Flame_Of_Hell | Дата: Среда, 2017-03-29, 00:42 | Сообщение # 55 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Страна: Украина
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Ромчик здивувався, каже що виявляється тут все таки є ліміт Там уже адміністрацію скидають, щось якась революція відбувається, давай поки вони там сваряться, тихенько прошмигнемо, взламаємо аккаунт Алана і накрутимо собі репутацію до 50000 Тут лише одного разу я ліміт перевищив))) коли картинки завантажував))) Там саме посилання на картинку довге)))) Ну, акк оленини взламати раз плюнути)) інше діло хробити так, щоб пень повірив нам, що ми то олень о_0 Там вже і 90000 репу мож ставить)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Какой ище Интерпол, я ничего не воровал, а они люстрировали даже моего маленького внука и стреляли по мне. А то наверное просто под суетиться хочет, паршивка, но у меня ничего нету, я просто приехал к старому другу погостевать. Люстранція діло таке, цікаве... якщо ви, пані..хкм, пане, не поставите тут підпис, у вас будуть в подальшому непереливки... як в суді, так і за гратами!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ага, то був мій прихильник просто, він навіть до клану проривався, бісов кавалер Я не стара, мені ще тільки сорок тисяч років І я не їм по ночам, тільки пью каву А взагалі, колись я і справді блукала по ночам, засну в одному місці, проснуся в іншому) То просто хтось побачить, що я біля дверей стою з пустими очима, ну його таке Не згадаєш його нік-нейм ?)))) Мені просто дууууууже цікаво дізнатись, хто ще в ті часи використовував безкоштові подарунки і репутації як символ уваги 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Тобі доведеться читати дуже багато, от я знайшла хронологію якусь, але там так багато зайвого, що можна викинути) А граєш взагалі у нього, чи ні?) Та я готовий до такого))) Навряд воно більше за "Війну і Мир"  У саму стратегію граю, а в онлайн WoW не граю, занадто молодий для такої гри)))))0 там скорше 45+ люди тусять))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Пив, не бреши, бо додому п'яний прийшов, тебе ледве спати вложили Але ж падлюка він ще та, з манією Наполеона) Хоча...якщо не помиляюсь, то Калімдор був континентом орків спочатку, то він і хотів забрати те, що їм положено. Але мені так подобається ролик Дренору, такий епічний Особливо коли Громмаш кричить 'Ми не будемо рабами'. Ну йому так духи сказали, подивимося, може з неї ще буде толк, а може і ні) Вона до речі, ненавиділа Гарроша дуже сильно. Ну випив я трохи, це ще не кримінал Так на то ж він і Гаррош))) За таке я його і запам"ятав як одного із топових орків))) Калімдор був з самого початку краєм кентаврів і тауренів(вони між собою бились), то потім прийшла Орда і допомагла тауренам відбитись від кентаврів і зажити в мирі))
Цитата Luna_Lovegood (  ) То ви пропонуєте мені закурити вашу дорогу кубинську сигару? Ви вже так накурилися, що втратили зв'язок з реальністю, отямтеся, бо доведеться тоді бити вас по щоках, або обливати холодною водою Ви в камері строгого режиму і зараз прийде ваш авокадо...адьютант...ні, адвокат! Моя "дорога кубинська сигара" ще не готова  Бийте мене по щоках, бийте мене повністю  Адвокат і має принести нам з вами деякі цигарки, щоб скоротати час у камері))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я також вперта, але мені всі кажуть, що це моя погана сторона Ну, ніхто не каже, що впертість моя сильна сторона, окрім мене)))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я зараз тебе як охрестю по голові ціпком Ану кинь отой молитвенник, я тобі серйозно кажу Головне, до мусульманів не подавайся Во імя отця і сина і теде і тепе, омен. Салам уалейкум, друг))
Цитата Luna_Lovegood (  ) ЯК ТИ СМІЄШ З МЕНЕ РЕГОТАТИ?! ТИ...ТИ...РЕГОТУН, О! Вони сказали, що як для тебе - то не дадуть, і взагалі, ранкова дойка вже закінчилась ВЛАСНОЮ ПЕРСОНОЮ ^_^  Дої з вечора 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Все я бачила, коли ти народився А от коли вже я народилася, то казали люди таке було, таке було, моря ставали горами, появилися вулкани і давай...одна лава, та лава навколо. Бачиш, синку, це тому що народилася дуже видатна людина) Ну, коли мені не віддають мої бабосики, то я можу і дещо погане з ними зробити Тауфун наслати чи торнадо, хай їм грець) Ніхто не бачив мого народження, прямо ніхто Навіть я не пам"ятаю, звідки я прийшов... а ось ти, тебе пам"ятаю. Ти прийшла з третім приходом Сил, коли створювали світ таким, яким він зараз є. Лава твоя стихія була, тому ти її чітко пам"ятаєш
Цитата Luna_Lovegood (  ) Просто мене іноді трошки сильно заносити починає, але я думала, ти завжди зможеш розуміти мою больну фантазію Так я хотів продовжить, лише боявся більше палку перегнуть, тим паче у мене фантазія шалена настільки, що тобі не виднілось ^_^ 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну Саньок, як я тепер спати буду, я і так боюся вийти кудись зі своєї кроватки, а якщо вийду, то біжу так швидко, наче за мною хтось женеться слідом Яка там лампа, її не було) А боялась...так, дуже страшно було, навіть голову під подушку засувала)) Не знаю що за темлява така Спатимеш спокійно, якщо не ходитимеш вночі на кухню Або взагалі кудись))) Будь на ліжечку і спи, не гадай за все інше))) Темлява-пітьма-тьма... 
Цитата Luna_Lovegood (  ) А ти бачив жіночу мафію? Проти мене там сразу всі ополчилися, бо то була вже моя восьма гра і ні разу не давали карту мафії) Але коммісар мене перевірив вночі і тоді ніхто не казав проти мене слова навіть Ні, я не те що не знав, я боявся просто почати читати її... ото ж кубло гадюче ціле Зе би покусали, просто подивившись))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) А ти якесь дороге вино дегустуєш, чи вистачає дешевого? До речі про творчість, ти наче раніше щось ліпив з пластиліну...чи я помиляюсь? Дороге)) Іноді навіть дорожче, ніж сама лекція Але враховуючи, що то з особистої колекції шеф-сомельє, то може не настільки дорого для нього))) Що я тільки не робив)))))))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Міг би просто казати, що вони підставні лічності, бо боссам зараз живеться нелегко, кожен хоче всадити їм пулю в голову А ти собі живеш тихенько, поки Ромка і Лимонка віддуваються за тебе) Так якщо я це скажу, то зізнаюсь, що я їх використовую))) А так вони самі себе перебють 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ти не німий, бо вчора я чула аж з свого міста, як ти репетував 'Треба випити, де ж мії стакан' Так, з тобою я точно в розвідку не піду 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Щооо? В мене немає таких грошей, ойойой, що ж робити тепер....а взагалі, це ти винен, ти мене змусив їх натискати Нема грошей, відпрацюєш... он, треба серверну помити. Ось ганчірка, он відерце, мерщій за роботу... Ти натискала, не я
Цитата Luna_Lovegood (  ) А ти наче змінився зовні, з того часу, як я останній час бачила твої фото) Мені таємний агент прислав А якщо чесно, просто бачила вконтакті) Можливо, схуд мабуть, тим паче я не чато фотографуюсь, щоб дивитись на прогрес мого старіння  Що ж то за агенти такі))) 
Цитата Luna_Lovegood (  ) І не гаварі, толька ета каза не хочит віхадить, відать іспугалась нас, нармальніх пацанов..давай пакурім пака что, у тя есть че пакурить? Ти пасматрі у меня єсть німнога прілукав і казакі, гаварят оні харошіє усбогаїбаюшіє... А што у тібя єсть ?
Цитата Luna_Lovegood (  ) І мене теж, тільки щось пальці протестують, поки дописую відповідь) Нічого, ще звикнуть Діло звички вже))) Самі забудуть, як то строчити стільки тексту))))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ахах, на цих словах мені згадався Нігган)До речі, ти дивишся Ходячих? А Нігган - це там зараз головний злодій, він таку считалочку казав) Ні, я пробував дивитись перший сезон.. на ньому моє знайомство з WD закінчилось...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Але ж я вийшла із запою і згадала, де взагалі вдячність мені? Ти навпаки, зайшла в нього і згдала 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Колись я йшла в магазин, і бабуся попросила мене допомогти їй включити звук на телефоні, я зупинилась і допомогла їй. Прийшла додому, розповіла своєму хлопцю, він ще й накричав на мене о_О А людям я завжди допомагаю, якщо вони просять мене і бачу, що їм потребується допомога, не ради вдячності, а просто так.. Ото ж бо й воно, всі люди по різному бачать світ, хтось не вважає за правильним допомагати іншим, тому і у всіх бачення оного різне. Просто треба постійно доводити людям, що не все так погано, як їм може здатись...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та вже вся база мабуть бачила мої фотки А я не бачив Хочу фотки!
Цитата Luna_Lovegood (  ) І я колись гроші давала попрошайкам, а потім прийшла додому і якраз мені попався на очі пост про них. А взагалі, колись була така смішна ситуація. Я йшла гуляти на набережну, і проходила якраз повз діда на колясці, біля якого стояла корзинка для грошей. Поверталась назад тією ж дорогою. І бачу таку картину, біля дідка зупиняється здоровенна машина, чорна, начебто джип був. Звідти виходить жінка в шубі до полу, дід встає з коляски, жінка забирає гроші і коляску, вся ця компанія залазить в джип і їде Отак давай їм гроші потім) Що уж за мій досвід казать))) Ужгород мале місто, і є там три циганські борони))) Так на них працює близько 450ти попрошайок на мостах, переходах і церквах
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ахах, мабуть їм з Ромкою краще не зустрічатися, бо хто ж тоді їх розніме) Ну він же не геть дурний, не буде кричати що він росіянин на кожному кутку)) Та там не тільки з Ромою не варто))) Та не одна людина в черзі Він то не буде таке кричать, але з його натурою пропагандувати свою точку зору, він нарветься в перший же день
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я була молода і довірилась йому, а він такий козел, навіть аліменти платити не хоче Краще б своїй матусі допомогав, а не добивав її ще більше Козел далекозорий видимо, раз пришалепкувану жіночку киданув... Ще раз повторюю, ви помилились Забудьте про сина, його нема, ви його собі вигадали, і чоолвіка теж
Цитата Luna_Lovegood (  ) О ні, мені тепер нема чим захищатися Відчепися від мене, божевільний, що тобі треба, відійди...аааааа Я тебе задушу, відійди від мене Постав підпис на оооон цьому папері і можеш бути вільна)))) дату потім я сам напишу)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну я бачу, багато хто дійсно скучив за мною і заходить сюди навіть, Лимонка наприклад))Я дуже, дуже рада, що ми знову можемо так спілкуватися) Та більшість забула за таке, що зараз тут твориться)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мені треба знати всі твої секретики..а не захочеш ти, значить мені твой кіт розповість! А вот дзуськи мої секрети хтось дізнається))) Мій скелет в шафі ніііііхто, навіть найблищі, не знають)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Конкретніше, будь ласка Джамала, наприклад
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я знаю як з нею треба розмовляти, не хвилюйся, більше вона так не буде Та я вже помітив, що ти перекинулась з нею кількома словами)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Нічого собі які ви древні, виявляється, а мої внуки ще не народилися навіть Ото ж бо, підганяйте своїх дітей, нехай капають їм на мізки
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я хочу собі якусь кращу долю У тебе ще по контракту краща доля не почалась
Цитата Luna_Lovegood (  ) Звичайно ні, працюємо тихенько) А в тебе є кандидати? В тому то і справа, що навіь не уявляю, хто може бути ...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я так і думала Просто вони з Смертокрилом схожі Та ну... Смертокрил то найпотужніший з усіх драконів... а Смауг то просто один з останніх старих, не ослаблених драконів тих часів, і єдиний, хто був близьким до того, щоб стати шісткою у війні Саурона. Тому його і кокнули там швиденько)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не знаю, ну домовся тоді з нею, якщо вона може) Та виявляється, ніхто ще навіть не знає, який арт треба
Цитата Luna_Lovegood (  ) Нічого вона не затиснулась, то просто ти не договорюєш чогось Не скажу, бо ти і так думаєш про щось не те Ага, але це було тільки після того, як я йому сказала, що сьогодні пост перевисив ліміт Кожен гадаю у міру своєї розбещеності... мені було цікаво, яка міра у тебе)))))) Ти ба, поки сам не скажеш, ніхто за це не подумає...
Цитата Luna_Lovegood (  ) А я б дуже хотіла подивитися на імпалу...ну та що належить Вінчестерам Така нічого машинка Бригаду пам'ятаю, скільки разів в дитинстві дивилась цей серіал) Мабуть дуже класно ходити на такі виставки?) А я ходила ще на Звірополіс, там діти також бубніли постійно, і бігали туди сюди Сердили аж) Ахах, в капюшоні?) А я з попкорном, великою порцією дуже Ось вона... правда червона імпала, 88 року)) у них 86го)))
Просто через такі автівки такі виставки і цікаві))) ам в основному старі автобуси маршрутні стояли)))) Ну, я фанат цілої лінійки Кредо Асасинів... як ні як, мусив бути там в образі
Цитата Luna_Lovegood (  ) То не від великого щастя А я наче тепер почала ходити на прогулянки вечером, розминаюся, так сказати) А відпочинок..мені теж набридає дуже, хочеться постійно щось поробити) Ну, то від нічної кави значить Не варто пити ваки на ніч, інакше і сну не буде як такого... А вот прогулюватись це ти добре почала))) Спробуй зайнятись чимось уікавим))) Вишиванням, чи малюванням)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) В мене вже таке почалося, почало здаватися, що вони зменшуються То просто ми перестали використовувать картинки, вони і об"єм зменшили))))))))
Сообщение отредактировал Flame_Of_Hell - Среда, 2017-03-29, 00:42 |
|
|
|