом Не подумай, що я вмію в нього грати, я тільки читала книжки та дивилася фільм)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) За Молот Рока, за Северних Волков! Ехх, ну так шкода було Дуротана мені Хоча у Гулдана теж така собі історія =(
Цитата Flame_Of_Hell (  ) кхм, я мав на увазі, не треба мені нічого колоть, у мене алергія на уколи Якщо алергія, то будемо застосовувати інші способи, все одно не викрутишся
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ммм, яку таку фізичну силу вам прийдеться застосувать ? Звичайну силу, скручу тебе і прив'яжу, і будуть тобі укольчики
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ave Maria Deus Vult Я зараз свою Сатану теж позву, персональну
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А, ну раз дозвіл отриманий То можна тут влаштовувати все що хочеш, я дозволяю тобі
Цитата Flame_Of_Hell (  ) PikabuPower багато мемасів робить))) Яке то таке французьке м"ясо Ну яке мясо, з французів відрізане Була давня історія, колись їздила я у Францію, в десь році в 1789...ой ну то довга історія взагалі
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну-ну, тебе ще вчить і вчить Якщо вколоти одне око, то буде болісно...тому є ще одне око Не треба мене навчати, я ж великий мастер питок, вмію нарізати людину тоненько, тобто маленькими шматочками, так що з вилкою я впораюсь
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Хочу лишатись в тіні Мені тут добре Я зрозуміла у чому справа, СВІТ МАЄ ДІЗНАТИСЯ ПРАВДУ
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та все йоу)) Да, там лічильник накапав в свій час))) Я в мафії, на форумі аля "хто-кого", і в кланах)) в мафії топові дні, коли з ноунейм-аккаунтів сидиш Ну мало що, люди всякі бувають) А ми з тобою наче тільки раз в мафію грали, до речі) В українську, ото весело було
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А ти лише рада таблетки отримувать та з Лимоном граться Та мене від тих таблеток так фігачило, і син навіть з'явився, і голова боліла дуже А Лимончик хотіла віддати мене на органи
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Треба тримати свідка коло себе Не треба тримати свідка коло себе
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та я в свій час прикалувався з ного і бани отримував на 10 хв від нього ж Яким чином прикалувався? Боти нині дуже вразливі пішли
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ні, пегаси лише для мене, можете покататись на горобцях, на поні, полазити на райдузі, але пегаси МОЇ Але я хочу покататися на голубі А потім на пегасі, і ніхто мені не заборонить
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Вибор, зазвичай є, але не зараз Тому що ми подобаємось Ромкі, а Ромка тут головний
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так хто ж сам, гик, цілю пляшку видудлити, йок, зміг би і не отримати токси..йок..коз ?! Ти сам всю пляшку і видудлив, поки я ходила додому за добавкою О, ти наче почав зменшатися...як же голова болить, треба похмелитися негайно
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Всі ж раді поверненню)))) А хто не радий, то хай йому грець! А як я рада, навіть не передати словами) Я дуже сильно чекала цього моменту і дуже сумувала за вами
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я сам не знаю, хто не радий... я лише від тебе читав, що десь ти вичитала, що тобі не раді... тому і втебе питаю, де саме таке прочитал Фух, а я вже тут перечисляю кандидатури Начебто такого не було, зараз пошукаю своє повідомлення
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Раритетні ?! НЕПРАВИЛЬНО
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Тю, отримати дозу опромінення сонячною радіацією завжди добре Збагачення вітаміном D, ммм Ага, мені це сонце відразу так в голову б'є, колись навіть свідомість втрачала
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Дивлячись, якої глибини басейн, бо ти не стрибнеш, сподіваюсь, у півметровий з криші... та й криша на якій висоті ?! Та не в басейн, а з багатоповерхівки, хочу бути екстремалом Та мені хоча б з поверху 17 стрибнути
Цитата Flame_Of_Hell (  ) 107*65 ... Мені участкова сказала, що все добре...не подобається, що вона таке сказала, посміхаючи... Спитайте у свого лікаря, чи то добре...кхе-кхе Що вона вам там сказала? От простітутка, понакупали свої діпломи і сидять там чаї ганяють( я не переборщила, сподіваюсь)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Йо-ха-ха, і пляшка рому! Нам потрібно більше пляшок, після вчорашнього дуже пити хочеться
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та да, не замітили, як стіна виросла, наче молдавани побудували! Велика Нарутобазовська стіна А мені Олень казав, що він писав ще більші пости =((
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, такі от звички у тіньового боса Свої звички треба міняти, а то колись..бах..і ти сам вже на поводку
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Розказуй потім про свої махінації всім, кому довіряєш.. ага... Не треба мені язика вкорочувати, інакше хто буде з тобою розмовляти?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Систему ?? ГАЛАКТИКУ ?! СУЗІР"Я ?!?!?!?!?!? ОООО ДАААА!!! Щось ми трохи перестаралися, треба залишити трохи місця для інших, хто має нас хвалити
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Воу-воу, день якийсь розкутості сьогодні ?)) Всі секрети видають свої А хто ще своє секрети розповідає?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Гадаю, тиску він піддасться дуже швидко))) Ми його приманимо за допомогою якоїсь дівчини, заплатимо їй, нехай його споїть, а далі ми вже самі
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Хочеш обмануть ворога, обмани себе І справді, а то вже набрид цей образ милої дівчинки
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Де Що де?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Далі іще буде Ми наче не збирались припиняти, нас ніхто не зупинить  Добавлено (24.03.2017, 17:24) --------------------------------------------- Flame_Of_Hell, я никогда не была так близка к провалу..нажала 'Добавить ответ' и опять вылезла ошибка, дважды причем, но я успела перед этим скопировать 
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 17:26 | Сообщение # 8060 |
 Зам Главы клана Наруто
| ДА ЙОМАЙО ДОМЕН ДАЙ МНЕ ОТПРАВИТЬ СООБЩЕНИЕ!!!!
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 17:49 | Сообщение # 8061 |
 Ниндзя-беженец
| Flame_Of_Hell, это база против нас протестует  Добавлено (24.03.2017, 17:31) ---------------------------------------------
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Нее, просто прикольна))) (я не расскажу почему)
Ну роскажи вже  Добавлено (24.03.2017, 17:33) --------------------------------------------- Меня чуть удар не схватил  Добавлено (24.03.2017, 17:49) --------------------------------------------- Flame_Of_Hell, якщо з Лимонкою, то в мене є арти
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 19:33 | Сообщение # 8062 |
 Член Акацуки
Награды: 761
Дата регистрации: 2010-09-26
| Даров молодеж
Сообщение отредактировал aleks6699 - Пятница, 2017-03-24, 19:35 |
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 19:38 | Сообщение # 8063 |
 Ниндзя-беженец
| aleks6699, даров, старикан
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 19:43 | Сообщение # 8064 |
 Член Акацуки
| Luna_Lovegood, Ты что мелкая задница на господина смеешь говорить такое
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 19:48 | Сообщение # 8065 |
 Ниндзя-беженец
| aleks6699, ты не мой господин, у меня уже он есть
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 19:49 | Сообщение # 8066 |
 Член Акацуки
| Luna_Lovegood, Я господин твоего господина
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 19:53 | Сообщение # 8067 |
 Ниндзя-беженец
| aleks6699, нет, он теневой владыка мира и держит меня на коротком поводке
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 19:54 | Сообщение # 8068 |
 Член Акацуки
| Luna_Lovegood, Ну теневой владыка я
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 19:54 | Сообщение # 8069 |
 Ниндзя-беженец
| aleks6699, нет, это не ты, а Фох Он тебя уже сверг, просто ты об этом не догадываешься
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 19:58 | Сообщение # 8070 |
 Член Акацуки
| Luna_Lovegood, я не знаю кто ))
|
|