Flame_Of_Hell | Дата: Суббота, 2017-03-25, 03:10 | Сообщение # 8326 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Страна: Украина
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Фортуна (  ) Ну знаешь потом бока вылезут, да и я хоть и люблю, но стараюсь не часто там бывать. Я лучше мясо скушаю) Ну у меня планы уже, так что думаю не успею к вам
Если кушать их в меру, то бока не вылезут))) Ну, если успевать будешь около трех, то дай знать))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Шо тебе не нравиться? Как это я не стар еще =______=
Цитата Luna_Lovegood (  ) ГГ там вообще крут, особенно эти его взгляды Но блина, как же его жалко было во втором сезоне..Для меня Хей всегда был таким персонажем, которого, казалось, ничто и никто не может сломать,даже поколебать малость. А тут на тебе...опустился на дно, на все забил, спился, валяется по канавам =( Ну, за это он и понравился, хоть и был сломлен, но остался собой. Да и четко было показанно его взлет, падение и деградация, и все же он был тем, кем был в первом сезоне
Цитата Luna_Lovegood (  ) Нет, причем тут вообще Олень
Цитата Lemon (  ) Прости, Саша, я устала и голова не варит вообще Ти хочеш випити вина? Дыа
Цитата Lemon (  ) Правильно, молодець, я все одно завжди буду права.Заааавжди Коли дозволятимуть
Цитата Lemon (  ) Ні, я впевнена, що ти А я чомусь маю сумніви на рахунок цього, і впевнений, що то ти
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ребят, а почему вы не хотите взять персонажей из Happy Tree Friends? HTF очень трешовый))) По-крайней мере не та фотка сержанта у костра ))))Добавлено (25.03.2017, 03:10) ---------------------------------------------
Цитата Luna_Lovegood (  ) Але ж...я народилась не 1998 року А на два роки раніше, чому це ти не знаєш таке? Ото я промахнувся... Просто 98й рік був одним з найпрекрасніших років виноробства)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Рядовий Ватман, ви повинні це витримати! Заставимо, ще не таких заставляли Яка-яка, хіба ти забув, що я твоя мама? Я не рядовий, я не служив, ви помиляєтесь.... Мама ? Чому вони бігають за якимось дядьком, що їм від нього треба ?
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мені дуже подобається книга про суд над Гаррошем, там такий накал був, навіть завжди спокійна Тіренда була виведена з рівноваги, я такого не очікувала, думала таке не можливо Я ще читала книги про Артаса, Джайну, Тралла і Аспектів, потім про Варіана(до речі, дуже шкода його), і ось недавно вийшли Хроніки Варкрафт, там вся історія описана, але трохи нуднувата книга, не могу себе змусити перечитати її ще раз =(( Видимо мені дуже сильно варто спробувати почати читати, бо далі мене просто засмокче всець той лор))) Я ж у свій час грав у всі ігри, і помалу проникався лором))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Але я не розумію, чому всі бачили, що Гулдан бився нечесно,адже Мак-Гора священна і мабуть за порушення правил є якесь покарання, тільки всі так швидко позамовкали, я розчарувалась в них. Головне, як Гаррош бився з батьком Бейна на Мак-Горі, так його засуджують всі тепер, хоча Гаррош не винен, що та шаманка змазала його зброю ядом, всі кричать - винний Гаррош . Навіть шкода його трошки, цього персонажа, хоч він і наробив стільки горя. А Іллідан зараз веде всіх за собою, він там герой тепер, всі нарешті побачили правду про нього. Тоді Гулдан просто мав силу чар, шаман все ж, на скільки пам"ятаю на той момент у Орди не було сильнішого шаману за Гулдана, тому і промовчали всі... Ну а Гаррош... Тут вже його просто підставили.. Да, читав, що іллідарі появились, його оплічники нові)) Народ процвітає)) Вони готові)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Так, записуйте перший...Ам-фе-там-мін, обовязково вживайте його перед їжею, тричі на добу, добре запивайте водичкой. Куди ти тікаєш??? Лови його
Рецептик видасте ? Кого ловить, я вам допоможу!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Тоді ти повинен мені піддатися Спробуй вмовити
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мій Сатана кращий за твого Сатану Я гадаю мій і твій Сатана то одна і та сама персона =________= його вельможність, Люцифер
Цитата Luna_Lovegood (  ) Чим би дитя не тішилось, лиш би не плакало і не заважало покоряти світ На рахунок останнього я би посумнівався))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та не кажи, начебто вчора все було..ото як згадаю, як блукала мощеними вулочками вечорами...дивний час був, не те що зараз, раніше було краще, от наприклад в 1823...таке було, ну таке було
Тю, що той 1823й рік, дурнички... а вот 948й рік був, ото було діло тоді)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Тому що я не можу просто вбити людину, треба добряче познущатися, може видавити очі..чи відрізати пальчики по одному. А потім відрізати кінцівки і пришити руки до ніг
Кхм, навіть у мене не такі звички А ти знаєшся на цьому
Цитата Luna_Lovegood (  ) НЕ ПІДЕ, ТИ НЕ ЗМУСИШ МЕНЕ МОВЧАТИ!! Я ВСІМ РОЗПОВІМ ХТО ТИ ТАКИЙ НАСПРАВДІ Тшшшш, чуєш, як ото заколочують коробку ?)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не знаю чому, от мені запамяталося, що в тебе була роль кума начебто)А мене вперше запросив мій соклан, я почала грати, а на наступний день в мене полетів комп і хитрий Олень мене по швидкому злив Кум у мене був, да))) Я тоді ще Рому(ман"яка) за собою потягнув, він же мене вночі вбив)))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ні, від таблеток і погірше буває Треба переговорити з Дімончиком, він мені їх присилав, він тут у цьому дуже шарить Отож справді, можна і з одною прожити, нічого, а шо зробиш, як криза наступила Нехай мені подвійну партейку закине І то правда, одна в нормі, друга нехай заробляє гроші
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мене вже намагалися забрати, але я чесно сказала що ти мій володар і тримаєш мене на поводку Вот, сама знайшла хороші вигоди поганого положення
Цитата Luna_Lovegood (  ) То в мене ще виявляється якийсь балуваний бот був, його взагалі не можна було називати ботом, інакше все, відразу ігнор) З яких це пір боти навчилися ображатися CiberDine Sys тоді лише зароджувалось))) Тепер SkyNet тихо слідкує за нами
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я хочу щоб він був рожевий з зеленими краплинками і в червону зебру Ееей, що таке, мабуть треба продовжити ліцензію *unknown command* *aborded request* Ви не маєте доступу до цих данних, продовжуйте виконувати свої функції
Цитата Luna_Lovegood (  ) Добре, а хто головний тут? Невже я? Мимо тицькає пальцем на себе
Цитата Luna_Lovegood (  ) Такою добавкою, нема було чого лазити десь цілий день, я вже випила її сама А тобі не зле після горілки? Ото ти признає..брхлюблрл..шся шо то ти випиа ?! Мені дужеееее погано, стояти не годен...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мої ви рідні Рідненька ти наша
Цитата Luna_Lovegood (  ) Зараз пошукаю, а то я знову забула глянути, треба розібратися з тими, хто мені не радий, а то взагалі офігіли Глянь ото, мені капец як цікаво!
Цитата Luna_Lovegood (  ) НЕПРАВИЛЬНО Я здаюся. Доісторичними точно не варіант =___=
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я собі вже прикупила шляпку, хоч трошки, але допомагає від сонця) Я колись по чужому місту ходила і стало погано, ну думаю, як впаду, то ніхто і не допоможе
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та ну, люди в нас не настільки зіпсовані, є ж ще нормальні люди, які можуть навіть в скрутний час допомогти незнайомцеві. Але в такому випадку стирийся носити пляшку з водою, і пий частіше рідину, вона буде бадьорити організм і, відповідно, зніме напругу, яка призводить до запаморочення В нас це набуло такої масштаб такої серйозної проблеми, в мене вдома живе племінниця, 12 років, у них в школі навіть будуть перевіряти медпрацівники дітей, щоб виявити тих, хто у це вплутався, бо такі зараз діти, тільки встигай дивитися за ними. Вдома такий скандал у мене був, племінниця сидить і канцелярским ножом ріже собі руку і каже щось типу *Мені геть не боляче* , спочатку уваги не звернули на це, а потім як зрозуміли...вай, що було
Воу... отто я попав з темою =__= Я звісно розумію, що цепоганий вплив з боку, але в першу чергу це вплив виховання дитини. Дитина, яка виховувалась правильно, сама на таке не піде, навіть під підштовхувань з боку однолітків. Тут і батьків провина. Але давай пропустимо цю тему, занад-то вона ніяка, щоб форсити її зайвий раз...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Треба завтра часов в шість встать і піти в больницю, а то дома скучно сидіть, хоть на людей подивлюся...а то вже всі забули за мене Ну-ну, амбулаторія приймає з 7:30, а маршрутчики нас чекають на 8:00, тому треба раніше вийти і сісти в автобуси о 7:20 ехехе який хитрий план я придумав, кхе-кхе
Цитата Luna_Lovegood (  ) Давай, треба пити побільше і тост якийсь красивий придумати Навіщо вже тост, просто за наявність пляшок вип"ємо, егегееей)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) А він знає, що ти його так обзиваєш? Начебто завжди правду каже, хоча він не хоче давати мені пруфи, щось в цій історії не сходиться Я його все так називаю =___= Не знаю, чи ображається, принаймні за останні роки нічого не казав про це Він пруфів довести не може, чому там вірить)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Нічого, ми тебе ще перевиховаємо, будеш покірним і слухняним Пізно перевиховувать в моєму віці
Цитата Luna_Lovegood (  ) ЩОООО? ЛЮДИ ДОБРІ РЯТУЙТЕ, ТУТ КАНІБАЛИ ЯКІСЬ СЕРЕД НАС Тсссс, не горлань, язика не напружуй
Цитата Luna_Lovegood (  ) Їм місця багато не потрібно, нехай буду задоволені тим, що дали і радіють І то, то близько до Землі, супутник Юпітера... Трошки далі треба, десь біля Оріона планетку знайти
Цитата Luna_Lovegood (  ) А, я здогадалася про кого ти За кого ж я казав ? о_0
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я з ним говорила сьогодні, він сказав, що легше його спокусити, ніж споїти Треба щось нове придумати Ну, значить ми в правильному руслі думаємо))) Щось вигадать треба)) Спокусницю треба знайти)) А далі він сам все зробить
Цитата Luna_Lovegood (  ) Вже зняла, тепер нехай знають всі, яка я насправді Прослідкуємо за реакцію оточуючих
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та у мене, швидше викликайте швидку, бо вмираю Їдрить-колотить, куди ж викликать її ? Я адреси не знаю?!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Чух-чух-чухчухчух, він їде і тепер не зупиниться, всіх розчавить на своєму шляху Ну-ну, розчавляти нікого не треба))) Давай без жертв)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Це хтось против нас чаклує, потрібно розібратися і забити стрілку Я думаю домен юКоз знаходиться десь в рашці, тому і блокують нас =___=
Цитата Luna_Lovegood (  ) Що ти за людина така, як мені спати вночі тепер От така погана людина я, мвахахаха
Цитата Luna_Lovegood (  ) Лимончику теж друга сподобалась) То що, беремо її?) А я ще не добралась до цього аніме) Беремо її тоді однозначно))) А його варто подивитись)) На картинці просто було двоє хлопців і одна дівчина
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ох ніфіга ж собі, такого нарутобаза ще не бачила Б"ємо всі рекорди
Цитата Luna_Lovegood (  ) А я зарядилась тут кавою, буду писати тепер пости А мене не вистачить на довго ... Завтра ще на лекції і цілий день гуляти з натовпом)))
|
|
|
|