Общалка Клана Наруто
|
|
Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Sonik | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:11 | Сообщение # 8821 |
| не плохо,смотрю у вас получается флудить
|
|
|
|
Lemon | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:11 | Сообщение # 8822 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Цитата (Undomiel) мне тоже самое говорили, а еще там гееав много Подтверждаю, геев там немало, зато у них вон какой уровень развития Цитата (Getman1659) А як мені не повірити то? Тааааа, ти зі своєю красномовністю збив панянок з розуму, ото Рома... Покарати б тебе різкою Цитата (Getman1659) Приїхали... Шось не так? о.о Цитата (Getman1659) Я не сперечаюсь Ти сам її дівкою назвав, вона б образилась Цитата (Getman1659) е-е, не знаю) Можна було вже самому довідатись Цитата (Getman1659) Ну не знаю, мене інколи вабить таке) Вабить, бо воно того варте) А щодо чоловіків, то кримські татари - Боже, які симпатичні, аа :3
|
|
|
|
oNLik | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:12 | Сообщение # 8823 |
 Pride and Glory
Награды: 1206
Страна: Испания
Дата регистрации: 2011-09-02
| Цитата (Undomiel) а при чем тут Росси я к Франции? в том что лучше валить оттуда и отсюда =3Добавлено (08.10.2013, 17:12) --------------------------------------------- insectic, и тебе не знать бед
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:13 | Сообщение # 8824 |
| Цитата (oNLik) да,так оно и есть,кстати там ещё цены "мягко" говоря высокие Ну про цены я догадывался) Это же что не ест топ западной Европы страна
Цитата (oNLik) меня заставили,я тоже не хотел..... что ли прижали к стенке и перед фактом поставили? Тоже этого боюсь
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:13 | Сообщение # 8825 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| добит всеже решили oNLik, хай
|
|
|
|
Lemon | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:14 | Сообщение # 8826 |
| oNLik, Браво, браво, ваша логика сегодня на высоте Цитата (F@N@TiГ) Видел я ваших,наши лучше:3 Что ты там видел? 5 лет назад на море? Наши лучше)
|
|
|
|
oNLik | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:14 | Сообщение # 8827 |
 Pride and Glory
| Цитата (Getman1659) Ну про цены я догадывался) Это же что не ест топ западной Европы страна ну там маленькая чашечка кофе стоит в среднем около 10 евро Цитата (Getman1659) что ли прижали к стенке и перед фактом поставили? Тоже этого боюсь да,но детей я пока не хочу
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:14 | Сообщение # 8828 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Я вже переміг Хитрий Ватман( Цитата (Flame_Of_Hell) Цікаво, в честь кого ти її назвала у нас суміш породи чіхуа-хуа та той-терьєр (ну, принаймні так воно виглядає) .. Не натравлю, ти ж і так в оточенні ХДДДД Ніколи в житті не здогадаєшся Ця собака мені враці стільки клопіту доставила, я ніяк не могла запихнути її назад до гаражу, ще й штани мені забруднив своїми лапами) У мене щось схоже на овчарку, скоріш за все, це звичайний дворянин) Та я вже зрозуміла, що у полоні опинилась..буду давити на жалість, це завжди працює) Цитата (Flame_Of_Hell) Бог Іскандер!!!))) Не писав такого, уж точно Пан Ватман!! Якби я не почистила історію, я б тобі знайшла цей пост) Цитата (Flame_Of_Hell) Так, я ж Бог)) Бо на той момент мені захотілось створити щось пухнасте, мале, вухасте і безобідне))) тому лише швидкість...та й стрибки)) Ну гаразд, одного віддам Безобідне Воно у тебе світ захотіло відібрати, значить якийсь промах допустив при створенні?) Нііі, я буду негарним Кролячим Вушком лише з одним вушком)Віддай обидва Цитата (Flame_Of_Hell) Ну що ж, я при собі маю листок паперу та перо)) пиши))) ми почекаємо))) Та й не збираюсь я тебе вбивати, а просто в полон візьму... будеш під домашнім арештом жити, з усім комфортом Щоб їх використати в своїх хитрих цілях))) Я не вмію писати, до школи не ходила..нехай хтось інший напише за мене) З усім комфортом?) У клітці, так? І лише одна морквинка на сніданок та листочок капусти на вечерю? Цитата (Flame_Of_Hell) Та вони не погано впливають))) упоротість у нас позитивна ХДД Я на 100% впевнений, що мені не здається те, що тобі здається, що мені не здається, що тобі здається, що мені здається, що тобі лише здається те, що тобі не здається те, що здається тобі, що здається мені, що тобі здається те, що мені здається тоді, як мені це уж точно не здається, хоча ти супротивишся цьому Т_Т Не лише там  їх у тебе взагалом 27 штук, уже 26, раз ти з одного вушка зняла)) Цікаво, нас ще читають, щоб перевірити, чи ми в порядку?) Чи давно махнули на нас рукою?) Але ти помиляєшся, адже мені не здається те, що здається тобі, що здається мені, що тобі не здається, що мені здається те, що тобі здається, що мені не здається, що тобі здається, що мені здається, що тобі лише здається те, що тобі не здається те, що здається тобі, що здається мені, що тобі здається те, що мені здається тоді, як мені це уж точно не здається і я вже не розумію, що ми тут пишемо і кому що здається х) Треба зрізати шерсть, буду лисим кроликом, зате вільним) Цитата (Flame_Of_Hell) Нова Пошта - 1 день і посилка вже у дверей отримувача))) І де моя посилка?) Дурите, щахраї, я так і знала Я потребую своєї компенсації! Цитата (Flame_Of_Hell) То називалось - забавлятись в ЛЕГО ХДД але тепер я не можу його просто віддати, мені треба його врятувати)) Ні, я будувала споруди з піску..гарні споруди)Від кого врятувати?) Просто віддай мені Цитата (Flame_Of_Hell) Ти не купуй, лише візьми і зфоткайся)) Вибір є завжди!))) Ти на якому поверсі живеш ?!?! >( Може ти ще запропонуєш мені її зловити самотужки?) Це вже у мене немає його.. На 25 поверсі) Цитата (Flame_Of_Hell) Але ж я ... як то... куди ж ви..без гіпсу... а, пофіг...за цей час палець і так зріс, потім прийшлось би його наново ламати і вправляти)) Ось така сучасна медицина, поки надумали мене лікувати, то палець вже сам зріс ХХД Ламайте другого) Цитата (Flame_Of_Hell) Так-так...навіть своєю поганою акторською грою ... Деякі ще досить непогано грають свої ролі)До речі, тобі хто більше подобається, хілли чи фейси? Цитата (Flame_Of_Hell) Ні, я залишусь і доб"ю общалочку))) А сам пішов спати)Охіж пан Ватман Цитата (Flame_Of_Hell) Романтика, чого уж там ХД Бізнес-вумен))) солідніше звучить))) Людям холодно, туляться один до одного, романтика) Бізнес-вумен Кроляче Вушко Цитата (Flame_Of_Hell) По рукам)) три так три))) вишли мені банківський чек і я потім прийду тобі допоможу на 1 хв))) А тоді тебе з"їсть твоя ж домашня тварина і я відберу світ Яка я підступна) Цитата (Flame_Of_Hell) Ні, лише тих, у кого слизький хвіст ХД Тююю, я вже запускаю туди мишей))) я змилився, і лише 25 штук туди запустив ХДД То тобі щось приснилося, бо я не бачу ні одної миші)Чи ти адресом помилився?) Цитата (Flame_Of_Hell) Той сон я тобі навіяв, поки ти ним милувалась, я вже відібрав всю планету з твоїх рук!))) В тебе ще і така здібність є? Чітер! Наділи і мене якоюсь здібністю.. Цитата (Flame_Of_Hell) Значить ти таки надмінно то казала ?!?! Хто? Я? Нічого такого не казала)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:15 | Сообщение # 8829 |
| Цитата (F@N@TiГ) Ну да,надо сразу свою точку зрения навязать:3 Здесь девушки огонь, не пройдет такой метод
|
|
|
|
oNLik | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:15 | Сообщение # 8830 |
 Pride and Glory
| Lemon,спасибо на добром слове госпожа Lewiss, палехче SpielFührer, здарова
|
|
|
|
F@N@TiГ | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:16 | Сообщение # 8831 |
 Волосатый Эгоист с Манией Величия
Награды: 393
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2011-04-14
| Цитата (Lemon) Что ты там видел? Много чего:3 Цитата (Lemon) Наши лучше) Хотя,чё я возражаю,я же встречаюсь с украинкой х)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:16 | Сообщение # 8832 |
| Цитата (insectic) не плохо,смотрю у вас получается флудить Так кто же держит под контролем все своим
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:18 | Сообщение # 8833 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| еще чутка осталось
|
|
|
|
F@N@TiГ | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:18 | Сообщение # 8834 |
 Волосатый Эгоист с Манией Величия
Награды: 393
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2011-04-14
| Цитата (Getman1659) Здесь девушки огонь, не пройдет такой метод В следующем году к вам наведаюсь и лично проверю:3
|
|
|
|
Lemon | Дата: Вторник, 2013-10-08, 17:18 | Сообщение # 8835 |
| oNLik, Почаще бы ты так
|
|