Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2017-03-29, 18:36 | Сообщение # 190 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Страна: Украина
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Тут лише одного разу я ліміт перевищив))) коли картинки завантажував))) Там саме посилання на картинку довге)))) Ну, акк оленини взламати раз плюнути)) інше діло хробити так, щоб пень повірив нам, що ми то олень о_0 Там вже і 90000 репу мож ставить))) А мені цього ще ніколи не вдавалося, аж якось незвично, що я такий великий флудер Гадаю, ти провертав це вже не один раз) Я би сказала, як нам треба поводитися, але не хочу щоб мене зрозуміли неправильно Я собі хочу 1600000 , не менше
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Люстранція діло таке, цікаве... якщо ви, пані..хкм, пане, не поставите тут підпис, у вас будуть в подальшому непереливки... як в суді, так і за гратами! Какіе еще непереливки? *ломает ручку* . Они обстреливают меня, даже несмотря на то, что Украина - наш главній стратегіческий партнер, а садить меня не за что, я ничего не крал!
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Не згадаєш його нік-нейм ?)))) Мені просто дууууууже цікаво дізнатись, хто ще в ті часи використовував безкоштові подарунки і репутації як символ уваги Я тобі навіть дам ссилочку на його профіль) http://naruto-base.su/index/8-159731 Мені просто здається, що це маленький хлопчик або якийсь троль був
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та я готовий до такого))) Навряд воно більше за "Війну і Мир" У саму стратегію граю, а в онлайн WoW не граю, занадто молодий для такої гри)))))0 там скорше 45+ люди тусять)) Ех, Війна і Мир...я щось так і не подужала її, річ не в величині, я навіть Гру Престолів перечитала) Якесь нудне воно мені тоді здалося. А взагалі, на твою думку, варте воно , щоб прочитати? Я бачила і стратегію, і онлайн...там більше діти грають, ти занадто старий для такої гри) Їх тільки і видно в мінічаті
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну випив я трохи, це ще не кримінал Так на то ж він і Гаррош))) За таке я його і запам"ятав як одного із топових орків))) Калімдор був з самого початку краєм кентаврів і тауренів(вони між собою бились), то потім прийшла Орда і допомагла тауренам відбитись від кентаврів і зажити в мирі)) А знаєш як людям важко було тягти тебе на спині? Але ж на що він йшов ради Орди, ні, ради орків вірніше)Просто таурени і тролі не поважали його, от і отримали те, що заслужили, як на мою думку. Бо могли би допомогти йому трошки, Тралл втік, батько його помер і був для нього позором довгий час, його помічнички , назначені Траллом, не допомогли. А він сам молодий і дурний був ще)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Моя "дорога кубинська сигара" ще не готова Бийте мене по щоках, бийте мене повністю Адвокат і має принести нам з вами деякі цигарки, щоб скоротати час у камері)))) А коли вона буде готова? І ще вина хочу випити, разом з сигарою Ти що, мазохіст? Навіщо тебе бити по щокам, це дуже боляче) Але ми не сидимо в камері, це ти сидиш в камері і ще досі мабуть не відійшов від дегустування
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, ніхто не каже, що впертість моя сильна сторона, окрім мене))))) Ох і шкодила вона мені іноді, ця моя впертість, але зараз навпаки все, завдяки їй я буду жити нормально тепер, бо ніхто не може мене переконати)Ну ти зрозумів же, про що я?)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Во імя отця і сина і теде і тепе, омен. Салам уалейкум, друг)) Салям, брат Александр, как ві сегодня поживаете?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) ВЛАСНОЮ ПЕРСОНОЮ Дої з вечора ТИ НЕ МАЄШ ПРАВА СМІЯТИСЯ НАДІ МНОЮ! БО ЗНАЄШ ЩО ТОДІ З ТОБОЮ БУДЕ? Я вже подоїла, ось тобі свіженьке молочко
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ніхто не бачив мого народження, прямо ніхто Навіть я не пам"ятаю, звідки я прийшов... а ось ти, тебе пам"ятаю. Ти прийшла з третім приходом Сил, коли створювали світ таким, яким він зараз є. Лава твоя стихія була, тому ти її чітко пам"ятаєш Я бачила твоє народження, ти з'явився на світ з велосипедом у одній руці і пляшкою вина - у другій.Так на світі з'явилося вино і перший прототип сучасного велосипеда. Тоді ти закричав так, що світ здригнувся - так виникли землетруси. І землю сльозами давай поливати...то вже пішли океани та моря, а мене ти просто спутав з моєю правнучкою
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так я хотів продовжить, лише боявся більше палку перегнуть, тим паче у мене фантазія шалена настільки, що тобі не виднілось Давай сюди свою фантазію і не хвилюйся, навряд чи хтось нас читає ще, а я все зрозумію
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Спатимеш спокійно, якщо не ходитимеш вночі на кухню Або взагалі кудись))) Будь на ліжечку і спи, не гадай за все інше))) Темлява-пітьма-тьма... Але на кухню я останній час бігаю за кавою, і тільки потім можу заснути Але мабуть це створіння темряви напали на мене, бо хтось гупнув мене по лобі дверима дуже боляче А якщо їсти хочеться, аж пече? То що робити?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ні, я не те що не знав, я боявся просто почати читати її... ото ж кубло гадюче ціле Зе би покусали, просто подивившись)))) А багато хто веселився, читаючи її...жіноча логіка, жіноча логіка, бе-бе-бе Як ти нас назвав? Тобі кранти, це вже перейшло всі границі
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Дороге)) Іноді навіть дорожче, ніж сама лекція Але враховуючи, що то з особистої колекції шеф-сомельє, то може не настільки дорого для нього))) Що я тільки не робив))))))))) А не бувало, ну скажемо, десь за штуку баксів вино? І як, смачне було вино хоть?) Мабуть він непогано заробляє, раз може дозволити собі такі вина)А чого ти взагалі вирішив податися у цю сферу, якщо не секрет?) А зараз вже не робиш?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) ак якщо я це скажу, то зізнаюсь, що я їх використовую))) А так вони самі себе перебють Ах ти ж хитресенький такий, тут люди підставляються за тебе, а раптом їх як Оленя? Бах,і на розстріл в один прекрасний день?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так, з тобою я точно в розвідку не піду Стакан я знаю де, до речі, якщо ти вибачишся за ці слова, бо я надійна людина
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Нема грошей, відпрацюєш... он, треба серверну помити. Ось ганчірка, он відерце, мерщій за роботу... Ти натискала, не я Яку ще серверну, яка ще ганчірка?! Я Жінка, а не прибиральниця Сам бери і прибирай, а то геть розійшовся, ти мене підмовляв натискати кнопочки, а тепер тікаєш від відповідальності?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Можливо, схуд мабуть, тим паче я не чато фотографуюсь, щоб дивитись на прогрес мого старіння Що ж то за агенти такі))) Але такий серйозний вже став, ехх) Тобі дуже личить костюм, до речі Оті самі, що зливають мені всю інформацію про вас
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ти пасматрі у меня єсть німнога прілукав і казакі, гаварят оні харошіє усбогаїбаюшіє... А што у тібя єсть ? Паслушай, дарагой, у миня тута єсть бєламор, єто ваще сигаретки чо надо, Дімон пасаветавал, а он фигни нє скажєт,Діман свой чилавєк
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Діло звички вже))) Самі забудуть, як то строчити стільки тексту)))))) Я вже якось звикла навіть, навпаки почало здаватися, що мало і треба ще більше
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ні, я пробував дивитись перший сезон.. на ньому моє знайомство з WD закінчилось... Ну там, якщо в двох словах, то з'явився крутий чувак у кожаній куртці і червоному шарфу, носить з собою Люсіль - так він називає свою биту, обмотану проволокою. Дуже любить розбивати людям голови нею)Добавлено (29.03.2017, 18:36) ---------------------------------------------
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ти навпаки, зайшла в нього і згдала Хто тобі сказав, що я пила? Треба апахмелится
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ото ж бо й воно, всі люди по різному бачать світ, хтось не вважає за правильним допомагати іншим, тому і у всіх бачення оного різне. Просто треба постійно доводити людям, що не все так погано, як їм може здатись... Просто він така людина, що не довіряє майже нікому, і весь час всіх підозрює у поганих намірах. А я вірю в інше, і вірю людям, інакше не можу - така в мене вдача) Колись і обпікалась на цьому, але з ким не бувало, якщо тобі зустрілась погана людина, то не означає, що через неї перестати вірити іншим)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А я не бачив Хочу фотки! Ну вже побачив
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Що уж за мій досвід казать))) Ужгород мале місто, і є там три циганські борони))) Так на них працює близько 450ти попрошайок на мостах, переходах і церквах Ужгород мале місто?! Ти на моє місто подивись, його взагалі не можна називати містом, там населення всього 13000, але немає попрошайок) Хоча є цигани, вони вже дістали до мене бігати постійно
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та там не тільки з Ромою не варто))) Та не одна людина в черзі Він то не буде таке кричать, але з його натурою пропагандувати свою точку зору, він нарветься в перший же день Та він як побачить памятник, то відразу почне коментувати це, я вже бачила його думки на рахунок них) А зараз так робити дуууже небезпечно, бо багато хто агресивно налаштований
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Козел далекозорий видимо, раз пришалепкувану жіночку киданув... Ще раз повторюю, ви помилились Забудьте про сина, його нема, ви його собі вигадали, і чоолвіка теж Не треба мені тут казати про мою пришелепкуватість, в мене даже справка є, мені нічого не буде, якщо я тебе поб'ю
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Постав підпис на оооон цьому папері і можеш бути вільна)))) дату потім я сам напишу))) Який ще папір, мене вже два рази за тиждень надурили з цим І прибери сокиру, навіщо ти нею тут махаєш
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та більшість забула за таке, що зараз тут твориться))) А більшість і не бачила такого дива, ну тепер побачать вже
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А вот дзуськи мої секрети хтось дізнається))) Мій скелет в шафі ніііііхто, навіть найблищі, не знають))) Ну чого ти такий, я ж з тобою поділилась своїм Я нікому розповідати не буду твої секрети)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Джамала, наприклад Дорогувато буде, доведеться продавати обидві почки Ну нічого, Саньок, проживеш якось
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та я вже помітив, що ти перекинулась з нею кількома словами))) Я її так залякала, навіть писку не буде чути на цю тему
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ото ж бо, підганяйте своїх дітей, нехай капають їм на мізки Нехай вони також пишуть величезні пости?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) У тебе ще по контракту краща доля не почалась А коли вона вже почнеться в мене, скільки можна тримати мене в полоні?! СВОБОДУ КРОЛЯЧИМ ВУШКАМ!
Цитата Flame_Of_Hell (  ) В тому то і справа, що навіь не уявляю, хто може бути ... Може це Алан таким промишляє?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та ну... Смертокрил то найпотужніший з усіх драконів... а Смауг то просто один з останніх старих, не ослаблених драконів тих часів, і єдиний, хто був близьким до того, щоб стати шісткою у війні Саурона. Тому його і кокнули там швиденько))) Я колись побачила на пікабу картинку зі Смаугом і найбільшим драконом, то Смауг навіть не буде біля нього як муха Ото громадина, як вони її вбивали, не уявляю А Смертокрил задав жару на всіх континентах, шамани довго розгрібали наслідки
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та виявляється, ніхто ще навіть не знає, який арт треба Вона мала тобі прислати арт з дівчатами в формі служниць і барменом)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Кожен гадаю у міру своєї розбещеності... мені було цікаво, яка міра у тебе)))))) Ти ба, поки сам не скажеш, ніхто за це не подумає... Я не розбещена, я скромна дитина просто А то було хвилинне помішательство) От-от, геть перестали нас помічати. Давай підемо в іншу общалку?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ось вона... правда червона імпала, 88 року)) у них 86го))) Яка краса, я б сама сходила на таку виставку) А вони часто бувають, не знаєш?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Просто через такі автівки такі виставки і цікаві))) ам в основному старі автобуси маршрутні стояли)))) Ну, я фанат цілої лінійки Кредо Асасинів... як ні як, мусив бути там в образі Ну звичайно, навіть людина яка не цікавилась таким ніколи...задивилась би на таку красу А ти взагалі, в житті, часто одягаєш капюшон?)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, то від нічної кави значить Не варто пити ваки на ніч, інакше і сну не буде як такого... А вот прогулюватись це ти добре почала))) Спробуй зайнятись чимось уікавим))) Вишиванням, чи малюванням))) Мені вона навпаки почала допомогати, заспокоює якось) Я таким раніше займалась, тепер вчуся малювати, потрошку виходить щось) Але зараз не можу нічим займатися, крім як гуляти
Цитата Flame_Of_Hell (  ) То просто ми перестали використовувать картинки, вони і об"єм зменшили)))))))) А мені просто здалося, наче менше цитат стало, я аж злякалася
|
|
|
|