Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2016-11-04, 01:24 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 20:38 | Сообщение # 8101 |
| Цитата Оберон (  ) Нацист.Ну ладно,я уйду тогда. Не просто нацист, а правосек и бандера. Да, я такой, заслужил своими деяниями. Увы...
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 20:42 | Сообщение # 8102 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Getman1659 (  ) А остання серія це яка саме остання серія для тебе?) Який номер?
Та, що вийшла сьогодні, весілля Наруто. Це остання серія, тепер буде йти Боруто, з 5 квітня)
Цитата aleks6699 (  ) ты хлеб нарезать не можешь )
Ты то откуда знаешь
Цитата aleks6699 (  ) У Фокса узнала )
Нет, я ничего такого не делала, а что, кто к тебе там ломиться?
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 20:45 | Сообщение # 8103 |
 Член Акацуки
Награды: 761
Дата регистрации: 2010-09-26
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Не годиться, таким меня не задеть
Ну я не знаю даже . Дурачек ты )Цитата Luna_Lovegood (  ) А меня отец за пивом посылает
Ну тебя только за им и посылать )
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мне понравилось, когда Кроули играл с ней в добренького дяденьку
Ну дин смешной там )
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну да, больше не смотрю
Так смотри ) Цитата Luna_Lovegood (  ) Какая еще хорошая любовь?
у тебя есть ))Цитата Luna_Lovegood (  ) Против системы не попрешь)
Я солнце вчера заснул ХдДобавлено (24.03.2017, 20:45) ---------------------------------------------
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ты то откуда знаешь
по тебе видно )Цитата Luna_Lovegood (  ) Нет, я ничего такого не делала, а что, кто к тебе там ломиться?
Да все )) я же такой красавчик ) Я в душ ,ты пока отвечай на все.
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 20:52 | Сообщение # 8104 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата aleks6699 (  ) Ну я не знаю даже . Дурачек ты ) Ладно тебе, можешь не стараться, меня невозможно обидеть)
Цитата aleks6699 (  ) Ну тебя только за им и посылать ) Почему это ? Я что-то не поняла смысл шутки)
Цитата aleks6699 (  ) Ну дин смешной там ) Мне очень запомнилась серия, где Сэм попал во временную петлю и Дин все время умирал
Цитата aleks6699 (  ) Так смотри ) Времени пока нету, вообщем не до сериалов)
Цитата aleks6699 (  ) тебя есть )) Какая еще хорошая любовь? Это фамилия такая просто
Цитата aleks6699 (  ) Я солнце вчера заснул Хд Это ты мне вчера свет вырубал?  Добавлено (24.03.2017, 20:49) ---------------------------------------------
Цитата aleks6699 (  ) по тебе видно ) Откуда по мне видно, ты меня не видишь)
Цитата aleks6699 (  ) Да все )) я же такой красавчик ) Я в душ ,ты пока отвечай на все. Сааашка, тебе не хочется покоя  Добавлено (24.03.2017, 20:52) ---------------------------------------------
Цитата Getman1659 (  ) У нас є на тебе плани Які ще плани? Вони стосуються мене, тому введи мене в курс справи
Цитата Getman1659 (  ) музичний твір)
Ти вже написав їй?)
Цитата Getman1659 (  ) Ну...це просто була моя художня фантазія))) Ромашка-Ромашка, а я тобі вірила, ти про все так серйозно розповідав
Цитата Getman1659 (  ) Я ж не п'ю алко А якщо в гарній компанії?)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 21:08 | Сообщение # 8105 |
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Та, що вийшла сьогодні, весілля Наруто. Це остання серія, тепер буде йти Боруто, з 5 квітня) А ні, я не дивився) Я останню серію дивився в кінці жовтня. Потім більше не дивився. Кажеш уже цикл Наруто скінчився? Можна глянути тоді уже якось ці новелки) А як тобі загалом?)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Які ще плани? Вони стосуються мене, тому введи мене в курс справи Рано) Ти ще не готова)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ти вже написав їй?) Ні))) Там поки інші питання термінові довелося вирішувати
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ромашка-Ромашка, а я тобі вірила, ти про все так серйозно розповідав Ні, ну я реально може скоро одружись) Через рік чи 1,5)
Цитата Luna_Lovegood (  ) А якщо в гарній компанії?) я в жодній ніколи не п'ю)Добавлено (24.03.2017, 21:08) --------------------------------------------- Luna_Lovegood, дивись, якщо тебе Алекс ображає, то я з малим можу розібратися 
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 21:09 | Сообщение # 8106 |
 Член Акацуки
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Ладно тебе, можешь не стараться, меня невозможно обидеть)
Жирная задница и плоскаю грудь )Цитата Luna_Lovegood (  ) Почему это ? Я что-то не поняла смысл шутки)
Я не шутил ))) Тебе только самое сокровенное переносить )) Цитата Luna_Lovegood (  ) Мне очень запомнилась серия, где Сэм попал во временную петлю и Дин все время умирал
Вспомнить трудно )) ну есть много крутых серий ))Цитата Luna_Lovegood (  ) Времени пока нету, вообщем не до сериалов)
А до чего ?) Цитата Luna_Lovegood (  ) Какая еще хорошая любовь? Это фамилия такая просто
Твоя фамилия ?)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Это ты мне вчера свет вырубал?
Да я электрик епта )
А ты мне нет вырубила ?) Цитата Luna_Lovegood (  ) Откуда по мне видно, ты меня не видишь)
Ромка фото показывал)Цитата Luna_Lovegood (  ) Сааашка, тебе не хочется покоя
на выходных можно шалить )
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-03-24, 21:23 | Сообщение # 8107 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Getman1659 (  ) А ні, я не дивився) Я останню серію дивився в кінці жовтня. Потім більше не дивився. Кажеш уже цикл Наруто скінчився? А я дивилась усе, навіть якось трохи сумно стало) Я дивилась Наруто стільки років, і тепер, історія закінчилась, пішло нове покоління)
Цитата Getman1659 (  ) ожна глянути тоді уже якось ці новелки) А як тобі загалом?)
Мені дуже сподобались, там гарний сюжет і приємна рисовка) Там історії про Саске, Шикамару, як всі готувалися до весілля Наруто(дуже кумедна арка) і як у деяких почали зароджуватися світлі почуття)
Цитата Getman1659 (  ) Рано) Ти ще не готова) А коли я буду готова, ви мені розповісте?
Цитата Getman1659 (  ) Ні))) Там поки інші питання термінові довелося вирішувати
Ехх, доведеться ще почекати, я дуже сумую за нею =(
Цитата Getman1659 (  ) Ні, ну я реально може скоро одружись) Через рік чи 1,5) А що, вже є кандидатки?)
Цитата Getman1659 (  ) я в жодній ніколи не п'ю) Ромашка, мені потрібно тебе споїти, відмов не приймаю
Цитата Getman1659 (  ) дивись, якщо тебе Алекс ображає, то я з малим можу розібратися Він намагається лише, але в нього нічого не вийде, ти мене знаєш, дуже важко мене образити)Добавлено (24.03.2017, 21:23) ---------------------------------------------
Цитата aleks6699 (  ) Жирная задница и плоскаю грудь ) Значит, ты не видел мою фотку
Цитата aleks6699 (  ) Я не шутил ))) Тебе только самое сокровенное переносить )) Я помню, как-то несла в банке пиво на розлив домой и упала вместе с ним, понятное дело что банка разлетелась, ох и ревела я тогда)
Цитата aleks6699 (  ) Вспомнить трудно )) ну есть много крутых серий )) Как по мне, классная еще та, где впервые напали адские гончие...вот тогда напряг был.
Цитата aleks6699 (  ) А до чего ?) Учиться нужно заново всему)
Цитата aleks6699 (  ) Твоя фамилия ?) Это не моя фамилия
Цитата aleks6699 (  ) Да я электрик епта )
А ты мне нет вырубила ?) Так и знала, что это ты виноват
Потому что не надо было мне вырубать свет
Цитата aleks6699 (  ) Ромка фото показывал) Не может такого быть, потому что я Ромке свое фото не отправляла)
Цитата aleks6699 (  ) на выходных можно шалить ) Поклонницы не дают покоя?)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 21:28 | Сообщение # 8108 |
| Цитата Luna_Lovegood (  ) А я дивилась усе, навіть якось трохи сумно стало) Я дивилась Наруто стільки років, і тепер, історія закінчилась, пішло нове покоління) Я так само сумував...ніби значна частка життя відійшла, щось скінчилось..так сумно було..хоча я хотів, щоб Наруто був з Сакурою
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мені дуже сподобались, там гарний сюжет і приємна рисовка) Там історії про Саске, Шикамару, як всі готувалися до весілля Наруто(дуже кумедна арка) і як у деяких почали зароджуватися світлі почуття) Я дивився ще отой фільм. Загалом уже там все було доволі зворушливо. Хоча ось уже в фильмі Боруто мене сам Наруто розчарував(
Цитата Luna_Lovegood (  ) А коли я буду готова, ви мені розповісте? Звісно) Ти ж знаєш, що ми своїх не обманюємо, а я взагалі маю фобію через яку не можу жінок обманювати
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ехх, доведеться ще почекати, я дуже сумую за нею =( Зараз прямо зайду і напишу))
Цитата Luna_Lovegood (  ) А що, вже є кандидатки?) Та загалом їх було завжди багато(
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ромашка, мені потрібно тебе споїти, відмов не приймаю Це уже хотіло десятки людей зробити і ні в кого не виходило, як би вони не старались) або підливали) Мене легше спокусити))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Він намагається лише, але в нього нічого не вийде, ти мене знаєш, дуже важко мене образити) Ладно, шкода пацана) Він ще сам не знає, що уже жертва
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 21:29 | Сообщение # 8109 |
 Член Акацуки
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Значит, ты не видел мою фотку
Видел ,ты не очень )Цитата Luna_Lovegood (  ) Я помню, как-то несла в банке пиво на розлив домой и упала вместе с ним, понятное дело что банка разлетелась, ох и ревела я тогда)
хотела выпить его бедняжка ?Цитата Luna_Lovegood (  ) Как по мне, классная еще та, где впервые напали адские гончие...вот тогда напряг был.
Мне с люцифером нрав сезон ))0 а после уже не так круто все пошло )Цитата Luna_Lovegood (  ) Учиться нужно заново всему)
А что ты умела ?) Цитата Luna_Lovegood (  ) Это не моя фамилия
Твоя ,я так тебя вк нашел )
Цитата Luna_Lovegood (  ) Так и знала, что это ты виноват
Потому что не надо было мне вырубать свет А что ты мне сделать можешь Цитата Luna_Lovegood (  ) Не может такого быть, потому что я Ромке свое фото не отправляла)
Саша фокс показывал )
Цитата Luna_Lovegood (  ) Поклонницы не дают покоя?)
Поклонница ,еще та страстная девочка
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-03-24, 21:30 | Сообщение # 8110 |
| Luna_Lovegood, ааааа...ты віднайшла той наш спільний барчик
|