Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2016-11-04, 01:24 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:24 | Сообщение # 8011 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата aleks6699 (  ) Зачем мне к тебе идти ?) Потому что тебя заказали, понимаешь?
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:25 | Сообщение # 8012 |
| aleks6699, лучше дай прогноз на матч Хорватия-Україна на завтра
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:25 | Сообщение # 8013 |
 Ниндзя-беженец
| Flame_Of_Hell, не пропадай, давай вирішуй щодо арту
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:26 | Сообщение # 8014 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Getman1659 (  ) =))) Напевно можна це назвати бартером, але зрештою він не рівноцінний мені здається) Хоча хер з тими грошима)
То ти за яку дівчину говориш, що з тебе всі соки висмоктала ?)
Цитата aleks6699 (  ) Всем сладких . И большой страстной любви . Тане не надо , у её и так хорошая любовь судя по нику ):Q Покеда тебе)))Добавлено (24.03.2017, 01:26) ---------------------------------------------
Цитата Luna_Lovegood (  ) Flame_Of_Hell, не пропадай, давай вирішуй щодо арту Та почитай в тому мега пості)) Я вже давно відповів))) А написав, що пропаду, бо відповідатиму на твій пост і такк далі)) почерзі пропадатимемо))
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:28 | Сообщение # 8015 |
 Ниндзя-беженец
| Я пішла писати Санькові відповідь, не шукайте мене, бо я надовго
|
|
|
|
Фортуна | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:28 | Сообщение # 8016 |
 Лисичка
Награды: 249
Дата регистрации: 2015-12-08
| Цитата Getman1659 (  ) Будеш кусатися? Нее, спать хочу
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:34 | Сообщение # 8017 |
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) То ти за яку дівчину говориш, що з тебе всі соки висмоктала ?) Ой...я хз як її назвати) Нехай буде коліжанка)))
Flame_Of_Hell, що, Саньок, може завтра спробуємо пошпілити в Рим?) Хоча завтра футбольчик, але він аж о 22.00
Цитата Фортуна (  ) Нее, спать хочу Так може ми також підемо за Тетяною?)Добавлено (24.03.2017, 01:34) --------------------------------------------- Luna_Lovegood, солоденьких, Кролячі Вушка)
|
|
|
|
Фортуна | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:36 | Сообщение # 8018 |
 Лисичка
| Цитата Getman1659 (  ) Так може ми також підемо за Тетяною?)
Да, согласна
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:37 | Сообщение # 8019 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Getman1659 (  ) Ой...я хз як її назвати) Нехай буде коліжанка))) Ну гаразд, не хош казати, значить не треба))
Цитата Getman1659 (  ) що, Саньок, може завтра спробуємо пошпілити в Рим?) Хоча завтра футбольчик, але він аж о 22.00
Я би залюбки, але маю лекцію о 18:30 ... і вона буде аж до 22:00... Тому мабуть вже на суботу або неділю ...Добавлено (24.03.2017, 01:37) ---------------------------------------------
Цитата Getman1659 (  ) Luna_Lovegood, солоденьких, Кролячі Вушка) вона ж пропала мені відповідь писати, альо =__= а не спати пішла
|
|
|
|
Фортуна | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:39 | Сообщение # 8020 |
 Лисичка
| Мои хорошие, всем доброй ночи, приятных приведений
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:42 | Сообщение # 8021 |
 Зам Главы клана Наруто
| Фортуна, доброй ночи, Вайолет))
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:42 | Сообщение # 8022 |
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну гаразд, не хош казати, значить не треба)) Ну що тут говорить?) Гуляю з однією, а одружуватись буду на іншій
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я би залюбки, але маю лекцію о 18:30 ... і вона буде аж до 22:00... Тому мабуть вже на суботу або неділю ... А у тебе завтра вечірня лекція) Андерстанд) Ну тоді на вихідних. Я може сам заюзаю пару битв з кампом, щоб згадати специфіку юнітів)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) вона ж пропала мені відповідь писати, альо =__= а не спати пішла Вирішив дівчинку взяти ізмором, щоб потім гарченькою сцапати? Бачу олдскульний стиль Інца  Добавлено (24.03.2017, 01:42) ---------------------------------------------
Цитата Фортуна (  ) Мои хорошие, всем доброй ночи, приятных приведений Это....если что я за Мавку голосую) і ти спи сухенькою
|
|
|
|
Ayehappy | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:43 | Сообщение # 8023 |
 Daddy's Lil Monster
Награды: 1283
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2016-05-13
|
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:45 | Сообщение # 8024 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) А я і не п"янів =___= у мене все такий стан Який стан? Вічно молодий - вічно п'яний?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А хто тоді існує ? Посейдон ? Перун ? Ра ? Не існує нікого, пацієнте, вам все ввижається, давайте краще укольчик, бо ви шось розійшлися
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Горілочка то вона така, чудна)) І самогоночка наша теж))) Але я хоч і поважаю алкоголь, але не люблю міцного нашого, занадто сильна вона Не знаю, яка вона там, чудна чи ні, я ніколи не куштувала і щось не хочеться) Я тільки вино начебто пила, і то трошки)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Бери виделку!!! Ці мініатюрні вили кращі, аніж отой ніж)) Я втришкну її комусь в око, краще забери виделку і поверни мені ножа
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Не знаю про що ви, мадемуазель Та досить переховуватися, я вже всім розповіла, хто заправляє музикою тут
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А тебе не збентежило, що за три роки(ТРИ РОКИ, КАРЛ!) у мене постів не прибавилось ? А хіба я слідкую за їньою кількістю? НУ вибач, Сашка, я повинна була запам'ятати)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Пізно, мені вже зателефонували про слив інформації секретним агентам ... О ні, що тепер зі мною буде, треба пакувати речі негайно
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та багато де є такі боти, на твічі, в чат-рулетках і т.д., там вони конкретно з ними вадяться))) А я тоді нічого не розуміла і намагалася вмовити його пробачити мене
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Вам вже вижається Ватман якийсь. А раз Ви почали марити, значить препарат знов починає діяти... Гарних вам сновидіть в ілюзійному світі...знов Лікарю, що це за препарат ви мені колите? Від нього стає дуже добре..якісь єдинороги літають, квіточки
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та я гадаю вже хтось жалівся...або ні о_0 Мабуть просто всім дивно ото таке велике і нечитабельне, що тут поститься))) Щее ніхто не жалівся, нашу мощь не оцінили поки, тільки Ромка задоволений Вони просто не розуміють, що таке відбувається
Цитата Flame_Of_Hell (  ) .брлхрл..Фух, не знаю нічо, йок, ти дала мені перевернуту бутилку, сказала шо вона повна, йок, а там нічого крім повітря... Ми тут, Танюша, на мене дивись, а не на нього о_о Саньок, так ти мне повжаеєш? Не може бути, там була ціла бутилка чистого самогону А чому вас восьмеро?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Варто записать, буду знати, чим погрожувати тепер І ще я буду про них пліткувати, так що нехай сидять тихенько, бо я їм встрою
Цитата Flame_Of_Hell (  ) .Старі НЕПРАВИЛЬНО
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Спека бува теплим дощем змінюється, а от тоді то я і пересідаю на велосипед, і починаю під зливою гасати по вулиці... одне задоволення, коли на швидкості ти "ловиш" усі краплини дощу перед собою...ех, аж літо закортіло ХДД А ото на велосипеді у басейн)))) а не з нього туди)) І мені подобається злива літом..відчуваєш себе якось краще відразу, не можу пояснити чому. Начебто оживаеєш після довгої засухи) А я хіба не так написала?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Шия то пів біди, треба було на обличчя ще два шарфа, ти ж під час їзди дихаєш холодним повітрям, а при фіз.навантаженні ритм дихання збільшується, а отже і більше холодного повітря більшає... Короче, буду слідкувать за тим, що пишу, аби люди не пробували таке робити без підготовки)) Я і на обличчя намотала шарф, тільки не допомогло, він швидко промок, а додому було далеченько. Ну Сащкааа, то просто я так затупила, не треба було без підготовки таке витворяти)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Дааа, є ще жива кров у сухих судинах, кхе-кхе..ой, спина моя, радикуліт задовбав... Охх, Саньку Батьковичу, а в мене так ноги крутить..мабуть на дощ
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Пізно потихеньку)))) Бунтарі вже на палубі))) Які бунтарі?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Свій паті-хард Тільки ніхто мабуть такий паті хард не розуміє
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Давай-давай, в наші часи без зв"ящків нікуди =___= А в тебе які звязки є?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Багато ж Ромка балакає Хіба це був секретик?)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Це не заважає, просто фізично не вмітимося на одній сторінці Ми заполонимо собою всю общалку А потім всі клани. А ПОТІМ ВЕСЬ ФОРУМ
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Він же не зловживає взагалі.... Хіба що будем помалу поїти його, аби звикав до смаку, щоб коли буде чиста, щоб не злякався...е-хе-хе-хе, чудненький план дій))) Це навіть на краще, не потрібно багато горілки купляти, і нам ще залишиться
Цитата Flame_Of_Hell (  ) а наче непогані арти)))
Цитата Flame_Of_Hell (  ) третяя топовая, у ренджи цвета совпадают с моими любимыми))) То ми зупинимось на третьому? І кого попросимо зробити, Ромку?)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так то ж лише зацікавленість додала)) Людей відлякує моя жорстокість, треба придурятися доброю дівчинкою
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та анріал від такого відвикнути))) пальці хочуть, але не можуть ТРЕБА!)) І не кажи, як ми швидко втягнулися назад, аж не віриться  Добавлено (24.03.2017, 01:45) --------------------------------------------- Огоооо,нічого собі 
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 01:47 | Сообщение # 8025 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Getman1659 (  ) Ну що тут говорить?) Гуляю з однією, а одружуватись буду на іншій А любитимеш третю
Цитата Getman1659 (  ) А у тебе завтра вечірня лекція) Андерстанд) Ну тоді на вихідних. Я може сам заюзаю пару битв з кампом, щоб згадати специфіку юнітів)
Так, та ще й тема така дурна... "горілка", а як тема назветься, те і будем куштувати... я проти буду... Та я сам ледве згадав що і як там)))
Цитата Getman1659 (  ) Вирішив дівчинку взяти ізмором, щоб потім гарченькою сцапати? Бачу олдскульний стиль Інца Хто зна, хто зна.. Мене з ним порівняли
|
|
|
|