Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2016-11-04, 01:24 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Lemon | Дата: Пятница, 2017-03-24, 14:25 | Сообщение # 8041 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Lemon, привіт, Мирочка Привет-привет, Таня. К сожалению, мне сейчас нужно бежать на пары. Но я зайду к вам вечером.
Цитата Luna_Lovegood (  ) я знайшла ще арти) Арт на подпись выбираете?)
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 14:28 | Сообщение # 8042 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Getman1659 (  ) А чого ти думаєш, щоб ми собі так нахабно при тобі дозволили говорити про тебе?) Але ж мова йшла про мене Навіщо вам мене заморювати? Ромашко, від тебе я точно не очікувала
Цитата Getman1659 (  ) Ну я ей тогда сразу буду писать сонату Забула вже, що таке соната
Цитата Getman1659 (  ) Я уже забув про яку саме ми легенду мою говоримо То таки неправда це? Про вагітну дівчину на сьомому місяці
Цитата Getman1659 (  ) Щось очкувати почав Нічого погано, ми лише хочемо запропонувати тобі випити з нами горілочки
Цитата Getman1659 (  ) Яка ж Золота просто дитина Вай, як приємно чути
Цитата Getman1659 (  ) Просто я хочу спати страшенно)
Ехх, і мені довелось піти теж)Добавлено (24.03.2017, 14:28) ---------------------------------------------
Цитата Lemon (  ) Привет-привет, Таня. Как твои дела, милая?)
Цитата Lemon (  ) К сожалению, мне сейчас нужно бежать на пары. Но я зайду к вам вечером. Буду ждать с нетерпением, мне тоже скоро пора идти, времени немного.
Цитата Lemon (  ) Арт на подпись выбираете?) Даа, мы же все таки легенды
|
|
|
|
Lemon | Дата: Пятница, 2017-03-24, 14:30 | Сообщение # 8043 |
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Как твои дела, милая?) Ну, средней степени паршивости. Узнала только что кое-что очень неприятное о своём друге. Теперь думаем сидим, как из дерьма, образовавшегося вокруг него, можно выбраться. В общем, так себе перспектива.
Цитата Luna_Lovegood (  ) Даа, мы же все таки легенды Вы про меня забыли, я тут легендаааа
Цитата Luna_Lovegood (  ) Буду ждать с нетерпением Жди-жди
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 14:32 | Сообщение # 8044 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата aleks6699 (  ) Ты сучка и стерва ))) Не годиться, таким меня не задеть
Цитата aleks6699 (  ) Я ели за пивом хожу А меня отец за пивом посылает
Цитата aleks6699 (  ) Правильно , был на розливе ) Нет, на розливе был другой человек)
Цитата aleks6699 (  ) Да )))) ,просто я подчеркнул все развития персонажа ))) Мне понравилось, когда Кроули играл с ней в добренького дяденьку
Цитата aleks6699 (  ) Тока 2 сериала ?) Ну да, больше не смотрю
Цитата aleks6699 (  ) Ты работаешь на фирму хорошая любовь ?) Какая еще хорошая любовь?
Цитата aleks6699 (  ) Система против меня ,так правильно будет ) Против системы не попрешь)Добавлено (24.03.2017, 14:32) ---------------------------------------------
Цитата Lemon (  ) Ну, средней степени паршивости. Узнала только что кое-что очень неприятное о своём друге. Теперь думаем сидим, как из дерьма, образовавшегося вокруг него, можно выбраться. В общем, так себе перспектива. Я лучше не буду говорить о своих делах Может, нужна моя помощь? Обращайся если нужно, Мир)
Цитата Lemon (  ) Вы про меня забыли, я тут легендаааа Ты же не писала километровые посты, а мы писали
Цитата Lemon (  ) Жди-жди Буду очень ждать
|
|
|
|
Сефирот_на_Метеоре | Дата: Пятница, 2017-03-24, 14:32 | Сообщение # 8045 |
 Член Акацуки
Награды: 1283
Дата регистрации: 2013-03-25
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Не годиться, таким меня не задеть
как он смеет тебя обижать?
|
|
|
|
Lemon | Дата: Пятница, 2017-03-24, 14:36 | Сообщение # 8046 |
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Я лучше не буду говорить о своих делах Может, нужна моя помощь? Обращайся если нужно, Мир) Да, котик, я знаю о твоих делах. А помощь она тут... Не то чтобы не нужна, она пользы не принесет. Ты же не сможешь отвадить от него отбитых националистов, желающих мстить всем, кто неугоден их мнению. Мда. Шевка она такая
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ты же не писала километровые посты, а мы писали Я и без этого легендарная, и вообще, я тебя в этот клан притащила общаться, алло!!!!!!!1
Цитата Luna_Lovegood (  ) Буду очень ждать
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 14:52 | Сообщение # 8047 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24
| Luna_Lovegood, передостання однозначно  Добавлено (24.03.2017, 14:52) ---------------------------------------------
Цитата Lemon (  ) Правда? Тогда я поведу туда своих девочек Веди Потом покажешь, что он нарисовал)))
Цитата Lemon (  ) Я просто решила тоже уйти, как и ты Я вечером зайду ещё, надеюсь, вы тут будете к тому времени. Я НЕ УХОДИЛ Я вечерком буду на лекции, а после 22:00 буду здесь
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 15:19 | Сообщение # 8048 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Nep_Nep (  ) как он смеет тебя обижать? Вообще хам и негодяй, надо порвать его на куски
Цитата Lemon (  ) котик,
Цитата Lemon (  ) Да, котик, я знаю о твоих делах. Мои дела скоро должны решиться уже, а то надоело)
Цитата Lemon (  ) А помощь она тут... Не то чтобы не нужна, она пользы не принесет. Ты же не сможешь отвадить от него отбитых националистов, желающих мстить всем, кто неугоден их мнению. Мда. Шевка она такая Мирочка, ты сразу говори их имена, ты знаешь, я разберусь с ними быстро
Цитата Lemon (  ) Я и без этого легендарная, и вообще, я тебя в этот клан притащила общаться, алло!!!!!!!1 Легендарная ты моя, нам тоже нужен барчик, если ты хочешь конечно
Цитата Flame_Of_Hell (  ) передостання однозначно Шо, серйозно? Я зараз напишу відповідь)
|
|
|
|
Сефирот_на_Метеоре | Дата: Пятница, 2017-03-24, 15:21 | Сообщение # 8049 |
 Член Акацуки
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Вообще хам и негодяй, надо порвать его на куски
тащи сюда этого щенка, будем его драть и рвать
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 15:27 | Сообщение # 8050 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Nep_Nep (  ) тащи сюда этого щенка, будем его драть и рвать Ну ладно, харош, а то еще всерьез подумает)
|
|
|
|
Сефирот_на_Метеоре | Дата: Пятница, 2017-03-24, 15:44 | Сообщение # 8051 |
 Член Акацуки
| Luna_Lovegood, я же не такой
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 15:45 | Сообщение # 8052 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Заграла мелодія "Брат 2"... Ото не дарма така фразочка існує))) Яка ще мелодія? Саньок, у нас закінчилась горілка, тащи сюди своє вино)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так-так, який я пацієнт...ми наче в клубі анонімних алкоголіків... Настав час вам розповісти, ніякого клубу не існує, це було лише прикриття щоб виявити серйозного алкаша, себто вас, і зараз ми вас веземо до психушки
Цитата Flame_Of_Hell (  ) що то за зелена рідина в шприці? То все Гулдан зі своєю скверною Зараз ми її вколемо і ти станеш Халком
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Заберіть його від мене! Не пручайтесь, бо інакше мені доведеться застосувати фізичну силу
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Omen Satan прийди та врятуй!!! Хто ж знав, що все настільки серйозно

Цитата Flame_Of_Hell (  ) (...сподіваюсь ти не з сильновіруючих, якщо ж так, то я перестану до нього звертатись, ти лише скажи) Не переживай щодо цього, хоч Сатану визивай, хоч кого, я дозволяю тобі
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Вино ото тема Взагалі вино моя спеціальність))) Так що можу радити, пропонувати)) Ахах, схоронила цю картинку, вона така смішна Пане, порадьте мені вино до французького мясця
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Не моу, ти ще себе пораниш... а вот штиркати ти можеш, маленькі дірочки будуть, зато ледве помітні... А якщо я вштрикну нею в око, то поранення буде серйозне, тож віддай мені краще ножа, ним можна швидше вбити
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Який же то тіньовий босс, якщо його на сонце тягнуть... Бо вже досить ховатися , треба показатися і народу, а то забудуть взагалі)Люди ж такі люди)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та взагалі =_____= Насправді, небуло чому збільшуватись))) я ж лише в кланах сижу, тут рахівник не працює)) Ну вибаааач, будь ласка) А я сиділа в мафії та мизичному розділі, от і набрались пости. А ти де сидів?)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ага, вже не втечеш. Тепер тебе триматитмемо на короткому поводку. Занадто цінний свідок, щоб далеко відпускать Чому бідній Танюші немає покою, то Лимон у рабство продає, то Дімон таблетками пічкає, то тепер на повідок Ех, бідненька я , нещасна
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Не ти одна Ахах, так ти теж?)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Нема ніякого лікаря, тобі все сниться, дозволь єдинорогу забрати тебе у Неверленд, до чарівних поні і райдуги А можна мені полетіти до них на пегасі?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Звикнуть))) Рома то старання цінить)) Звикнуть, бо нема куди їм діватися
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Йок, звісно поважаююбрлхр, небуло там нічого...ти сама видудлила пляшку, он, в очах множиться... Агаааа, чому вас вже десятеро, гик, щось мені зле, гик...мабуть горілку палену продали, гади, гик
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ото ти зачепила тему пліток... про що люди кажуть за твоє повернення? А то я лише від тебе коротко можу сказать, що хтось не радий, а хтось дуже о_0 Ну, з ким я спілкувалась вчора і сьогодні, то Ромашка радий, Діма(інсектик) радий, Мирося наче також, і ще декілька людей)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) що хтось не радий, Вчора мене занепокоїли ці слова, і не дають спокою досі. Ніхто не казав мені нічого такого..а хто не радий, скажи будь ласка.
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Старіші ?! НЕПРАВИЛЬНО
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та бо воно зазвичай так і є, дощить після особливих спек)))) Сильна спека завжди перед дощем))) Та трошки не так, раз я подумав за інше))
Ухх, найжахливіше тим, хто ще на городі влітку постійно, я колись так собі спину спалила
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Усе, не повторюй більше такого)) Або я постійно буду наголошувати, як в сценах з фільмів "Не повторювати вдома, постанова була виконана професіоналами" Добре, тільки можна я стрибну з велосипедом з криші?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ото ви праві, Тетяно Батьківна, дощитиме завтра, у мене вже тиск піднявся Саньку Батьковичу, а який у вас тиск? Мій мене щось непокоїть, піду завтра до лікаря
Цитата Flame_Of_Hell (  ) и та й я, та ми з тобою)) Нас багатенько)) Одні ми тут можемо перевернути все знизу догори
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Зате ми пригадали ті самі часи))) Навіть не так, повернулись до них))) Своєрідна машина часу)) Ще й як повернулися, тоді ми потихеньку набирали пости, а тепер за день більше ніж тоді за декілька тижнів Ростемо
Цитата Flame_Of_Hell (  ) У мене сам Олень на поводку Та я бачу, у тебе всі на поводку
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Тіньовий володар усього... ні, не секретик Не секретик, бо я вже всім розповіла про нього
Цитата Flame_Of_Hell (  ) ...всю країну, усе півкулля, увесь СВІТ!!! МВАХАХАХАХАХ Тому що НБ нам замало, будемо підніматися все вище і вище
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ти ж наче не п"єш її А виявляється ти не проти неї))) Хто тут не п'є? Я взагалі той ще алкаш, тільки тссс, нікому не говори
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Гадаю, що можемо його попросить, якщо він не зайнятй буде своїм сайтом Добре, тоді якось домовимося з ним)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Придурення - вот що лякає людей)))) Так ніхто не буде знати, що я придурююся)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я аж помолодшав В мене аж тиск піднявся
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Еге ж як нас потягнуло на писанину)))) І не кажи, оце ми дали так дали  Добавлено (24.03.2017, 15:45) --------------------------------------------- Nep_Nep, а какой ты? 
|
|
|
|
Сефирот_на_Метеоре | Дата: Пятница, 2017-03-24, 15:48 | Сообщение # 8053 |
 Член Акацуки
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Nep_Nep, а какой ты?
добрый!
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Пятница, 2017-03-24, 16:03 | Сообщение # 8054 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Шо, серйозно? Я зараз напишу відповідь) Самое оно!))) Я поугарал, оно подойдет как низя кстати)) Ждемс
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 16:15 | Сообщение # 8055 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я поугарал, оно подойдет как низя кстати)) Типо я тебя обижаю?))Добавлено (24.03.2017, 16:15) ---------------------------------------------
Цитата Nep_Nep (  ) добрый! Надо было не так писать
|
|
|
|