Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2016-11-04, 01:24 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Lemon | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:27 | Сообщение # 8236 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Ух ти, ти така молодець Дякую велике, дуже-дуже приємно А ти як, до іспитів готуєшся?
Цитата Luna_Lovegood (  ) А хто знає Ніхто не знає, бо гірше вже нема куди Хоча корпус гарний, якщо чесно
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:27 | Сообщение # 8237 |
 Член Акацуки
Награды: 761
Дата регистрации: 2010-09-26
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Что-то я уже запуталась, зачем им это нужно
Они твои друзья потому-чт)Цитата Luna_Lovegood (  ) В старом теле молодой дух?
Да ,ты уже его по чувствовала ?)Цитата Luna_Lovegood (  ) Да как ей может нравиться, он же...ой ладно, закрыли тему
ты откуда знаешь ихнию психологию )
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я только Гетьману доверяю из вашей компании
А гетьман нам
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я тебя не нанимала никуда
Убить хотела )
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:34 | Сообщение # 8238 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Lemon (  ) Ну ти ж знаєщ, що я все говорю з любов'ю Mon Cheri
|
|
|
|
insectic | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:38 | Сообщение # 8239 |
 Джоуннин
Награды: 25
Дата регистрации: 2017-03-22
| Проиграли...херово...Но смотрелись,хз даже как ГЕТЯ ТЫ ГДЕЕ??Добавлено (25.03.2017, 00:38) --------------------------------------------- Коваленко просто помойка....как его в сборную взяли...т.т 
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:39 | Сообщение # 8240 |
 Член Акацуки
| Смотрелись как помойка)
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:45 | Сообщение # 8241 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Lemon (  ) Дякую велике, дуже-дуже приємно А ти як, до іспитів готуєшся? Мені зараз поки не до цього, ти знаєш)
Цитата Lemon (  ) Ніхто не знає, бо гірше вже нема куди Хоча корпус гарний, якщо чесно Ехх, а я там була, там дуже-дуже гарно
Цитата aleks6699 (  ) Они твои друзья потому-чт) И что, им от этого какой-то профит?)
Цитата aleks6699 (  ) Да ,ты уже его по чувствовала ?)
Нет, ты старик стариком)
Цитата aleks6699 (  ) ты откуда знаешь ихнию психологию )
Да я про Дейенерис говорю конкретно, в книжке было черным по белому написано, что ей не очень нравиться
Цитата aleks6699 (  ) А гетьман нам Гетьман меня защитит, если что
Цитата aleks6699 (  ) Убить хотела ) Так ведь тебя заказали, ты кого то оскорбил потому что
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:47 | Сообщение # 8242 |
 Член Акацуки
| Цитата Luna_Lovegood (  ) И что, им от этого какой-то профит?)
Дружбе выгоду не ищут ))) жопка)Цитата Luna_Lovegood (  ) Нет, ты старик стариком)
я моложе тебя выгляжу )Цитата Luna_Lovegood (  ) Да я про Дейенерис говорю конкретно, в книжке было черным по белому написано, что ей не очень нравиться Ей нравятся дикари ))Цитата Luna_Lovegood (  ) Гетьман меня защитит, если что
От меня ))Цитата Luna_Lovegood (  ) Так ведь тебя заказали, ты кого то оскорбил потому что
Тебя ?)
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:55 | Сообщение # 8243 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Luna_Lovegood (  ) А якого воно року? Нам потрібно щось таке ж раритетне, як і ми самі 1998го Чудовий рік 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не хочеш - змусимо, такий мій путь ніндзя Твоя мама вже давно сама звернулась до нас Ніхачу-нібуду-нізаставіш. Якаа мама ? о_0
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не подумай, що я вмію в нього грати, я тільки читала книжки та дивилася фільм) Та гра то таке, там сильно лор не покажуть, а лише цікаві частини))) Я читав статті по їх лору, до книжок ніяк не доберуся))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ехх, ну так шкода було Дуротана мені Хоча у Гулдана теж така собі історія =( Ну, Дуротан пав смертю хоробрих, за честь все таки. Та й його син потім зробив Орду наймогутнішою. А Гулдан... ну, як носій волі Маннороха він був доволі сильним магом. Та й Іллідан потім непогано так апнувся, коли взяв силу лише черепа Гулдана...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Якщо алергія, то будемо застосовувати інші способи, все одно не викрутишся А ти мені дай перелік препаратів, і я звірюсь з переліком своєї алергії, а потім скажу, що мені мож, а що ні. Далі методом лабораторних досліджень вияснимо, що все таки мені .....фіііііііііть *почав втікати*
Цитата Luna_Lovegood (  ) Звичайну силу, скручу тебе і прив'яжу, і будуть тобі укольчики А мене скрутить не так то і просто))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я зараз свою Сатану теж позву, персональну Позови, нехай побалакають про справи пекельні 
Цитата Luna_Lovegood (  ) То можна тут влаштовувати все що хочеш, я дозволяю тобі
Уряяя
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну яке мясо, з французів відрізане Була давня історія, колись їздила я у Францію, в десь році в 1789...ой ну то довга історія взагалі Тююю, та то не так давно було, як тепер пам"ятаю... я там ще на революції народ розганяв 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не треба мене навчати, я ж великий мастер питок, вмію нарізати людину тоненько, тобто маленькими шматочками, так що з вилкою я впораюсь Ну, тоді ножа я собі залишу, а ти кромсай виделкою ^_^ Чоткий ніж, до речі)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я зрозуміла у чому справа, СВІТ МАЄ ДІЗНАТИСЯ ПРАВДУ НООООУУ! Таємниця піде з нами в могилу 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну мало що, люди всякі бувають) А ми з тобою наче тільки раз в мафію грали, до речі) В українську, ото весело було Так, разок грали))) Ото була найвеселіша мафія в іторії мафії))) Я в основному самі перші ігри в мафію грав, скажімо так, був один з першопроходців, а потмі вже пішла хайп-хвиля і всі почали грати))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та мене від тих таблеток так фігачило, і син навіть з'явився, і голова боліла дуже А Лимончик хотіла віддати мене на органи Син від таблеток Чоткі таблетоси, замовлятимеш собі, замов і на мене Та ну, на органи це жостко... хоча нашо людині дві почки 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не треба тримати свідка коло себе Інакше свідка перехоплять і витягнуть інфу 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Яким чином прикалувався? Боти нині дуже вразливі пішли Та вже точно не згадаю... щось накшталт "Бот лох" і все таке))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Але я хочу покататися на голубі А потім на пегасі, і ніхто мені не заборонить Голуб зайнятий твоєю уявою о-о а пегас мій Система тобі здала збій в доступі пегасу :"fatal ERROR 404 pegasus not founded"
Цитата Luna_Lovegood (  ) Тому що ми подобаємось Ромкі, а Ромка тут головний Ромка тут головний ^_^ Пхахахахаха ^_^ ^_^
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ти сам всю пляшку і видудлив, поки я ходила додому за добавкою О, ти наче почав зменшатися...як же голова болить, треба похмелитися негайно Якою добавкою, альіо!!! Ти мала її принести, і принесла пусту пляшу, йок, де мої гроші за неї... вертай мені цілу пляшку, спиртзавод його побирай 
Цитата Luna_Lovegood (  ) А як я рада, навіть не передати словами) Я дуже сильно чекала цього моменту і дуже сумувала за вами Та й ми всі раді твоєму поверненню))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Фух, а я вже тут перечисляю кандидатури Начебто такого не було, зараз пошукаю своє повідомлення Ага, глянь, то десь на перших твоїх сторінках, коли ти прийшла, десь замаячило таке повідомлення, що в інших кланах інакше казали... тому я і здивувався...
Цитата Luna_Lovegood (  ) НЕПРАВИЛЬНО Так не доісторичні же! 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ага, мені це сонце відразу так в голову б'є, колись навіть свідомість втрачала Сонце на то і велика вогняна куля, що тепла від неї багато... ото і перегрілась...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та не в басейн, а з багатоповерхівки, хочу бути екстремалом Та мені хоча б з поверху 17 стрибнути Слухай, ти ото синього кита начиталась ?! Лишай то діло, стрибати вона вздумала =_________=
Цитата Luna_Lovegood (  ) Що вона вам там сказала? От простітутка, понакупали свої діпломи і сидять там чаї ганяють( я не переборщила, сподіваюсь) Отож бо і воно, шо та прастітутка оде стояла коло проїздної, коли я увечері з аптеки йшов. Та шо ти вгадать попала..кхе-кхе... ціни в аптеках жуть 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Нам потрібно більше пляшок, після вчорашнього дуже пити хочеться Як кажуть, клин клином вибивають, так і з алкоголем... зараз принесу ще, ха хаха -хахаха-хахахахахаха(істерика) 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Велика Нарутобазовська стіна А мені Олень казав, що він писав ще більші пости =(( Та ти слухай цього парнокопитного частіше Він і не такі байки може вигадать)))) Йому просто завідно 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Свої звички треба міняти, а то колись..бах..і ти сам вже на поводку Звички на то і звички, що з часом лише сильнішають))) Тим паче таке "колись" не настане 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не треба мені язика вкорочувати, інакше хто буде з тобою розмовляти? Ніхто не вкорочує язика =____= Його просто розщеплять на котлетки 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Щось ми трохи перестаралися, треба залишити трохи місця для інших, хто має нас хвалити Та вон, недавно планету відкрили, схожу на пельмешек))) Там вистачить їм місця ^_^ 
Цитата Luna_Lovegood (  ) А хто ще своє секрети розповідає? Є тут одицичні випадки))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ми його приманимо за допомогою якоїсь дівчини, заплатимо їй, нехай його споїть, а далі ми вже самі Ото вже діюча справа буде))) Там то він на гачок сам стрибне))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) І справді, а то вже набрид цей образ милої дівчинки Давно пора зняти маску 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Що де? Де тиск піднявся 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ми наче не збирались припиняти, нас ніхто не зупинить Цей локомотив вже давно зрушив з початкової станції, і була перша зупинка на три роки, тепер локомотив продовжив рух ...чух-чуууууууух 
Цитата Luna_Lovegood (  ) , я никогда не была так близка к провалу..нажала 'Добавить ответ' и опять вылезла ошибка, дважды причем, но я успела перед этим скопировать А я от вдруге пишу цю відповідь... Не гадав я, що воно зію"ється... лише поодиночні відповіді змогли вилізти...але не цей об"ємний текст 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну роскажи вже Та ну, натура у мене така)))) Сказати А, не сказавши Б ХДД
Цитата Luna_Lovegood (  ) якщо з Лимонкою, то в мене є арти Друга норм заїде))) Мені цікаво, кого з вас(дівчат) ти відобразила на картинці з Коду Гіаса Сюдзаку, а хто Наналі, або Лелуш )))))
Добавлено (25.03.2017, 00:49) --------------------------------------------- 37! КАРЛ! 
Добавлено (25.03.2017, 00:55) --------------------------------------------- ЭЭЭЭЭЙ, где все?! Пошли горе запивать ? подумаешь, 1:0 ... это еще хороший результат, хотя могло быть еще лучше, ели реализация была получшей...но блджад, не пропадайте
Сообщение отредактировал Flame_Of_Hell - Суббота, 2017-03-25, 00:56 |
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:56 | Сообщение # 8244 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) ЭЭЭЭЭЙ, где все?! Пошли горе запивать Я тут ще, зараз буду пити каву, бо сон для слабаків
|
|
|
|
Lemon | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:56 | Сообщение # 8245 |
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Mon Cheri ma cherie
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мені зараз поки не до цього, ти знаєш) Я знаю... Просто читала, що ти хочеш знову вступати до вишу.
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ехх, а я там була, там дуже-дуже гарно Уяви собі, і я там була
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:57 | Сообщение # 8246 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Репутация: 5958 Ехх, якби якась добра людина добила до 6000
|
|
|
|
Lemon | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:57 | Сообщение # 8247 |
| Мені здається, я тут зайва
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:59 | Сообщение # 8248 |
 Ниндзя-беженец
| Lemon, чому це ти тут зайва?  Добавлено (25.03.2017, 00:59) --------------------------------------------- Дякую, моє Левенятко 
|
|
|
|
Lemon | Дата: Суббота, 2017-03-25, 00:59 | Сообщение # 8249 |
| Luna_Lovegood, Ви знову писатимете кілометрові пости і будете зайняті відповідями один одному. Так собі відчуття
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2017-03-25, 01:00 | Сообщение # 8250 |
 Ниндзя-беженец
| Lemon, ну не дуйся, я постараюся пошвидше
|
|