Flame_Of_Hell | Дата: Воскресенье, 2017-03-26, 01:19 | Сообщение # 8518 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Страна: Украина
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Luna_Lovegood (  ) А ти що, справді думав що мені 18 років? Я вже дамочка постареше Ні, не думав я такого, я ж знаю, що тобі за 40 скоро
Цитата Luna_Lovegood (  ) Оце так тебе вштирило від пленої горілки...ти забув що повернувся з війни з пораненням і трохи больним на голову, а потім почав нападти на людей Синочку, бо його треба спіймати, він дуже небезпечний серійний маньяк Війна...Війна ніколи не міняється.... Яка війна ?! Яка горілка, панночка, ви хто така ? Який синочку ? Мені 33 роки, відійдіть від мене, ви переходите межі мого особистого простору
Цитата Luna_Lovegood (  ) Спробувати справді варто, воно того стоїть. Особливо книга про Артаса, Джайну(де зруйнував її місто Гаррош), що вона тоді наробила...Джайна ж мирною дівчинкою завжди була, а після цих подій в книзі, ледь не перебила всю Орду і Альянс разом з ними Я дуже сподіваюсь що книги виходили в хронологічному порядку, чи там в кількох книгах можливі діїї в один період ?
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та неважливо, там же чари під забороною використання під час поєдинку Там хтось викрикнув проти, тільки Гулдан їх швиденько присмирив, а могли і спробувати поперти проти нього. Гарроша мені взагалі шкода, в дитинстві йому не давали спокою через батька, дразнили його постійно, потім Тралл кинув йому на плечі величезну відповідальність і втік, ніхто не захотів йому допомагати, тролі та таурени плели інтриги за його спиною. Звичайно ж, це все одно не пробачить його *подвигів*, страшно уявити масштаби його дій) Переламав всі кістки дитині, зруйнував ціле місто, викрав дракона і змусив насильно родити дітей, коли я читала цю книгу, мене аж трясло Уявляєш, навіть Маєв тепер постійно ходить з ним, може закохалась Її показали без доспіхів нарешті До речі, як тобі новий вождь Орди? (не будемо казати які вони засранці, тому що покинули Альянс) Маєв ?! Страж Маєв і в Гарроша ?!?! Я проорав, коли мертва ельфійка стала вождем Нє ну це капец якийсь Ладно би там троллі, огри Мугора, хтось ще з орків... Рексар міг ще(не пам"ятаю, що з ним сталось)... ну ніяк не Ельфійка =_______= Тим паче Сільвана...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Так так так, записуйте пошвидше, бо в мене немає часу, треба пити чай і дивитися серіал Ловіть крадія! Він викрав декілька тон амфетаміну Який чай ? Які листя ти туди кладеш ? Запах явно не чайний Де, я допоможу йому втікити( а потім в долю візьму)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мій володарю, найкращий з усіх на світі, наймогутніший, найрозумнійший і найгарніший, ви все світ тримаєте на поводку Чи не могли б ви мені разок піддатися? Які льстиві слова, аж вуха червоніють... Ну гаразд, трішки піддамся, але не на довго))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мій Сатана краще за твого, він твого швидко подолає У мого Сатани сила Левіафанів з 7ми кругів пекла, твій нічого не зможе вкоїть
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ми тобі зараз дамо молочка і вкладемо спати, і ти не завадиш мені ні в чому А молочко тепле буде ?
Цитата Luna_Lovegood (  ) А що було в 948 році?) Ох, старі добрі часи, як згадаю..видовище, скільки людей прийшло подивитися як інквізиція спалює очередну відьму, або когось вішають, ото красота А зараз, сидять за своїми компютерами
Я тоді був присутній при народженні Володимира Великого, кричав на увесь зал, сильний малюк був Тю, ото інквізиція то ще пів біди... а ото як пацюки понабігли і чуму принесли ? тоді я далеченько сховався
Цитата Luna_Lovegood (  ) А які у тебе звички? Так-так, я знавець цього діла, может не сумніватися в мені Нехай то буде моєю таємницею професійний почерк Не маленький же освід за онтими тендітними плечима
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я знаю як вибиратися з гроба, в цьому я теж прошарена, бо колись це був мій найбільший страх А взагалі..зараз я тебе заколю Но-но-но
не колотись, ріжущі-колющі речі бажано здавати разом з багажем!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Оце так в мене память, я памятаю, ще намагалась під кума закосити, коли вже ігра закінчувалась Та там ти і ще хтось косили під кума, а я лише чекав можливості застосувати свою силу
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не бери подвійну, мене тоді три дня штирило аж Отож бо, в наш час мати дві почки - це розкіш Ух, значить потрійну, аби надовго
Цитата Luna_Lovegood (  ) Взагалі, що це за справи такі, і так тримають на поводку, ще й забрати намагаються, ти повинен негйано з ним розібратися Будеш слухняною, ніхто не забере, ні на органи, ні в рабство Тому будь паінькою)))0
Цитата Luna_Lovegood (  ) То за нами ще й слідкують? Тепер всі знатимуть про мене правду... За нами давно вже сліжка, перевір вікна, телефон, всюди прослушка... Треба тікати звідси, змінити зовнішність, імена. Будеш Тремантіною, а я Фріуланом, ти казатимеш йок, а я посміхатимусь і вдаватиму німого
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я буду тикати команду до останнього Що це за неподобство, навіть скін не можна поміняти, я не хочу стандартній скін *ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR**ERROR* [BLUESCREEN] Reboot sys now! Догралась.. вінда полетіла
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ти то головний, а я головна над тобою, все просто Ні, нема нікого више мене
Цитата Luna_Lovegood (  ) Тищошо з собою роибться Сашка, стій, бо я тебе не втримаю Ой шото мені зле... я...вже...на землі...трах-тібідох... мені зле...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Навіть не віриться досі, що я знову тут Слуууухай, а що на рахунок до нас в банду ?)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не знайшла такого, то може ти переплутав, я лише писала, що можливо дівчатка на мене сердяться) Я вже не маю сил листати стільки постів, щоб знайти то... проїхали))) Ми точно знаємо, що тобі тут раді і крапка)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну Саньок, ну що таке, раніше це було нашою фішкою, давай згадуй вже, хто ми ЙА ЗАБУУУУУУВ каюсь
Цитата Luna_Lovegood (  ) Люди в нас настільки зіпсовані, що вони можуть і скористатися твоєю немічю.А взагалі...мені вже декілька разів плювали в обличчя(це я образно кажу) коли я пропонувала допомогу комусь.. Я вже навчена,так що без води з дому стараюсь не виходити) Гадаю, світоглядд різний... хоча, я може просто простофіля, і у мене нічого ще такого не траплялось, щоб засумніватись в людях настільки... Я вірю, що є люди, які ну ніяк не зможуть мовчки пройти повз, якщо хтось потребує допомоги
Цитата Luna_Lovegood (  ) Правильно, а то ця молодь набіжить ще, терпіти не можу ціх нахаб А сама то не далеко від молоді пішла
Цитата Luna_Lovegood (  ) Тост треба, п'ємо за нас, красивих і розумних А потім здамо ці пляшки і купимо нових Вип"ємо за наступні пляшки! Які підуть в оборот
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну так, він каже що їх мабуть вже видалили Ми зробили вигляд, що провірили йому Тюю, та там і думати не треба, аби не вірити))) Балакало він)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не пізно, ти мій син, я все владнаю, перевиховаю тільки так Жіночко, я ще раз повторюю, який я вам син, я мінімум в брати ваші гожусь
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не треба відрізати мій язик, бо я тобі таке одріжу Нічого такого ти не отріжеш, якщо руки у тебе позаду замотані)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Правильно, бо ще придавимо їх, пости ростуть дуже швидко, зі швидкістю звуку Та в прогресії вони ростуть... три дні, а тут вже стінище з постів
Цитата Luna_Lovegood (  ) За Ромашку, що у нього три дівчини? Ноуп))) Не вгадала)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Просто ми Ромчика знаємо як облупленого) Я знаю кого саме треба запросити для цього Хмммм, у мене на цю роль багато кандидатур, якщо шо))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Щось ніякої реакції немає, раніше на нас хоть жалілися Та вже от були приклади... жалілися =___= і заходили=виходили... ех...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Пізно, я вже вмерла, а це ти винен, треба значить було записувати мою адресу Які вмерла, Тетяно Батьківно, вам тільки шо цей юнак масаж серця робив... Отямтесь, зараз швидка під"їде... дідьк, корч вхопив невчасно... і на мене карету запишіть =___=
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну можна хоть якусь дитину розчавити? Ну будь лааааска?) Дітей теж не мож... хіба що потиснути трохи, не сильно, щоб очі на місці були!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ми не будемо писати російською, це також наша фішка Ото ж тому я і переходжу на українську як тільки десь у тебе перехід на рос виходить))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ти дуже нехороша людина, треба тебе за це вбити А не вийде, я бесмертний, тому що знаєш чому ? Бікоз айм Ватман
Цитата Luna_Lovegood (  ) Серйозно? Тільки не кажи Лимонці, бо вона мене поб'є тоді, скаже що я їй хлопця хотіла підсунути А мені була б цікава і її реакція і твоя))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Слухай, щось тут люди заходять і виходять, невже це ми винні Наше его занадто виросло за останні кілька днів
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та й мене не вистачило надовго, я сьогодні блін дрихла до 11 годин Ти до 11, а я о 7й мав вставать, проспав трохи, встав о 8й...=_________= слава богу встиг, бо викладач теж спізнився...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Боже, скільки помилок у повідомленні, видно що писала дуже сонна людина Зпросоння і не так напишеш
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2017-03-26, 01:20 | Сообщение # 8520 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Та в нього там теж свої дорослі заморочки, не вийде) Дідько...у мене на нього були всі надії
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я сама не можу повірити, якесь почуття постійно не дає мені покою,начебто прокинулась від довгого сну Але ж класно?
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мені потрібна інформація спочатку про твої способи Одна с особливостей лікування, що ти не можеш дізнатися про це поки не вилікуєшся)
Цитата Luna_Lovegood (  ) , мені тут мороженку дорослий дядя пропонує Не ведися Скажи, що нехай залише для розмови спершу телефончик для ГетьманаДобавлено (26.03.2017, 01:20) --------------------------------------------- Ayehappy, Сладеньких тебе) И побольше терпение, поменьше козлов...ну и не обращай на них вообще внимание) Просто не могут все быть такими идеальными как я 
|
|
|
|