Боруто 1 сезон 242 серия
27 марта 2022 года
Манга Боруто 69
20 апреля 2022 года
Блич 367
2021 год
Манга Блич 686
Финальная глава
Хвост Феи 328
Финальная серия
Манга Хвост Феи: 100 летний квест
23 апреля 2022 года.
Ван Пис 1014
27 марта 2022 года
Манга Ван Пис 1044
25 марта 2022 года
Последние ответы Мини-Чат Информация
Кисаме четко информир...
Обсуждение манги и сп...
Пираты Рокса!
Обсуждение манги One ...
Спойлеры One Piece
Саске ГС vs Мадара ДД...
Ята отражает всё? Аль...
Гаара vs. Обито
Тобирама против Акацу...
Тобирама, Ягура проти...
Хирузен vs БИ (13 лет...
ACT Clan Общалка №42
Итачи и Кисаме проход...
Адмиралы дно!
Учихи без МШ против А...
Вопросы.
Зараки против Ямамото
Саске vs Обито
Тонери Отсутсуки
Нагато: пирамида.
Почему даже, если Ята...
Итоговые выводы по те...
Рето vs Какузу
Первый Казекаге невер...
Кисаме: пирамида.
Привет: Ученик

Гость, мы рады вас видеть.
Пожалуйста зарегистрируйтесь
или авторизируйтесь!
Вход · Последние посты · Пользователи · Правила · Искать · Подписаться на RSS
Модератор форума: Ichimarik, Dm1triy, Krimbel-Ko  
Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
Getman1659Дата: Среда, 2017-03-29, 00:20 | Сообщение # 1
Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра

Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22

Подпись скрыта

Дон_ВишенкаДата: Среда, 2017-03-29, 00:37 | Сообщение # 46
Преступник уровня S

Награды: 362
Страна: Латвия
Дата регистрации: 2009-02-22

lukovicika, благом одаряю!

Подпись скрыта

Getman1659Дата: Среда, 2017-03-29, 00:37 | Сообщение # 47

Вы бы парню к ДР хотя бы репки или подарков накидали. Как будто мы не на НБ. Репа здесь настоящая валюта ^_^ ^_^ ^_^

Подпись скрыта

Сообщение отредактировал Getman1659 - Среда, 2017-03-29, 00:40

Luna_LovegoodДата: Среда, 2017-03-29, 00:38 | Сообщение # 48
Ниндзя-беженец

Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13

Цитата Getman1659 ()
Ти без телефону? Оу...рідкість таке в наш час

Ні, телефон у мене є, тільки я була в іншій країні, і такі обставини...довго розповідати, але я виправлюсь скоро)

Подпись скрыта

Getman1659Дата: Среда, 2017-03-29, 00:39 | Сообщение # 49

Цитата lukovicika ()
Ты даже этого не можешь?

Пока Кримбел вчера не постарался, то я даже арты немог в мини чате выкладывать) Не много способностей в моей Группы Главы B)

Добавлено (29.03.2017, 00:39)
---------------------------------------------

Цитата Luna_Lovegood ()
Ні, телефон у мене є, тільки я була в іншій країні, і такі обставини...довго розповідати, але я виправлюсь скоро)

Дідько, у мене валяється декілька стартових пакетів лайф. Я би тобі дав, але, на жаль, ти далеко B)

Подпись скрыта

Дон_ВишенкаДата: Среда, 2017-03-29, 00:39 | Сообщение # 50
Преступник уровня S

Цитата SnowWhite ()
Вишня с Днем Варенья! Ты всегда был первым парубком на селе и дискачь без тебя не пойдет, ведь ты душа компании. Так что не понижай планку! А мы будем за тобой тянуться :3

Цитата Фортуна ()
Все для тебя)

СПАСИБО СЕЛУ, СПАСИБО РАЙЦЕНТРУ, ДАЖЕ НЕ ПОБОЮСЬ ЭТОГО СЛОВА...СПАСИБО ГОРОДСКИМ!

Подпись скрыта

SnowWhiteДата: Среда, 2017-03-29, 00:41 | Сообщение # 51
Ниндзя-беженец

Награды: 50
Страна: Австрия
Дата регистрации: 2015-03-20

Getman1659,

Добавлено (29.03.2017, 00:41)
---------------------------------------------
пора спать

Подпись скрыта

lukovicikaДата: Среда, 2017-03-29, 00:41 | Сообщение # 52
Член Акацуки

Награды: 370
Страна: Молдова
Дата регистрации: 2013-08-17

Luna_Lovegood, он отражает мой уровень игры в мафию)
Getman1659, воу, оставь мне один пакет, а то у меня симка украинская поломалась.

Подпись скрыта

Luna_LovegoodДата: Среда, 2017-03-29, 00:41 | Сообщение # 53
Ниндзя-беженец

Цитата Getman1659 ()
Дідько, у мене валяється декілька стартових пакетів лайф. Я би тобі дав, але, на жаль, ти далеко

Нічого, ось буду йти до міста і куплю собі, але дякую за бажання таке)А мені б потім дівчата не звонили? B)

Подпись скрыта

Getman1659Дата: Среда, 2017-03-29, 00:41 | Сообщение # 54

SnowWhite,

Подпись скрыта

Flame_Of_HellДата: Среда, 2017-03-29, 00:42 | Сообщение # 55
Зам Главы клана Наруто

Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24

Цитата Luna_Lovegood ()
Ромчик здивувався, каже що виявляється тут все таки є ліміт
Там уже адміністрацію скидають, щось якась революція відбувається, давай поки вони там сваряться, тихенько прошмигнемо, взламаємо аккаунт Алана і накрутимо собі репутацію до 50000

Тут лише одного разу я ліміт перевищив))) коли картинки завантажував))) Там саме посилання на картинку довге))))
Ну, акк оленини взламати раз плюнути)) інше діло хробити так, щоб пень повірив нам, що ми то олень о_0 Там вже і 90000 репу мож ставить)))
Цитата Luna_Lovegood ()
Какой ище Интерпол, я ничего не воровал, а они люстрировали даже моего маленького внука и стреляли по мне. А то наверное просто под суетиться хочет, паршивка, но у меня ничего нету, я просто приехал к старому другу погостевать.

Люстранція діло таке, цікаве... якщо ви, пані..хкм, пане, не поставите тут підпис, у вас будуть в подальшому непереливки... як в суді, так і за гратами!
Цитата Luna_Lovegood ()
Ага, то був мій прихильник просто, він навіть до клану проривався, бісов кавалер
Я не стара, мені ще тільки сорок тисяч років І я не їм по ночам, тільки пью каву А взагалі, колись я і справді блукала по ночам, засну в одному місці, проснуся в іншому) То просто хтось побачить, що я біля дверей стою з пустими очима, ну його таке

Не згадаєш його нік-нейм ?)))) Мені просто дууууууже цікаво дізнатись, хто ще в ті часи використовував безкоштові подарунки і репутації як символ уваги ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
Тобі доведеться читати дуже багато, от я знайшла хронологію якусь, але там так багато зайвого, що можна викинути) А граєш взагалі у нього, чи ні?)

Та я готовий до такого))) Навряд воно більше за "Війну і Мир" ^_^
У саму стратегію граю, а в онлайн WoW не граю, занадто молодий для такої гри)))))0 там скорше 45+ люди тусять))
Цитата Luna_Lovegood ()
Пив, не бреши, бо додому п'яний прийшов, тебе ледве спати вложили
Але ж падлюка він ще та, з манією Наполеона) Хоча...якщо не помиляюсь, то Калімдор був континентом орків спочатку, то він і хотів забрати те, що їм положено. Але мені так подобається ролик Дренору, такий епічний Особливо коли Громмаш кричить 'Ми не будемо рабами'. Ну йому так духи сказали, подивимося, може з неї ще буде толк, а може і ні) Вона до речі, ненавиділа Гарроша дуже сильно.

Ну випив я трохи, це ще не кримінал :'( ;) Так на то ж він і Гаррош))) За таке я його і запам"ятав як одного із топових орків))) Калімдор був з самого початку краєм кентаврів і тауренів(вони між собою бились), то потім прийшла Орда і допомагла тауренам відбитись від кентаврів і зажити в мирі))
Цитата Luna_Lovegood ()
То ви пропонуєте мені закурити вашу дорогу кубинську сигару? Ви вже так накурилися, що втратили зв'язок з реальністю, отямтеся, бо доведеться тоді бити вас по щоках, або обливати холодною водою Ви в камері строгого режиму і зараз прийде ваш авокадо...адьютант...ні, адвокат!

Моя "дорога кубинська сигара" ще не готова ^_^
Бийте мене по щоках, бийте мене повністю :Q
Адвокат і має принести нам з вами деякі цигарки, щоб скоротати час у камері))))
Цитата Luna_Lovegood ()
Я також вперта, але мені всі кажуть, що це моя погана сторона

Ну, ніхто не каже, що впертість моя сильна сторона, окрім мене)))))
Цитата Luna_Lovegood ()
Я зараз тебе як охрестю по голові ціпком Ану кинь отой молитвенник, я тобі серйозно кажу Головне, до мусульманів не подавайся

Во імя отця і сина і теде і тепе, омен. Салам уалейкум, друг))
Цитата Luna_Lovegood ()
ЯК ТИ СМІЄШ З МЕНЕ РЕГОТАТИ?! ТИ...ТИ...РЕГОТУН, О!
Вони сказали, що як для тебе - то не дадуть, і взагалі, ранкова дойка вже закінчилась

ВЛАСНОЮ ПЕРСОНОЮ ^_^ ^_^ ^_^
Дої з вечора ;)
Цитата Luna_Lovegood ()
Все я бачила, коли ти народився А от коли вже я народилася, то казали люди таке було, таке було, моря ставали горами, появилися вулкани і давай...одна лава, та лава навколо. Бачиш, синку, це тому що народилася дуже видатна людина)
Ну, коли мені не віддають мої бабосики, то я можу і дещо погане з ними зробити Тауфун наслати чи торнадо, хай їм грець)

Ніхто не бачив мого народження, прямо ніхто ;) Навіть я не пам"ятаю, звідки я прийшов... а ось ти, тебе пам"ятаю. Ти прийшла з третім приходом Сил, коли створювали світ таким, яким він зараз є. Лава твоя стихія була, тому ти її чітко пам"ятаєш
Цитата Luna_Lovegood ()
Просто мене іноді трошки сильно заносити починає, але я думала, ти завжди зможеш розуміти мою больну фантазію
Так я хотів продовжить, лише боявся більше палку перегнуть, тим паче у мене фантазія шалена настільки, що тобі не виднілось ^_^ ^_^ ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
Ну Саньок, як я тепер спати буду, я і так боюся вийти кудись зі своєї кроватки, а якщо вийду, то біжу так швидко, наче за мною хтось женеться слідом
Яка там лампа, її не було) А боялась...так, дуже страшно було, навіть голову під подушку засувала))
Не знаю що за темлява така

Спатимеш спокійно, якщо не ходитимеш вночі на кухню ^_^ Або взагалі кудись))) Будь на ліжечку і спи, не гадай за все інше))) Темлява-пітьма-тьма... B)
Цитата Luna_Lovegood ()
А ти бачив жіночу мафію? Проти мене там сразу всі ополчилися, бо то була вже моя восьма гра і ні разу не давали карту мафії) Але коммісар мене перевірив вночі і тоді ніхто не казав проти мене слова навіть

Ні, я не те що не знав, я боявся просто почати читати її... ото ж кубло гадюче ціле ^_^ Зе би покусали, просто подивившись))))
Цитата Luna_Lovegood ()
А ти якесь дороге вино дегустуєш, чи вистачає дешевого? До речі про творчість, ти наче раніше щось ліпив з пластиліну...чи я помиляюсь?

Дороге)) Іноді навіть дорожче, ніж сама лекція ^_^ Але враховуючи, що то з особистої колекції шеф-сомельє, то може не настільки дорого для нього)))
Що я тільки не робив)))))))))
Цитата Luna_Lovegood ()
Міг би просто казати, що вони підставні лічності, бо боссам зараз живеться нелегко, кожен хоче всадити їм пулю в голову А ти собі живеш тихенько, поки Ромка і Лимонка віддуваються за тебе)

Так якщо я це скажу, то зізнаюсь, що я їх використовую))) А так вони самі себе перебють :o
Цитата Luna_Lovegood ()
Ти не німий, бо вчора я чула аж з свого міста, як ти репетував 'Треба випити, де ж мії стакан'

Так, з тобою я точно в розвідку не піду ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
Щооо? В мене немає таких грошей, ойойой, що ж робити тепер....а взагалі, це ти винен, ти мене змусив їх натискати

Нема грошей, відпрацюєш... он, треба серверну помити. Ось ганчірка, он відерце, мерщій за роботу... Ти натискала, не я
Цитата Luna_Lovegood ()
А ти наче змінився зовні, з того часу, як я останній час бачила твої фото)
Мені таємний агент прислав А якщо чесно, просто бачила вконтакті)

Можливо, схуд мабуть, тим паче я не чато фотографуюсь, щоб дивитись на прогрес мого старіння ^_^
Що ж то за агенти такі))) :Q
Цитата Luna_Lovegood ()
І не гаварі, толька ета каза не хочит віхадить, відать іспугалась нас, нармальніх пацанов..давай пакурім пака что, у тя есть че пакурить?

Ти пасматрі у меня єсть німнога прілукав і казакі, гаварят оні харошіє усбогаїбаюшіє... А што у тібя єсть ?
Цитата Luna_Lovegood ()
І мене теж, тільки щось пальці протестують, поки дописую відповідь) Нічого, ще звикнуть

Діло звички вже))) Самі забудуть, як то строчити стільки тексту))))))
Цитата Luna_Lovegood ()
Ахах, на цих словах мені згадався Нігган)До речі, ти дивишся Ходячих?
А Нігган - це там зараз головний злодій, він таку считалочку казав)

Ні, я пробував дивитись перший сезон.. на ньому моє знайомство з WD закінчилось...
Цитата Luna_Lovegood ()
Але ж я вийшла із запою і згадала, де взагалі вдячність мені?

Ти навпаки, зайшла в нього і згдала ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
Колись я йшла в магазин, і бабуся попросила мене допомогти їй включити звук на телефоні, я зупинилась і допомогла їй. Прийшла додому, розповіла своєму хлопцю, він ще й накричав на мене о_О А людям я завжди допомагаю, якщо вони просять мене і бачу, що їм потребується допомога, не ради вдячності, а просто так..

Ото ж бо й воно, всі люди по різному бачать світ, хтось не вважає за правильним допомагати іншим, тому і у всіх бачення оного різне. Просто треба постійно доводити людям, що не все так погано, як їм може здатись...
Цитата Luna_Lovegood ()
Та вже вся база мабуть бачила мої фотки

А я не бачив ;) Хочу фотки!
Цитата Luna_Lovegood ()
І я колись гроші давала попрошайкам, а потім прийшла додому і якраз мені попався на очі пост про них. А взагалі, колись була така смішна ситуація. Я йшла гуляти на набережну, і проходила якраз повз діда на колясці, біля якого стояла корзинка для грошей. Поверталась назад тією ж дорогою. І бачу таку картину, біля дідка зупиняється здоровенна машина, чорна, начебто джип був. Звідти виходить жінка в шубі до полу, дід встає з коляски, жінка забирає гроші і коляску, вся ця компанія залазить в джип і їде Отак давай їм гроші потім)

Що уж за мій досвід казать))) Ужгород мале місто, і є там три циганські борони))) Так на них працює близько 450ти попрошайок на мостах, переходах і церквах ^_^ ^_^ ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
Ахах, мабуть їм з Ромкою краще не зустрічатися, бо хто ж тоді їх розніме) Ну він же не геть дурний, не буде кричати що він росіянин на кожному кутку))

Та там не тільки з Ромою не варто))) Та не одна людина в черзі ^_^ Він то не буде таке кричать, але з його натурою пропагандувати свою точку зору, він нарветься в перший же день ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
Я була молода і довірилась йому, а він такий козел, навіть аліменти платити не хоче Краще б своїй матусі допомогав, а не добивав її ще більше

Козел далекозорий видимо, раз пришалепкувану жіночку киданув... Ще раз повторюю, ви помилились :'( Забудьте про сина, його нема, ви його собі вигадали, і чоолвіка теж
Цитата Luna_Lovegood ()
О ні, мені тепер нема чим захищатися Відчепися від мене, божевільний, що тобі треба, відійди...аааааа Я тебе задушу, відійди від мене

Постав підпис на оооон цьому папері і можеш бути вільна)))) дату потім я сам напишу)))
Цитата Luna_Lovegood ()
Ну я бачу, багато хто дійсно скучив за мною і заходить сюди навіть, Лимонка наприклад))Я дуже, дуже рада, що ми знову можемо так спілкуватися)

Та більшість забула за таке, що зараз тут твориться)))
Цитата Luna_Lovegood ()
Мені треба знати всі твої секретики..а не захочеш ти, значить мені твой кіт розповість!

А вот дзуськи мої секрети хтось дізнається))) Мій скелет в шафі ніііііхто, навіть найблищі, не знають)))
Цитата Luna_Lovegood ()
Конкретніше, будь ласка

Джамала, наприклад :Q
Цитата Luna_Lovegood ()
Я знаю як з нею треба розмовляти, не хвилюйся, більше вона так не буде

Та я вже помітив, що ти перекинулась з нею кількома словами)))
Цитата Luna_Lovegood ()
Нічого собі які ви древні, виявляється, а мої внуки ще не народилися навіть

Ото ж бо, підганяйте своїх дітей, нехай капають їм на мізки ^_^ ^_^ ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
Я хочу собі якусь кращу долю

У тебе ще по контракту краща доля не почалась :Q
Цитата Luna_Lovegood ()
Звичайно ні, працюємо тихенько) А в тебе є кандидати?

В тому то і справа, що навіь не уявляю, хто може бути ...
Цитата Luna_Lovegood ()
Я так і думала Просто вони з Смертокрилом схожі

Та ну... Смертокрил то найпотужніший з усіх драконів... а Смауг то просто один з останніх старих, не ослаблених драконів тих часів, і єдиний, хто був близьким до того, щоб стати шісткою у війні Саурона. Тому його і кокнули там швиденько)))
Цитата Luna_Lovegood ()
Не знаю, ну домовся тоді з нею, якщо вона може)

Та виявляється, ніхто ще навіть не знає, який арт треба >(
Цитата Luna_Lovegood ()
Нічого вона не затиснулась, то просто ти не договорюєш чогось
Не скажу, бо ти і так думаєш про щось не те Ага, але це було тільки після того, як я йому сказала, що сьогодні пост перевисив ліміт

Кожен гадаю у міру своєї розбещеності... мені було цікаво, яка міра у тебе))))))
Ти ба, поки сам не скажеш, ніхто за це не подумає...
Цитата Luna_Lovegood ()
А я б дуже хотіла подивитися на імпалу...ну та що належить Вінчестерам Така нічого машинка
Бригаду пам'ятаю, скільки разів в дитинстві дивилась цей серіал) Мабуть дуже класно ходити на такі виставки?)
А я ходила ще на Звірополіс, там діти також бубніли постійно, і бігали туди сюди Сердили аж)
Ахах, в капюшоні?) А я з попкорном, великою порцією дуже

Ось вона... правда червона імпала, 88 року)) у них 86го)))

Просто через такі автівки такі виставки і цікаві))) ам в основному старі автобуси маршрутні стояли))))
Ну, я фанат цілої лінійки Кредо Асасинів... як ні як, мусив бути там в образі ^_^
Цитата Luna_Lovegood ()
То не від великого щастя А я наче тепер почала ходити на прогулянки вечером, розминаюся, так сказати) А відпочинок..мені теж набридає дуже, хочеться постійно щось поробити)

Ну, то від нічної кави значить ^_^ Не варто пити ваки на ніч, інакше і сну не буде як такого...
А вот прогулюватись це ти добре почала))) Спробуй зайнятись чимось уікавим))) Вишиванням, чи малюванням)))
Цитата Luna_Lovegood ()
В мене вже таке почалося, почало здаватися, що вони зменшуються

То просто ми перестали використовувать картинки, вони і об"єм зменшили))))))))

Подпись скрыта

Сообщение отредактировал Flame_Of_Hell - Среда, 2017-03-29, 00:42

Luna_LovegoodДата: Среда, 2017-03-29, 00:42 | Сообщение # 56
Ниндзя-беженец

lukovicika, а я думала, єто кто-то прикалівается так B)

Подпись скрыта

Дон_ВишенкаДата: Среда, 2017-03-29, 00:42 | Сообщение # 57
Преступник уровня S

Цитата Madаra ()
Дон_Вишенка, Вишня,)) мне низя тут писать но с днём рождения тебя, всего тебе хорошего по жизни, повышения в кирпичной сфере петуч

SPASIBO =**

Подпись скрыта

Getman1659Дата: Среда, 2017-03-29, 00:42 | Сообщение # 58

Цитата lukovicika ()
Getman1659, воу, оставь мне один пакет, а то у меня симка украинская поломалась.

Не вопрос) Лежит все в шкафу) Только напомни как будешь в Киеве

Подпись скрыта

lukovicikaДата: Среда, 2017-03-29, 00:42 | Сообщение # 59
Член Акацуки

Награды: 370
Страна: Молдова
Дата регистрации: 2013-08-17

Цитата Getman1659 ()
Пока Кримбел вчера не постарался, то я даже арты немог в мини чате выкладывать) Не много способностей в моей Группы Главы

Т,е, по сути от группы одно название.

Подпись скрыта

Flame_Of_HellДата: Среда, 2017-03-29, 00:43 | Сообщение # 60
Зам Главы клана Наруто

Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24

Я СДЕЛАЛ ЕТА :(

Подпись скрыта

Поиск: