Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2017-03-26, 16:46 | Сообщение # 8602 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Страна: Украина
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ні, не думав я такого, я ж знаю, що тобі за 40 скоро От блін, звідки ти це знаєш? Хто тобі зливаю інформацію про мене, Лимон чи Ромашка?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Війна...Війна ніколи не міняється.... Яка війна ?! Яка горілка, панночка, ви хто така ? Який синочку ? Мені 33 роки, відійдіть від мене, ви переходите межі мого особистого простору Війна в країні НарутоБаза, ти звідти повернувся ну трооооошки не в собі, тому я звернулася до органів, щоб тебе втихомирили, бо геть розійшовся, алкашня Ах так, то я тобі ще й не матір?! Зараз як візьму ремня, і на гречкі будеш стояти
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я дуже сподіваюсь що книги виходили в хронологічному порядку, чи там в кількох книгах можливі діїї в один період ? Та там без пляшки не розберешся А взагалі, в інтернеті кожен пише свою хронологію і я не знаю, яка справжня. Ну я читала так Артас-Джайна-Тралл-Варіан-суд над Гаррошем. Взагалі, дуже цікаво, сама нудна як на мене була про Варіана, крім його битви з Гаррошем і магнатаврами А інші я перечитую по декілька разів)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Маєв ?! Страж Маєв і в Гарроша ?!?! Я проорав, коли мертва ельфійка стала вождем Нє ну це капец якийсь Ладно би там троллі, огри Мугора, хтось ще з орків... Рексар міг ще(не пам"ятаю, що з ним сталось)... ну ніяк не Ельфійка =_______= Тим паче Сільвана... Який ще Гаррош, ти вже геть спився, я про Іллідана кажу Гаррош давно кінці віддав, хоча на рахунок цього є сумніви На рахунок цього є смішне відео https://www.youtube.com/watch?v=6rr0l5cn1sA . Я в шокі, що їй віддали владу, це ж якийсь Гаррош в спідни...тобто в штанях, вона дуже агресивна і мстива, мені перестала вона подобатися =( Це найгірша кандидатура, хоча там мабуть справді нема з кого вибирати, Волджин наче не геть дурний. Я в шокі була, коли показали ролик битви за Розколоті береги, Варіан всіх порозкидав, а Тралл, Волджин та інші так легко здулися)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Який чай ? Які листя ти туди кладеш ? Запах явно не чайний Де, я допоможу йому втікити( а потім в долю візьму)
 Ловіть наркомана, це була пастка і ти попався на неї, тепер тебе посадять на 20 років Будете разом тепер мотати срок з ним, от і вся його доля)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Які льстиві слова, аж вуха червоніють... Ну гаразд, трішки піддамся, але не на довго)) А ти виявляється скромняш ще той Ну добре, зараз тільки я тебе прив'яжу і тоді роби що хочеш
Цитата Flame_Of_Hell (  ) У мого Сатани сила Левіафанів з 7ми кругів пекла, твій нічого не зможе вкоїть У мого Сатани твій Сатана вже давно на поводку, так що ти програв, немає у тебе ніякого порятунку
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А молочко тепле буде ? Зараз підігрію в мікроволновкі і буде тобі тепле
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я тоді був присутній при народженні Володимира Великого, кричав на увесь зал, сильний малюк був Тю, ото інквізиція то ще пів біди... а ото як пацюки понабігли і чуму принесли ? тоді я далеченько сховався Ага, ти такий вередун був, ми ледве змогли змусити тебе замовчати...ну зараз ти такий же залишився, балакучий Я аж в Атлантиду тікала, бо ніде не було порятунку тоді, а в мене там кореша були, гарні люди, жаль що затонули)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Нехай то буде моєю таємницею професійний почерк Не маленький же освід за онтими тендітними плечима Але мені треба знати твої таємниці, синочок, що ж ти робиш Ти був маленький, а твій батько козел справжній,покинув нас і тебе потрібно було ставить на ноги
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Но-но-но не колотись, ріжущі-колющі речі бажано здавати разом з багажем! Яке нононо ще, чесно тобі кажу, а тепер я боюся темноти Тю, так звичайна виделка, як мені їсти без неї, ви не маєте права забирати в мене вилку
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та там ти і ще хтось косили під кума, а я лише чекав можливості застосувати свою силу Ніхто більше не косив, тільки я, а Ромчик швидко мене розкусив А яка в тебе була сила, не нагадаєш?)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ух, значить потрійну, аби надовго Головне не пиши пости, коли будеш під наркотою, бо такого понаписуєш, що в мене очі повилазять
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Будеш слухняною, ніхто не забере, ні на органи, ні в рабство Тому будь паінькою)))0 Чому це я маю постійно бути паїнькою, хочу бунтувати, і взагалі мені Ромка розрішив, так що дзуськи, і ще я під його захистом, на органи не піду точно
Цитата Flame_Of_Hell (  ) За нами давно вже сліжка, перевір вікна, телефон, всюди прослушка... Треба тікати звідси, змінити зовнішність, імена. Будеш Тремантіною, а я Фріуланом, ти казатимеш йок, а я посміхатимусь і вдаватиму німого В тебе не вийде вдавати німого, бо ти дуже балакучий, нас розкусять і заарешують відразу ж, придумуй щось друге
Цитата Flame_Of_Hell (  ) *ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR* [BLUESCREEN] Reboot sys now! Догралась.. вінда полетіла Як вінда полетіла, то треба когось позвать, нехай переустановить
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ні, нема нікого више мене Є, Тетяна Юріївна Новоселецька, 20 рочків, от вона головніша за тебе
Цитата Flame_Of_Hell (  ) й шото мені зле... я...вже...на землі...трах-тібідох... мені зле... Ой ой ой, Саньок не падай, бо я тебе не підніму
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Слуууухай, а що на рахунок до нас в банду ?))) Ну ти знаєш, я все одно буду тут сидіти і писати ці пости)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я вже не маю сил листати стільки постів, щоб знайти то... проїхали))) Ми точно знаємо, що тобі тут раді і крапка))) Та чесно, я шукала і нічого не змогла знайти))Отож бо, а ті хто не раді - ти їх покарати маєш
Цитата Flame_Of_Hell (  ) ЙА ЗАБУУУУУУВ каюсь Я ТЕЕЕЕЕЖ, треба негайно згадувати, а то це не діло)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Гадаю, світоглядд різний... хоча, я може просто простофіля, і у мене нічого ще такого не траплялось, щоб засумніватись в людях настільки... Я вірю, що є люди, які ну ніяк не зможуть мовчки пройти повз, якщо хтось потребує допомоги
Я теж вірила раніше, просто в голові якийсь сумбур, треба заспокоїтися трошки. Просто колись мене дуже грубо відштовхнула бабуся, якій я хотіла допомогти вийти на другий поверх по сходам в лікарню..вона ледве йшла і я вирішили допомогти, а вона знаєш що зробила? Відскочила від мене зі своєю сумкою, наче я якийсь крадій. І таких випадків декілька було.
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А сама то не далеко від молоді пішла Чого це я пішла недалеко?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Вип"ємо за наступні пляшки! Які підуть в оборот Головне щоб не закрили пункт прийому, бо тоді доведеться йти просити в людей на проїзд
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Тюю, та там і думати не треба, аби не вірити))) Балакало він))) А ви з ним зустрічалися вживу? Бо він вчора казав, що їздив на Україну)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Жіночко, я ще раз повторюю, який я вам син, я мінімум в брати ваші гожусь Я тебе рано народила, синочку мій любимий, не будь таким як твій негідник-батько
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Нічого такого ти не отріжеш, якщо руки у тебе позаду замотані))) Я вже давно їх розвязала і стою за твоєю спиною, озирнись!
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та в прогресії вони ростуть... три дні, а тут вже стінище з постів Ми такого навіть за декілька тижнів тоді не робили, оце ми дали так дали) Цікаво дуже так спілкуватися, я сумувала іноді за цим)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ноуп))) Не вгадала))) Ну що це за таємниці, мені ж цікаво?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Хмммм, у мене на цю роль багато кандидатур, якщо шо)))) А я думала, ти згадав що Ромкі треба Ані Лорак
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та вже от були приклади... жалілися =___= і заходили=виходили... ех... Хто жалівся на нас, я не бачила? Мені потрібна інформація про них Так ми ж нікого не змушуємо писати такі пости)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Які вмерла, Тетяно Батьківно, вам тільки шо цей юнак масаж серця робив... Отямтесь, зараз швидка під"їде... дідьк, корч вхопив невчасно... і на мене карету запишіть =___= Все тому що наші діти і внуки невдячні, навіть склянку води не піднесуть вже, а я ночами не спала через них, негідники вони геть
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Дітей теж не мож... хіба що потиснути трохи, не сильно, щоб очі на місці були! А можна я їм повиштрикую очі виделкою? Або пальцями, мені без різниці, як в тій пісні I push my fingers into my eyeeeees
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ото ж тому я і переходжу на українську як тільки десь у тебе перехід на рос виходить)))) То мене спеціально намагаються заплутати, он навіть з Ромчиком спілкуємося наполовину російськой, наполовину українською)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А не вийде, я бесмертний, тому що знаєш чому ? Бікоз айм Ватман Не буває безсмертних людей, от втришкну тобі кинжал в голову і перевіримо, Ватман ти чи ні
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А мені була б цікава і її реакція і твоя)))) Добре що ти нас попередив) І взагалі, що там з нашим барчиком?)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Наше его занадто виросло за останні кілька днів І не тільки его, виросло ще дещо Ну бо ми нахвалюємо себе постійно
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ти до 11, а я о 7й мав вставать, проспав трохи, встав о 8й...=_________= слава богу встиг, бо викладач теж спізнився... Ото пощастило тобі, а ви ще потім с Ромашкою тусили десь?) Він так казав, прийнамні)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Зпросоння і не так напишеш Просто я в останні дні сплю по 3-4 години всього, от і помиляюсь, бо голова не варить вже  Добавлено (26.03.2017, 16:46) --------------------------------------------- aleks6699, к тебе еду, убивать 
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2017-03-26, 17:31 | Сообщение # 8609 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Страна: Украина
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Lemon (  ) У меня хватило бы всего... Кроме времени, офк Вот что-то, а флудить я умею, так что не учи учёного Да ладно тебе, надо ведь и подразниться немножко Но согласись, что все равно никто не делает такого, как мы)
Цитата Lemon (  ) Та полчаса, это же всё повыделять надо, ответ придумать, напечатать его) Один твой или Сашкин ответ пролистывать полдня надо Вот кстати с выделением никак придумать не могу, надоедает туда сюда страницу мотать, но оно того стоит  Добавлено (26.03.2017, 17:31) --------------------------------------------- aleks6699, во что ты там не веришь? 
|
|
|
|