Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2017-03-27, 15:33 | Сообщение # 8779 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Страна: Украина
Дата регистрации: 2012-09-13
| Ахаха, это день настал)) *Текст сообщения превышает допустимый лимит*
Добавлено (27.03.2017, 15:30) ---------------------------------------------
Цитата Flame_Of_Hell (  ) ІНТЕРПОЛ В міжнародному розшуку ж сидиш)))0 Який ще міжнародний розшук, я змінила пол і фамілію, і тепер переховуюсь у Ростові Добрий день, мене звати Вітя 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Страшне ж то було... мінус-реп раз, мінус-реп два... і тут накриває стіною ЛСу... такого жаху не було ще з часів 2009, коли щурів давили Жіночко, ще раз повторюю, не матір ви мені, ви помилились, ваш син, мабуть не повернувся з тої війни, ще там, репости строче, боронить нас Ахаха, ти мені нагадав один випадок смішний) Ще в році десь 2013 я зашла на базу, а в мене 50 ЛС висить Відкриваю, а там якийсь хлопчик мені стільки наградок вислав, коментуючи словами *Зайчик*, *Полуничка*, *Віддай мені своє серце*, ну якийсь маньяк, чесне слово  Але ж ти сам мене назвав мамусей своєю, молочка просив і на ручки, а тепер вже від мене відмовляєшься, я за тебе скільки ночей не спала, коли ти хворів А як ти першу дівчинку привів додому, я теж хвилювалась А ти такий невдячний виріс!
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ага, значить я боявся самого страшного і це виправданно... Інші такі великі історії стараються писати в хронології, а тут таке... Треба буде десь полазить в тирнетах, або навіть на офіційних сайтах Я колись прочитала Гру Престолів неправильно, пропустила половину першої книги, і ще *Границы Пустоты*, а потім сиджу і думаю, що мабуть для такого читання я занадто дурна, а виявляється там взагалі все переплутано Обовязково почитай про суд, там такі страсті були 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та я шото тупанув)) Коли перечитав, згадав, що там ми за Іллідана говорили, а я шото на Гарроша подумав))) Так от, НЕВЖЕ МИСЛИВЕЦЬ СТАЛА ЖЕРТВОЮ так то Іллідан мав бути топовим ельфом, чув там ще брат його щось натворив проти нічних ельфів. Та взагалі, як ельф і Орду вести буде... це ж нонсенс! Менше треба вино дегустувати Та вони з Гаррошем були б ідеальною парою, обидва трохи здвинуті на всю голову) От ми про Малфуріона згадали..Наару(тобто Світло, що дає силу паладінам) всім розповіло правду про Іллідана, пояснило його вчинки, що з самого початку це все було направлено на врятування Азероту. Його брат навіть впав на коліна, адже весь час звинувачував його як злодія і гнав). От Малфуріон мені ніколи не подобався, ліг спати собі, а всі інші хай розгрібають  От-от, не думаю що вона буде гарним Вождем, вона не зможе виправитись як зміг Варіан, наприклад. До речі, ти бачив їхній махач(якщо це так можна назвати) з Сідогривом?) Мені подобається він 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Нема ніякої пастки Дурман-трава вже давно коптиться, тебе штирить Пастка була, просто ти про це не знаєш і ми вже давно вийшли на твій слід, так що суши сухарі! Ага, ти ще й розповсюжденням дурману займаєшся, треба тобі значить додати ще статтю 
Цитата Фортуна (  ) Ну, скромність не сама сильна моя сторона =__________= Усе, час сплинув, давай назад на повідець А яка твоя сама сильна сторона? Не треба на повідок, він мені шию натирає, пусти мене 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я тоді покличу з іншого пантеону сильнішу сторону, я у віру християнську подамся Я тобі як подамся, тільки ступи крок туди В церкві вай-фаю нема, хто мені буде писати тоді? 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Пхахах, в голос взоржав))) А можна не скисше ?! ТО ТИ ЩЕ Й НАСМІХАЄШСЯ З МЕНЕ, НЕГІДНИКУ?  А яке тобі, свіже треба? Я корову тільки зарізала, бо мяска захотілось, вона так дивилась мені в очі Так що пий прокисше 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та не я родився, а Володя Великий! Таня прийшла, водичку принесла А я тобі розказую про твоє народження, ти такий крикливий і залишився  Просто вони мені гроші в борг дали, а повернути не могла, от і затопила, а то вони мені колекторами погрожували 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) На цьому моменті моя фантазія втратила звязок з твоєю о_0 А що тут робити, просто підігруй мені і усе, я просто хотіла дізнатися твої таємниці 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Темрява мій союзник, а раз мій союзник, тобі нема шо хвилюватись Правда лише тоді, коли я поряд, а так зазвичай не опускай руки вниз з ліжка вночі, не вимикай світла перед сном, зачиняй шафи, і не дивись в кутки вночі, інакше викличеш "їх" Тоді скажи своєму союзнику, нехай мене не лякає А то вчора я ходила, а вона зі всіх сторін наступала на мене Раніше я так боялась лягати спати без світла, руки не те що не опускала, а ховалась під ковдру з головою)Кого це - їх?) А тепер я навіть ходжу по вечорам, коли вже темно, сама) Але трошки ще страшно 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я ще косив під себе Сила така: як тільки мене вночі вбивають, я маю право забрати будь-коло з собою в могилу. Так і вийшло, Рома в мене поцілив, тим самим видавши собі кінцевий вирок А мені тоді нічого не дали цікавого, як завжди) Тільки один раз була мафією з Оленьом От мені було трошки скучно і захотілось під когось косити, все одно вже майже всі попризнавалися один одному про свої ролі 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А хто сказав шо я пишу пости на свіжу голову То значить ти можеш спілкуватися зі мною тільки коли надегустуєшся? Як ти міг, Сашенька, як ти міг...
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Тому що я тут командую парадом, а не ти і не Ромка За останнє не гарантую, але цілою будеш)))) Так, ану домовтеся уже, бо мені вчора Лимончик казала, що вона тут босс) Просто ви не знаєте, що босс - це я Ееее, щоооо? 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) [махає руками як німий] Шо ти махаєш тут мені, ану успокоївся 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Спробуй натиснуть рестарт... у мене диск з віндою пропав І шо нам тепер робити, треба піти скачати вінду з торента 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Тю, виросте ще хоч на 20 років, тоді може і подумаємо за цю кандидатуру малеча Яка я тобі малеча, навіть вчора Дімон визнав мене дорослою А ти сам наче не набагато старший) До речі, бачила вчора твоє фото у костюмі, такий серйозний став)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Штота мине плоха, аж галава балит, ноги ні служаюца...Што іта с маим голасам ? Какова я нітак гаварю ?! Што ти мине принесла піть ? паліонка Давай значіт бухнєм іще, можит палігчаєт? Ето всью прадавщіца падсунала мінє, нада разнєсті ійо шаражку, пайдьом пагаварім за такуию фігню 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Як і всі ми)))) Ми приречені писати їх вічність Якщо ти втомишься чи наскучить, я зрозумію) Не переживай за це і не силуй себе, якщо не можеш 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Хм, може і дійсно я щось не правильно зрозумів... Якщо такі покажуться, то точно отримають наганяй Мабуть так все і було))) Якщо покажуться, то будемо бити їх дуже боляче, і ти маєш мені в цьому допомогти, бо сама не впораюсь 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так-так, ти ж наче пам"ятала нашу фішку, ало Згадала, ми писали що ми чемпіони/непереможні, бо так все і було А ти забув нашу фішку 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, я казав за більш, кхм, молодше покоління, ніж бабки)) Ті старі люди вже ні в що не вірять. Навіть чистим намірам. Тому ти не зважай на таке. Люди он в автобусах навіть не вірять, що їх сісти змушувати треба на своє місце... Тому кажу, головне бути собою і сподіватись, що є такі ж однодумці)) Але мені просто стало так шкода її, вона ледве могла йти. Можливо в неї були такі випадки, що її таким чином обкрадали, я не знаю. Але я не виглядаю як якийсь бомж чи наркоман, чи якось підозріло) Ну це така справа) Колись у мого батька в молодості був такий випадок. Він зі своєю сестрою стояли на зупинці і батько помітив, що на землі лежить гаманець. Підняв його, а там лежало багато грошей на той час. Попитав людей, чи ніхто не губив, всі відповіли що ні. Ну і вирішив залишити собі з сестрою. А тут через деякийсь час біжить бабушка, вся в розпачі і починає щось шукати. І каже, що загубила гаманець. Сестра мого батька штовхає під бік, щоб мовчав. Але татко в мене дуже совісний, підійшов і сказав, що знайшов її гаманець і віддав його їй, вона почала сильно дуже плакати, тому що мала їхати до іншого міста до дочки в лікарню, і ці гроші були останні, і мали піти на лікування для цієї дочки) Отак от буває навіть)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Сама ж малеча ще та Та наче вже подорослішала трошки))Але мені іноді здається, що я ще досі така, як і була три роки тому)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) У мене стибзений проїздний Я доїду по блату, хехехе Ти не зрозумів, це ж так алкаші просять на випивку, підходять до когось і кажуть, що не вистачає грошей на проїзд додому) До мене вже стільки раз підходили, коли я жила в великому місті)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ні разу... все сподівався, що якось світ заветриться так, що зустрінемось... Він в ОРЛДО їздить, до дівчини своєї... далі лінії фронту він очкує їхати Колись обовязково зустрінетесь, ех, і я мрію зустрітися з багатьма людими звідси) А чого він боїться, ніхто не буде його там вбивати ж 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Що то за батько такий, хкм, збочинець... Жіночко, уйміться вже, інакше викличу на вас копів Він не збоченець, а просто негідник, бо не хотів собі тягарю і покинув мене саму, але я змогла тебе виростити Оце діти пішли, копів вже визивають, я зараз тобі як дам по шиї 
Добавлено (27.03.2017, 15:30) ---------------------------------------------
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Шо ? Ах ти ж негіднице, подь но осюди... Я вже тут, не підходь , бо в мене сокира >(

Цитата Flame_Of_Hell (  ) Вот що означає мій відпуск і твоє повернення Часу на переписки дофіга))) Просто я повернулася і ти повернувся) Мені просто казали, що ти раніше не заходив так часто) От і добре, бо я сумувала за вами і тепер не можу нарадуватися 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Дзуськи))) :-Р Ну будь лааааска, ну розкажи 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так то ж тепер у нього протилежні почуття до неї))) Тут вже не Кароліна його леді намбер ван)))) Хотіла спитати що трапилося, але сама згадала вже А хто тепер йому потрібен? 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та вон, Мира вже протестувала =___= Та й ти сама казала, що хтось зайшов і одразу ж вийшов ... Як протестувала, так і перестане А то я тут стараюся, пишу, а вона ще незадоволена А, просто бачу що багато хто так робить..
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А правнуки ? Ти за них не забувай Вон, бігають наші правнуки, вже у galaxyfootball ганяють До правнуків ще дожити треба, бо ще довго) Хех, Galaxy Football, як згадаю як обожнювала цей мульт)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, хіба що лише одне, не треба знущатись з них Ну що таке, то на повідку сиди, то з дітей не знущайся 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Працює агент пропаганди... остерігайся! Значить ми повинні його вичислити і прибрати тихенько 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я сама смерть, я гірше смерті. Мене ніщо не зупинить...кхе-кхе...шото я простудився вчора... Ти мені Смертокрила нагадав, чи це був Смауг....хтось з них Бо треба тепліше вдягатися 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так вибрали ж, там де Йоручія Сойфонг і Урахара Тоді домовляйся з Ромкою, будь ласка, чи когось іншого попросимо? Він наче зайнятий чимось, просто)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Що ще виросло ?))) Самі себе похвалимо, інакше ніхто не похвалит Чому ти так багато смайликів поставив?))Про що ти подумав?)))) Саме так, навіть Ромка вже не хвалить, нікому ми біднесенькі не потрібні 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Да, пішли на фільм, а перед тим на виставку авто-мото-раритетів))) Спліт глянули, крутяцький фільм, до речі)) І як виставка, сподобалась?) Я не розбираюсь у таких речах, але мені так подобається вигляд старих автомобілів Я теж, нарешті, минулим літом побувала в кінотеатрі, на Варкрафт ходила, там сиділи маленькі хлопчики біля мене і постійно щось бубнили B)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Значить нормалізуй режим))) Якщо я можу таке собі позволить, як результат багаторічного досвіду, то ти не перенавантажуй голову довгим сидіння вночі за компом Просто в мене зараз такий період у житті, коли не хочеться спати зовсім) Я б краще ганяла на велосипеді ночами, але на жаль, так швидше вбитися можна, бо наше місто без освітленням майже тепер)Добавлено (27.03.2017, 15:33) ---------------------------------------------
Цитата Getman1659 (  ) Назови только имя и я разберусь Александр его вроде зовут, только не Фох
Сообщение отредактировал Luna_Lovegood - Понедельник, 2017-03-27, 15:31 |
|
|
|